עבור לתוכן

מחשב חדש נדלק מעצמו לאחר מס' שעות של כיבוי סטנדרטי

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

יש לי מחשב חדש (מותקן WIN 7-64BIT) אשר לפני כשבוע החל להידלק בעצמו (לאחר כיבוי סטנדרטי של מס' שעות)

בדקתי את דרישות החשמל מלוח הבקרה אך לא זיהיתי שום דבר מיוחד..איך עליי להתקדם??

פורסם

זה מוזר וחמוד מצטער אבל זה משעשע

אוקי דבר ראשון שהייתי בודק זה האם הקפתור של ההדלקה במצב רעוע ואני בספק שזה הבעיה אבל לוקיח שניה לבדוק אם הקפר נמצה במצב שמקצר קצת ( שוב אני בספק שזה הבעיה )

מה שיותר נראה לי זה שבביוס מוגדר שלאחר נפילת מתח המחשב ידלק מחדש ככה שכל פעם שיש נפילה המחשב מדליק את עצמו מחדש

דבר נוסף יכול להיות שההגדרות הביוס השתבשו ומה שצריך לעשות זה לאפס את הביוס דרך הג'מפר ולהגדיר מחדש

אם זה לא זה זה יכול להיות מעניין מאוד מה באמת הבעיה

פורסם

בביוס אפשר גם להגדיר שהמחשב "יתעורר" בשעה מסויימת או על ידי מקלדת ועכדר או כרטיב רשת או רכיבי USB

בקיצור הרבה דברים

וגם אם לא נכנסתה לביוס אף פעם זה לא אומר שלא השתנה כלום

כי המערכת הפעלה יכולה לשנות הגדרות בביוס

פורסם

כפי שכבר נאמר, קודם איפוס ביוס ואחר כך בדיקה עם כפתור אחר.

המארז גם חדש?

פורסם
  • מחבר

העניין אכן די משעשע..אך די מעצבן בלילה.

המארז חדש,אך לא נתקלתי במשך כחודשיים מעת ההתקנה בבעיה זו..אלא בשבוע האחרון..לאחר ביצוע OC..די מוזר.

אבצע דאבל ציק בביוס שוב.

פורסם

סביר מאוד שביצעת שינוי לא מכוון בהגדרות הביוס.

אם לא תמצא את ההגדרה אחרי הבדיקה שתבצע אפס אותו...

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה..חיטטתי בביוס די הרבה..לא מצאתי משהו שמזכיר שינוי כלשהו שביצעתי..

שיחזרתי את הביוס לDEFAULT והתחלתי את הOC שלי מחדש..לאחר השמירות של הגדרות הOC שוב מכבה את הPC ושוב הוא נדלק לאחר כ30 דק' בערך..לא בוצע בביוס/במע' ההפעלה שום שינוי שיכול להצביע על "התופעה"..

יש רעיונות??

פורסם

תנסה לנתק מלוח אם את כפתורי ההדלקה וריסטרט. תדליק את המחשב על ידי קיצור פינים של כפתור ההדלקה ותכבה את המחשב רגיל דרך הוינדוס.

קשה לי להאמין שהוא ידלק ללא הכפתור.

פורסם
  • מחבר

די מוזר..הבעיה החלה רק לאחרונה..כלל הרכיבים חדשים.

אם אנסה את דרך קיצור הפינים והמחשב לא יידלק התקלה הינה בכפתור ההדלקה-מארז נכון?

פורסם

טוב אז ככה..חיטטתי בביוס די הרבה..לא מצאתי משהו שמזכיר שינוי כלשהו שביצעתי..

שיחזרתי את הביוס לDEFAULT והתחלתי את הOC שלי מחדש..לאחר השמירות של הגדרות הOC שוב מכבה את הPC ושוב הוא נדלק לאחר כ30 דק' בערך..לא בוצע בביוס/במע' ההפעלה שום שינוי שיכול להצביע על "התופעה"..

יש רעיונות??

בדוק שוב בביוס תחת הכותרת Power Management Setup

האם מותקן מודם אנלוגי במחשב ?

פתרון נוסף - לאחר הכיבוי - נתק את כבל החשמל.

פורסם
  • מחבר

יש לי אפשרות לניתוק הספק..אך זה יינתק לי גם את הטעינה של מכשיר האייפון אשר מחובר לUSB ואחת האופציות של לוח האם הזה הינו לטעון מכשירי טאבלט/סמארטפונים תחת AC POWER DOWN או לאחר כיבוי המחשב (מה שנעשה ללא שינוי עוד לפני שהתחילה הבעיה באופן רגיל),

אני יבדוק שוב את הגדרות החשמל בביוס..אך בUEFI BIOS איפה בדיוק נמצאות הגדרות החשמל..ראיתי שם הגדרות כמו RESTORE AFTER AC LOSS שמוגדר על AUTO ואין אפשרות לביטול.

אנסה לבדוק בספר של הMB את אופציות הגדרות החשמל ואעדכן..

תודה.

פורסם

אם לא ידעת אז

ABIT סגרו את המפעל כבר בסוף 2011.

גם האתר שלהם נעלם ממרחבי האינטרנט.

מה זה מחשב חדש ?

אם אתה צריך את המדריך של הלוח תוכל להוריד מהקישור ישירות ->

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים