עבור לתוכן

בעיות MPLS 100MB הוט + בזק בינלאומי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ככל הנראה כבר אין חשיבות לגיימר...

בתכלס אני מחכה שכן יהיה גיימר ב MPLS או שאולי כבר אין חשיבות לכך...

014 באמת השתפרו מאד ביחס לחברות האחרות.

אם למישהו יהיה כל בעיה בשרת משחקים שיגיד פה !, אפילו לפתוח סטיקי אם יהיה אפשר, לרשום שרתי משחקי ופינג, וככה נוכל לפחות לעשות השוואות, הרי זה פורום גיימינג, בפורומים אחרים כבר יש את הדברים האלו, ומישהו אחד יוכל לפתור ל 200,000 אנשים אחרים תקלות שהם לא שמים לב ופתאום יגידו שהכל יותר טוב וחוץ מזה, יאפשרו ללקוחות להבין שיש הבדל עצום בין ספק לספק.

• תגובות 66
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם למישהו יהיה כל בעיה בשרת משחקים שיגיד פה !, אפילו לפתוח סטיקי אם יהיה אפשר, לרשום שרתי משחקי ופינג, וככה נוכל לפחות לעשות השוואות, הרי זה פורום גיימינג, בפורומים אחרים כבר יש את הדברים האלו, ומישהו אחד יוכל לפתור ל 200,000 אנשים אחרים תקלות שהם לא שמים לב ופתאום יגידו שהכל יותר טוב וחוץ מזה, יאפשרו ללקוחות להבין שיש הבדל עצום בין ספק לספק.

לצערי לא הסתדר כלום... היום בבוקר המהירות הייתה 30 מגה ועכשיו היא 5 ועוד פעם 30 ... זה משחק עם המהירויות....

פורסם
  • מחבר

לצערי לא הסתדר כלום... היום בבוקר המהירות הייתה 30 מגה ועכשיו היא 5 ועוד פעם 30 ... זה משחק עם המהירויות....

30MB בעיקרון לא מובטח שהוא על הכבל החדש, ודבר שני לקוחות 100MB הם אלו שהיו להם את הבעיות. מבדיקה שעשיתי בשעה 12:30 בערך הגיע ל 11MB. ובזק ניסו לתפוס אותי אבל לא הספקתי לענות.

עריכה : יכול להיות זה רק עניין של הגדרות אצלך

פורסם

30MB בעיקרון לא מובטח שהוא על הכבל החדש, ודבר שני לקוחות 100MB הם אלו שהיו להם את הבעיות. מבדיקה שעשיתי בשעה 12:30 בערך הגיע ל 11MB. ובזק ניסו לתפוס אותי אבל לא הספקתי לענות.

עריכה : יכול להיות זה רק עניין של הגדרות אצלך

עידכון: היה אצלי טכנאי של הוט עכשיו הוא ראה בפלאפון שהמודם התנתק וחזר לעבוד... מאז מקבל את ה30 מגה.. יכול להיות שהכבל היה רופף בארון, אבל לא מאמין.... אין לי מושג אבל העיקר שאני מקבל את המהירות המקס

פורסם
  • מחבר

אף אחד נוסף עדיין לא בדק או נפתר לו התקלה ?

פורסם

אף אחד נוסף עדיין לא בדק או נפתר לו התקלה ?

בדקתי כעת ונראה שהורדות חזרו למהירות מקסימלית. קובץ בודד מגיע לקצב של 5MB בשנייה.

פורסם
  • מחבר

בדקתי כעת ונראה שהורדות חזרו למהירות מקסימלית. קובץ בודד מגיע לקצב של 5MB בשנייה.

מצויין, תמשיכו לעדכן שאני יוכל להגיד לבזק מה המצב

פורסם

המצב אצלי עדיין גרוע יש לי 100 מגה הוט + בזק בינלאומי ואני מוריד גג על 1 מגה כשהייתי רגיל ל7

פורסם
  • מחבר

המצב אצלי עדיין גרוע יש לי 100 מגה הוט + בזק בינלאומי ואני מוריד גג על 1 מגה כשהייתי רגיל ל7

תוכל להגיד לי איכן אתה מקבל את המהירות הזאת ? ביוטורנט ?

לא שינית שום הגדרות שום דבר, ואתה חווית את הבעיה הזאת מההתחלה כמו שכולם ?

פורסם

הוט + בזב"ל, אין בעיות מהירות גם בטורנט. תפתחו פורט לתוכנה זה חשוב.

על 8 ערוצים אזור - רחובות

פורסם

תוכל להגיד לי איכן אתה מקבל את המהירות הזאת ? ביוטורנט ?

לא שינית שום הגדרות שום דבר, ואתה חווית את הבעיה הזאת מההתחלה כמו שכולם ?

אני מקבל את זה ביוטורנט וחוויתי את הבעיה מההתחלה כמו שכולם.. ועדיין לא עובר את ה1 מגה במהירות הורדה מטורנטליץ.. מה לעשות?

הרצתי את הGLASSNOTE והתוצאות הם שאין לי שום חסימה מהספק אני לא יודע מה עוד לעשות.

פורסם

עשיתי אתחול להוטבוקס והבעיה נפתרה עכשיו אני מגיע למהירות הנורמלית שהייתי רגיל

פורסם

אני לא יודע אם זה קשור לטראד הזה אבל אצלי יש איטיות מטורפת בפתיחת דפים בדפדפן בימים האחרונים.

HOT + HOTNET - 100MBPS.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם זה קשור לטראד הזה אבל אצלי יש איטיות מטורפת בפתיחת דפים בדפדפן בימים האחרונים.

HOT + HOTNET - 100MBPS.

אוקי אז אנחנו יודעים לעובדה מי שיש לו עדיין תקלה שיעשה איתחול לציוד שיש לו, מודם ונתב.

לשאלה שלך :

מה הציוד שיש לך

נתב

בכבל או באלחוטי

באיזה מחשב / מחשבים

בדיקת מהירות, פינגים

כמה ערוצים במודם של הוט 4 או 8 . 192.168.100.1 אם מודם, 192.168.1.1 אם נתב נמצא ב CONNETION

פורסם

1. 1043nd נתב מוגדר ללא חייגן.

2. בכבל חיבור ג'יגה.

3. מחשב נייח מחובר קווית לנתב.

4. 8 ערוצים.

בדיקת מהירות מניבה תוצאות תקינות מול הפורטל בדיקה של הוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים