עבור לתוכן

עזרה נושא broadcast

Featured Replies

פורסם

שלום לכם חברים , נכנסתי לפה כי ראיתי שיש המוןו אנשים עם ידע רחב וחיובי שיכול לעזור לי לעומת אתרי האיטנרנט שאני לא מצליח לפענח את הסברים שלהם

כמובן השאלה שלי קשורה ל broadcast מה זה ? איפה זה נמצא ? כלומר אני יודע שזה כל שהיא בקשה שמחזירה תשובה , אני יודע שבקשת broadcast ישנה חל שך התנגשיות כל שהן ,עכשיו לפי הסרטון הזה :

זה הודעה DHCP כלומר שזה נועד בשביל לקבל איפי ??

אבל בגדול איפה ניתן לבדק בקשה כזו ? במחשב ? בנתב ? בסוויץ ?

לשם מה לעזעזל נועד הbroadcast!

אני מבקש ממכם לא להפנות אותי לאתרי חוץ אני לא מעוניין בהסברים של אתרים במילים פשוטות והבנה בסיסית , בסך הכל אני רוצה להרחיב את הידע שלי על הנושא הזה תודה רבה לכם !!!!! חג שמח

פורסם

broadcast נועד בדיוק בשביל מה שהוא נקראה - לשדר לכל נקודות הקצה הקיימות.

בקטע וידיאו שקישרת אלי מציגים מקרה קלאסי של שימוש ב broadcast כאשר ציוד קצה מחפש שרת DHCP כדי לקבל כתובת IP.

אתה יכול בעצמך לראות איך נראת שיחה של DHCP עם Wireshark על המחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

אך אני יכול לראות את זה במחשב שלי ?

אתה מבלבלים אותי -

יש לי ספר שאומר לי שמע בוראדקאסט נועד בשביל לשלוח כל שהיא הודעה ולקבל משוב ? זו השאלה למה לי לשתמש בבוראדקסאט ?

איפה הוא נמצא

חוץ מDHCP

פורסם

broadcast נמצא בשימוש בפרטוקולים שדורשים "גילוי" (כמו NetBIOS over TCP/IP למשל). לא מדובר על תקשורת point-to-point.

תפתח Wireshark ותבצע בקשת DHCP (עם סינון לDHCP כדי להתעלם מכל הזבל מסביב). אתה תראה את כל השלבים.

פורסם
  • מחבר

אוקי אחי אבל שם לב את לא עונה לי על השאלה,

איפה ניתן להשתמש בבבוראדקאסט ? במודם ? בשרת ? ראוטר ? סוויץ ? איפה , .?

פורסם

אני לא אח שלך.

broadcast זה לא משהו שקשור לציוד פיסי, אלא שיטת שידור שבה כתובת היעד היא כתובת broadcast (תקרא על IPv4 כדי להבין).

פורסם
  • מחבר

תגיד מה אתה אדיוט מה היציאה הזו " אני לא אח שלך " צורת הדיבור שלי היא כזו אתה לא חייב לציין

שאתה לא אחי לא משנה - ירדתי מכל הנושא בגלל היחס המגעיל שלך יום טוב לכם פורום ממש גועל נפש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים