פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD/Bluray. משחקים על רמה בינונית ומטה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920@1080 60 אינץ'!. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן. עדיפות למקלדת ועכבר אלחוטיים מותאמים לסלון. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 86. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3. מארז אסטטי בעדיפות לצבע שחור. יציאת אודיו שתאפשר חיבור לרסיבר. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא.
פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Trayכמות: 1 - מחיר: ₪556קירור למעבד:ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪55לוח אם:Gigabyte GA-Z77MX-D3Hכמות: 1 - מחיר: ₪687מארז:SilverStone MILO ML-03B BASIC HTPC USB 3.0 X2 Blackכמות: 1 - מחיר: ₪430ספק כוח:FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retailכמות: 1 - מחיר: ₪188זיכרון:Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333כמות: 2 - מחיר: ₪116כרטיס מסך:Sapphire 7850 1GB GDDR5 HDMI DP - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪985כונן אופטי:LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪105מקלדת:Microsoft Wireless Desktop 800כמות: 1 - מחיר: ₪119הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪3357מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3290 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/zujg1re6אם אתה מוותר על יציאה אופטית או שלחלופין יש יציאה כזאת בטלויזיה (ככה שאת הטלויזיה אתה מחבר בHDMI למחשב) ואת הרסיבר לטלויזיה אפשר לחסוך בערך 350 ש''ח ולקחת את לוח האם הזה http://www.tms.co.il/product/11870
פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים הכרטיס מסך לא נכנס במארז, אפשר לשים שם רק Low Profile.איזה משחקים אתה הולך לשחק?
פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים מחבר אוקיי.. אז ככה.. הרעיון הוא כזה - אבא שלי רכש מסך חדש לסלון של הבית שלו - 60 אינץ'. אני מעוניין לקנות לו מחשב HTPC שיוכל לנצל את המסך קצת יותר . עם מסך כזה אני גם ארצה להיות אצלו יותר בבית ואולי לשחק משחקים תואמי בקר XBOX360. Darksiders 2', Dark Souls, PES וכו'.. פחות משחקי פירסט פרסן שוטרס.. בנתיים עלה לי רעיון שונה קצת.. כבר הרבה זמן מתחשק לי לשדרג את המחשב הנוכחי שלי.. אז אני חושב אולי פשוט להעביר את השילוש הנוכחי שלי כולל כרטיס מסך 6870 ל - HTPC ופשוט לקנות שילוש חדש וכ"מ למחשב שלי. איזה רכיבים מהמחשב הנוכחי שלי לדעתכם כדאי/שווה בכלל להעביר ל - HTPC?
פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים רובי אתה צודק.התבלבלתי ורציתי לשים את המארז הזהhttp://www.tms.co.il/product/9212עריכה : אין לך למה להחליף את השילוש שלך - הI5 שלך במהירות של 3.3 הוא ברמה של מעבד I5 2400 (אפילו יותר) והכרטיס חזק מספיק להכל. אפשר לבנות HTPC עם כרטיס חזק יותר שאליו תדחוף את ה6870.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.