פורסם 2012 באוקטובר 113 שנים שלום לכם חברים , נכנסתי לפה כי ראיתי שיש המוןו אנשים עם ידע רחב וחיובי שיכול לעזור לי לעומת אתרי האיטנרנט שאני לא מצליח לפענח את הסברים שלהם כמובן השאלה שלי קשורה ל broadcast מה זה ? איפה זה נמצא ? כלומר אני יודע שזה כל שהיא בקשה שמחזירה תשובה , אני יודע שבקשת broadcast ישנה חל שך התנגשיות כל שהן ,עכשיו לפי הסרטון הזה : זה הודעה DHCP כלומר שזה נועד בשביל לקבל איפי ?? אבל בגדול איפה ניתן לבדק בקשה כזו ? במחשב ? בנתב ? בסוויץ ? לשם מה לעזעזל נועד הbroadcast! אני מבקש ממכם לא להפנות אותי לאתרי חוץ אני לא מעוניין בהסברים של אתרים במילים פשוטות והבנה בסיסית , בסך הכל אני רוצה להרחיב את הידע שלי על הנושא הזה תודה רבה לכם !!!!! חג שמח
פורסם 2012 באוקטובר 113 שנים broadcast נועד בדיוק בשביל מה שהוא נקראה - לשדר לכל נקודות הקצה הקיימות.בקטע וידיאו שקישרת אלי מציגים מקרה קלאסי של שימוש ב broadcast כאשר ציוד קצה מחפש שרת DHCP כדי לקבל כתובת IP.אתה יכול בעצמך לראות איך נראת שיחה של DHCP עם Wireshark על המחשב שלך.
פורסם 2012 באוקטובר 113 שנים מחבר אך אני יכול לראות את זה במחשב שלי ?אתה מבלבלים אותי -יש לי ספר שאומר לי שמע בוראדקאסט נועד בשביל לשלוח כל שהיא הודעה ולקבל משוב ? זו השאלה למה לי לשתמש בבוראדקסאט ?איפה הוא נמצא חוץ מDHCP
פורסם 2012 באוקטובר 113 שנים broadcast נמצא בשימוש בפרטוקולים שדורשים "גילוי" (כמו NetBIOS over TCP/IP למשל). לא מדובר על תקשורת point-to-point.תפתח Wireshark ותבצע בקשת DHCP (עם סינון לDHCP כדי להתעלם מכל הזבל מסביב). אתה תראה את כל השלבים.
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים מחבר אוקי אחי אבל שם לב את לא עונה לי על השאלה, איפה ניתן להשתמש בבבוראדקאסט ? במודם ? בשרת ? ראוטר ? סוויץ ? איפה , .?
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים אני לא אח שלך.broadcast זה לא משהו שקשור לציוד פיסי, אלא שיטת שידור שבה כתובת היעד היא כתובת broadcast (תקרא על IPv4 כדי להבין).
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים מחבר תגיד מה אתה אדיוט מה היציאה הזו " אני לא אח שלך " צורת הדיבור שלי היא כזו אתה לא חייב לציין שאתה לא אחי לא משנה - ירדתי מכל הנושא בגלל היחס המגעיל שלך יום טוב לכם פורום ממש גועל נפש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.