עבור לתוכן

גם לכם לאחרונה סרטונים נטענים לאט ביוטיוב?

Featured Replies

פורסם

או שזה רק אצלי? הסרטון נתקע לפעמים ויש סרטונים שהBUFFERING טס

פורסם

זה קורה לכולם, מי הספקית שלך?

פורסם
  • מחבר

זה קורה לכולם, מי הספקית שלך?

014...

יש סרטונים שהBUFFERING נעצר לי באמצע ונתקע... ויש סרטונים שהוא טס.... אני לא מבין למה

פורסם

אני בהוטנט, הסירטונים נטענים לי על מהירות מלאה בדרך כלל. ממש לאחרונה החלו תקופות של עומס, במיוחד בחגים בשעות היום. בזמן כזה הסרטונים נטענים לאט, אבל גם שאר הגלישה איטית מאוד.

ידוע לי שלהוטנט ונטויז'ן (למרות שייתכן מאוד שיש גם בספקיות אחרות) יש שרת cache לסרטוני יוטיוב. סרטונים פופולאריים זה טוען ישירות מה cache שלהם ואז כמובן המהירות תהיה תמיד מקסימלית. אם הסירטון לא נמצא ב cache, הוא ייכנס לשם בדרך כלל אם תעשה refresh לדף.

פורסם

אתה לא היחיד, גם אצלי הסרטונים בקושי זזים.

פורסם

לאחרונה זה קרה גם לי, אבל רק בדפדפן CHROME.

עדכון לגרסה אחרונה Version 22.0.1229.79 m פתר את כל הבעיות.

פורסם

014...

יש סרטונים שהBUFFERING נעצר לי באמצע ונתקע... ויש סרטונים שהוא טס.... אני לא מבין למה

יש להם מערכת לחסכון ברוחב פס על youtube . האמת שלא בדקתי אותה הרבה זמן אבל לפי הבדיקה שלי אתה מקבל בערך 5 שניות של הורדה במהירות מקסימלית ואז המהירות יורדת למינימום הנדרש. רוב הסיכויים שהכל השתנה. בבדיקה שעשיתי בעבר גיליתי שסרטונים של 720p ומעלה עובדים חלק בעיקר כי הם לא הכלילו אותם במערכת. יש להם עדיין cache שלהם ואפשר לזהות את זה לפי איזה שרת מדברים כשצופים בסרטון.

הרעיון הוא די פשוט - בגלל שלא תמיד אנשים רואים סרטים עד הסוף ורוחב הפס לחו"ל הוא מוגבל מנצלים את העובדה הזאת להורדת הקצב. אם מישהו לא רואה את הסרטון עד הסוף אז אם יורידו אותו במהירות מקסימלית רוחב פס יבוזבז. ככה בשעות העומס האנשים שרואים סרטונים בyoutube לא גורמים ליותר עומס ממה שהם צריכים.

ולמה 014 עם כבל 7.2~tbps צריכה את זה? - בפועל עד כמה שידוע לי יש להם רק 120gbps לחול 60gbps ללונדון IX ועוד 60 לIX גרמני. אני לא ראיתי שהם פרסמו משהו אחר איפה שהוא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים