פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים שלום רב,יש לי מחשב חדש (מותקן WIN 7-64BIT) אשר לפני כשבוע החל להידלק בעצמו (לאחר כיבוי סטנדרטי של מס' שעות)בדקתי את דרישות החשמל מלוח הבקרה אך לא זיהיתי שום דבר מיוחד..איך עליי להתקדם??
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים זה מוזר וחמוד מצטער אבל זה משעשע אוקי דבר ראשון שהייתי בודק זה האם הקפתור של ההדלקה במצב רעוע ואני בספק שזה הבעיה אבל לוקיח שניה לבדוק אם הקפר נמצה במצב שמקצר קצת ( שוב אני בספק שזה הבעיה ) מה שיותר נראה לי זה שבביוס מוגדר שלאחר נפילת מתח המחשב ידלק מחדש ככה שכל פעם שיש נפילה המחשב מדליק את עצמו מחדש דבר נוסף יכול להיות שההגדרות הביוס השתבשו ומה שצריך לעשות זה לאפס את הביוס דרך הג'מפר ולהגדיר מחדש אם זה לא זה זה יכול להיות מעניין מאוד מה באמת הבעיה
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים בביוס אפשר גם להגדיר שהמחשב "יתעורר" בשעה מסויימת או על ידי מקלדת ועכדר או כרטיב רשת או רכיבי USB בקיצור הרבה דברים וגם אם לא נכנסתה לביוס אף פעם זה לא אומר שלא השתנה כלום כי המערכת הפעלה יכולה לשנות הגדרות בביוס
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים כפי שכבר נאמר, קודם איפוס ביוס ואחר כך בדיקה עם כפתור אחר. המארז גם חדש?
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים מחבר העניין אכן די משעשע..אך די מעצבן בלילה.המארז חדש,אך לא נתקלתי במשך כחודשיים מעת ההתקנה בבעיה זו..אלא בשבוע האחרון..לאחר ביצוע OC..די מוזר.אבצע דאבל ציק בביוס שוב.
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים סביר מאוד שביצעת שינוי לא מכוון בהגדרות הביוס.אם לא תמצא את ההגדרה אחרי הבדיקה שתבצע אפס אותו...
פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים מחבר טוב אז ככה..חיטטתי בביוס די הרבה..לא מצאתי משהו שמזכיר שינוי כלשהו שביצעתי..שיחזרתי את הביוס לDEFAULT והתחלתי את הOC שלי מחדש..לאחר השמירות של הגדרות הOC שוב מכבה את הPC ושוב הוא נדלק לאחר כ30 דק' בערך..לא בוצע בביוס/במע' ההפעלה שום שינוי שיכול להצביע על "התופעה"..יש רעיונות??
פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים תנסה לנתק מלוח אם את כפתורי ההדלקה וריסטרט. תדליק את המחשב על ידי קיצור פינים של כפתור ההדלקה ותכבה את המחשב רגיל דרך הוינדוס.קשה לי להאמין שהוא ידלק ללא הכפתור.
פורסם 2012 באוקטובר 113 שנים מחבר די מוזר..הבעיה החלה רק לאחרונה..כלל הרכיבים חדשים.אם אנסה את דרך קיצור הפינים והמחשב לא יידלק התקלה הינה בכפתור ההדלקה-מארז נכון?
פורסם 2012 באוקטובר 113 שנים טוב אז ככה..חיטטתי בביוס די הרבה..לא מצאתי משהו שמזכיר שינוי כלשהו שביצעתי..שיחזרתי את הביוס לDEFAULT והתחלתי את הOC שלי מחדש..לאחר השמירות של הגדרות הOC שוב מכבה את הPC ושוב הוא נדלק לאחר כ30 דק' בערך..לא בוצע בביוס/במע' ההפעלה שום שינוי שיכול להצביע על "התופעה"..יש רעיונות?? בדוק שוב בביוס תחת הכותרת Power Management Setup האם מותקן מודם אנלוגי במחשב ? פתרון נוסף - לאחר הכיבוי - נתק את כבל החשמל.
פורסם 2012 באוקטובר 113 שנים מחבר יש לי אפשרות לניתוק הספק..אך זה יינתק לי גם את הטעינה של מכשיר האייפון אשר מחובר לUSB ואחת האופציות של לוח האם הזה הינו לטעון מכשירי טאבלט/סמארטפונים תחת AC POWER DOWN או לאחר כיבוי המחשב (מה שנעשה ללא שינוי עוד לפני שהתחילה הבעיה באופן רגיל),אני יבדוק שוב את הגדרות החשמל בביוס..אך בUEFI BIOS איפה בדיוק נמצאות הגדרות החשמל..ראיתי שם הגדרות כמו RESTORE AFTER AC LOSS שמוגדר על AUTO ואין אפשרות לביטול.אנסה לבדוק בספר של הMB את אופציות הגדרות החשמל ואעדכן..תודה.
פורסם 2012 באוקטובר 113 שנים אם לא ידעת אז ABIT סגרו את המפעל כבר בסוף 2011.גם האתר שלהם נעלם ממרחבי האינטרנט. מה זה מחשב חדש ? אם אתה צריך את המדריך של הלוח תוכל להוריד מהקישור ישירות ->http://www.retrevo.com/d/df/document.pdf?doc=886ddd817c0c69eac800df50c5d37ebd&ts=1349083522893&rk=0.32312638307475355
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.