עבור לתוכן

[סקר] תשתית הוט - בזב"ל 100MB איטיות ב MPLS

האם יש לך תקלה ? אם כן איזה 987 הצבעות

1. 1. האם יש לך תקלה ? אם כן איזה

• כן יש פינגים גבוהים בכל משחק, WoW, GW2,CS,BF3
      0
    • כן ההורדות ב Torrent לא עובד את ה 6MB
    • כן, גם תקלות פינגים במשחקים וגם בהורדות
    • אין תקלה בכלל, משחקים פינגים תקינים והורדות מוריד על מקס 10.0MB+
    • אני בגיימר אין לי תקלות hot.bezeqint.net

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

חשוב שתעזרו לי פה כי יש להם תקלה, וב 012 שעשיתי בדיקה ב MPLS זה גם לא עובר את 2MB בהורדות Torrent יחיד.

מה שברור שיש תקלה זה לא רק שיש איטיות בהורדות, זה הפינגים המטורפים שמקבלים אך ורק במשחקים, זה אומר שהתעבורה נתקעת איפשהו או שלא עוברת כמו שצריך, מי שיוכל לעשות WIRESHARK בזמן הורדת Torrent או בזמן משחק WoW,BF3,CS,GW2, וכו' שיראה איזה פינגים הוא מקבל, לא הגיוני שאף אחד לא התלונן בקשר לזה. חבר שלי בבזק גם התלונן על הורדות איטיות אבל הוא לא משחק בכלל אז אני לא יכול לדעת סטאטוס פינגים.

הפינגים תקינים בהרצת CMD או בבדיקת מהירות רגילה !, הבעיית פינגים היא רק במשחקים ! 9K ב WoW ואפילו גם היה 17K MS שזה 17000 לא תקין בעליל וגם לא ניתן לשחק בכלל !

עריכה : בנוסף בדיקה שעשיתי עם ההורדת Torrent בבזק MPLS אני מקבל 50MB כמעט קבוע שלא עובר אותו, כלומר מתבצע איזשהו חסימה או הגבלה , וגם יש כל מיני נפילות מוזרות שזה יורד ל 10MB ואז עולה בחזרה לפי ה Network Meter . יש נפילות כל דקה בערך כמעט דקה.

לא עובר את ה 5.0MB בקובץ אחד, כשאני מנסה להוריד עוד קובץ ביחד אז המהירות מתחלקת, כלומר יש חילוק בתעבורה של העברת הקבצים, כלומר משהו מערכתי, זה יכול להיות באמת תקלה למרות שאני לא מאמין, או באמת הגבלת תעבורה כמו פעם, מזמן. משהו שאסור להם בתכלית האיסור, כי גם המשחקים לא עובדים בכלל !!

עריכה 2: ושוב בבדיקה של גיימר בבזק זה תקין מוריד כמו ש MPLS הוריד ישר על 6.1MB בשנייה רק שב MPLS הוא הגיע ל 100MB וידוע כבר למה.

עריכה : ובדיקה נוספת שעשיתי עם בזק ללא גיימר יש גם את הבעיות כמו עם ה MPLS, פינג אומנם לא 9K אבל 600+ וגם כמובן מוריד גרוע ב Torrent

פורסם

גם אצלי על תשתית הוט יש האטה של טורנטים מאז שבת בבוקר.

מעניין שרק 2 אנשים התלוננו פה עד עתה.

פורסם
  • מחבר

גם אצלי על תשתית הוט יש האטה של טורנטים מאז שבת בבוקר.

מעניין שרק 2 אנשים התלוננו פה עד עתה.

באמת איפה כל האנשים שמשחקים במולטי MMO או אונליין בכלל, וכל אלו שמורידים בטורנט, מה אף אחד לא מרגיש תקלה ??

פורסם

באמת איפה כל האנשים שמשחקים במולטי MMO או אונליין בכלל, וכל אלו שמורידים בטורנט, מה אף אחד לא מרגיש תקלה ??

אולי כל מי שהיה לו 100MB על תשתית הוט ללא חייגן כבר התייאש

לפני שארעה התקלה הזאת ונטש עוד קודם.

יתכן שזה גם תלוי דרך איזה שרת של בזק בינלאומי הוט מנתבת את החיבור.

בכל מקרה אם מתקינים חייגן על המחשב אז אין הבעייה נפתרת ספציפית לאותו המחשב.

פורסם
  • מחבר

כן אבל אפילו קהילת תפוז יותר גדולה מהקהילה פה,,, יותר טוב כשיש בעייה אני ארשום את הסיפורים שם כששם לפחות יש יותר מ 2 תגובות ובאמת אומרים מה קורה. זה פשוט מתסכל שאני מנסה למצוא עוד אנשים שיעזרו להתלונן לפחות שיהיה כיוון, אם אחד לא התלונן יגידו לי בזק "להתחפף"!!! מה לא מובן ?? !

פורסם

אהלן,

גם אצלי ישנה בעיה בתשתית הוט 100 מגה ובזק בינלאומי ספקית... ירידה מורגשת גם בטורנטים חדשים ומרובי זורעים מטורנטליץ' מה שהיה יורד במקסימום יורד עכשיו בקושי על 2 מגה ואם אני מוריד כמה במקביל אני יכול להגיע ל4-5 מגה בלחץ. במשחקי אינטרנט גם יש ירידה מורגשת... לא דיברתי איתם עדיין זה התחיל לפני הסופ"ש פחות או יותר ואני מבאר-שבע יכול להיות שזה מורגש רק באיזורים מסויימים...

פורסם
  • מחבר

אהלן,

גם אצלי ישנה בעיה בתשתית הוט 100 מגה ובזק בינלאומי ספקית... ירידה מורגשת גם בטורנטים חדשים ומרובי זורעים מטורנטליץ' מה שהיה יורד במקסימום יורד עכשיו בקושי על 2 מגה ואם אני מוריד כמה במקביל אני יכול להגיע ל4-5 מגה בלחץ. במשחקי אינטרנט גם יש ירידה מורגשת... לא דיברתי איתם עדיין זה התחיל לפני הסופ"ש פחות או יותר ואני מבאר-שבע יכול להיות שזה מורגש רק באיזורים מסויימים...

אני לא יודע מה הכוונה בירידה מורגשת, יש פה אנשים משחקים ב WoW ? וגם GuildWars2 לא שחיק לאגי מטורף, כל סקיל כמעט 30 שניות לשימוש. בכללי ירידה מורגשת זה במקום 59MS נקבל 150MS לפחות, אבל במצב שיש לי עם MPLS אני לא יכול לשחק בכלל, המספרים מגיעים ל 1590-7000 ואפילו הגיע ל 17000. מה שנקרא בשפה מקצועית MS K זה לא OK, לפחות למדתי חרוז עכשיו. וכן ההורדה שלך זה בדיוק זהה לשלי ב TL, מגיע ל 5MB גג ועוד לוקח לו קרוב לדקה שכאשר מקודם כבר 30 שניות זה היה על 11MB

בכל מקרה תודה רבה על התגובה, כן דיברתי איתם יותר מ 5 שעות עם שיחות ועידה בהוט, עשיתי את העבודה גם בשבילי וגם בשבילכם, אני רוצה שזה יפתר אפילו כנראה יותר ממה שאתם רוצים, ככה זה פשוט נראה. אז לנחיותכם הם הבטיחו שזה אמור להיפתר היום בבוקר וגם אמור לחזור אליי נציג בכיר לנוכח ההשפעה והבדיקות שעשינו.

פורסם
  • מחבר

חדשות חצי טובות, בנתיים נפתר התקלה עם הפינג ב MPLS, ועכשיו מקבלים פינג תקין לחלוטין לפחות במשחקים.

עדיין יש תקלה עם ההורדות מטורנט, במיוחד מ TL שבגיימר מגיע ל 5MB בשנייה ו MPLS בקושי מגיע 2MB עד 5MB בקושי, בודקים את זה בנתיים.

פורסם
  • מחבר

חדשות נוספות, אמרו שעכשיו הרבה אנשים התחילו להתקשר סוף סוף, והם מטפלים בנושא עם הוט התקלה אצלהם.

הפינגים וההורדות זה הכל הוט, וגם היה את התקלה בבליזארד ככה אמרו קצת הזוי שלכולם זה היה תקין, אבל אמרו שדיברו עם בליזארד וקיבלו את המידע שבליזארד לא תקין.

פורסם

חדשות נוספות, אמרו שעכשיו הרבה אנשים התחילו להתקשר סוף סוף, והם מטפלים בנושא עם הוט התקלה אצלהם.

הפינגים וההורדות זה הכל הוט, וגם היה את התקלה בבליזארד ככה אמרו קצת הזוי שלכולם זה היה תקין, אבל אמרו שדיברו עם בליזארד וקיבלו את המידע שבליזארד לא תקין.

איך יכול להיות שהאטת הטורנטים זה בעייה בהוט אם הבעייה לא קיימת עם אף ספק אחר ?

פורסם

הבעיה על השרתים של 014 בהוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים