עבור לתוכן

בעיות MPLS 100MB הוט + בזק בינלאומי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לפי מה שנראה יש תקלה, תוכלו לראות באייפי האחרון של CABLEP.BEZEQINT הפינג בתעבורה של TCP הוא 4883 ובהתחלה הוא גם 170, ואכן כשעושים פינג לשרת הזה 62.219.189.198 היו כמה קפיצות ל 70MS. נראה שזאת תקלה ולא איטיות מכוונת.

capturew.gif

• תגובות 66
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כי הניתוב של MPLS לחול כרגע לא תקין והחייגן כן.

כמה החייגן מאיט את התעבורה ומקטין את רוחב הפס ?

פורסם
  • מחבר

כמה החייגן מאיט את התעבורה ומקטין את רוחב הפס ?

בכללי חייגן מוגבל ל 58MB בערך בהתאם לציוד ולהגדרות.

חיבור MPLS מקבל מקסימום ללא שימוש בפרוטוקול נוסף שכן עושה אימות נתונים והצפנה נוספת.

אם וכאמור אתה רוצה להפעיל את הפקודה TcpNoDelay זה פקודה ל GAMING ו TcpAckFrequency שכשאר הוא Enable הוא יעביר את כל הפקאטות של ה TCP באותו רגע שהוא מקבל, מה שחובה במשחקים, השוני שכשאר זה מבוטל הוא אוסף פאקטות לחבילות גדולות ואז שולח, מה שאומר שזה יגרום ל DELAY במשחק שכן הפאקטות ( מידע) לא עובר באותו רגע אז במשחקים זה מורגש, מה שכן בגלל שהוא מעביר כל מידע באותו רגע יש "כובד" על הרוחב פס שכן הוא לא יכול לעשות פעולות הצפנה, שליחה, קבלה, ובדיקת הנתונים בבת אחת אז המהירות בחייגן תרד ל 38MB מ 58MB בחייגן. וכן זה עובד גם ב MPLS וגם בחייגן, ולא ב MPLS המהירות לא יורדת גם כשהאפשרות הזאת פועלת, לכן MPLS הוא טוב בשני העולמות, גם הורדה מצויינת שמגיע ל 100MB וגם פינגים ללא צורך בגיימר, שכן הניתוב בישראל גרוע אז גיימר בעיקרון יכול רק לתרום.

וגם מתלוננים בפורום הזה.

http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=11274918&p=104662267#post104662267

גם בפורום שלהם יש נציגה בשם MIRIT מבזק

פורסם
  • מחבר

כאשר החייגן מופעל במחשב, בדיקת הורדה באתר של בזק בינלאומי:

פנים ארצי - 74MB

בינלאומי - 54MB

מה הציוד שיש לך ? מהבדיקות הכלליות זה בעייתי כי שוב נדגיש כי האפלוד מגביל ! ה L2TP לא ממש ההגבלה פה, פשוט ה OVERHEAD דורש יותר אפלוד ולכן בגלל האפלוד יש את ההגבלה על ה Downloa, לי זה לא משנה, אני חייב לקבל את ה 99.99MB, למה ? כי אפשר, ולא סתם עשו כבל חדש שיש לו 7.2TB שמספיק לכל ישראל. וכשיש בכלל בעיה בפינגים במשחקים שבכלל בכלל אי אפשר לשחק 9K 17K, זה לא משהו שצריך לעבור עליו ולהגיד נו, במקום MPLS נתחבר לחייגן בשביל שנוכל לשחק. לא בא בחשבון

עריכה : לי יש את ה E3000 פרוץ ל TOMATO ואני לא מאמין שהוא זה שיגביל אותי, ושוב בדיקת מהירות זה די שקרי, לפעמים בבדיקת מהירות ב Speed.013.net אני מקבל 38MB בגלל השימוש בפקודת ה GAMING של TcpNoDelay ו TcpAckFrequncy שעוזר במשחקים אבל מקצץ את הפס רוחב, אבל בכל זאת קיבלתי קרוב ל 50MB ב Torrent, אז שוב זה שונה כמו שפקודה משנה, בהורדות שונות יהיה יותר מהיר אפיל אם משהו שונה.

פורסם

אז לפי המצב הנוכחי בחיבור של 100 מגה רצוי להישאר ללא חייגן או בכל להפעיל חייגן ולקבל את הגיימר שיש לי?

אני מבין שפתרון של גיימר עם חיבור ללא חייגן עדיין לא יצא לפועל...

פורסם

לא שידוע..

פורסם
  • מחבר

אז לפי המצב הנוכחי בחיבור של 100 מגה רצוי להישאר ללא חייגן או בכל להפעיל חייגן ולקבל את הגיימר שיש לי?

אני מבין שפתרון של גיימר עם חיבור ללא חייגן עדיין לא יצא לפועל...

אם אתה גיימר אז גיימר אמור לעזור בנושא של ניתוב, כי הניתוב של ישראל לא כזה יציב, לפחות לא מה שהלקוחות עוברים דרכם. אני עובד ב 018 ומבדיקה שעשיתי ב 018 ברשת הפנימית של החברה לשרת של WoW Realm Sylvanas קיבלתי 29-31SMS ! שזה כמעט כמו להיות ליד השרת. הכי טוב שהצלחתי לקבל עם גיימר של בזק זה 59-62, בלי גיימר קרוב ל 60-65. לסיכום כשאתה רוצה לשחק אז פשוט תתחבר לגיימר ותשחק, כשאתה רוצה להוריד תתנתק מהחייגן בוינדוס ותוריד עד שתרצה לשחק שוב.

אם אתה רק מוריד אז MPLS הכי טוב ולא צריך לשלם על הגיימר. אמור לקבל את החיבור 100MB אם אתה מוריד מ TL או בקומות "רשמיים" אחרים

פורסם

האם הפעלת חייגן על גבי רשת הכבלים ב MPLS לא פוגעת בניתוב? לא עדיף לעבור דרך הוט לחיבור עם חייגן איפי 172 וכו ?

פורסם
  • מחבר

זהו הסתדר ! תוקנה !

פורסם
  • מחבר

האם הפעלת חייגן על גבי רשת הכבלים ב MPLS לא פוגעת בניתוב? לא עדיף לעבור דרך הוט לחיבור עם חייגן איפי 172 וכו ?

אותו דבר בדיוק מבדיקות שעשיתי.

פורסם

אם ככה ניתן להישאר מחוברים ללא חייגן ב 100 מגה?

פורסם
  • מחבר

אם ככה ניתן להישאר מחוברים ללא חייגן ב 100 מגה?

כן אמור להיות מעולה, ואם יש לך בעיות עם שרת משחק, תעשה TRACERT ו TCPING לשרת משחקים ותשלח לתמיכה שלהם, הם יוכלו לתקן את הניתוב, כבר 2 משחקים בעיקרון הם הצליחו לסדר, עכשיו GW2 עובד פצצה. מקודם הייתי מקבל פינים קופצים והמשחק היה קופצני לפעמים, עכשיו עובד חלק על כל פעולה שאני עושה.

אם אתה רוצה לדעת מה השרת של המשחק, או שתחפש בגוגל לפי השם, או שתמצא אותו ב Resource Monitor של וינדוס 7 שמגיעים אליו דרך TASK MANAGER > Performance ואז יהיה כפתור בחלון הזה, להגיע ל Network ולהתסכל למטה בטבלת ה

TCP CONNECTION.

אם מישהו ירצה לעשות ניסיון או בדיקה, שיפרסם פה שרת של משחק ונוכל אולי לפתור את זה, בשביל כולם !

פורסם

ככל הנראה כבר אין חשיבות לגיימר...

בתכלס אני מחכה שכן יהיה גיימר ב MPLS או שאולי כבר אין חשיבות לכך...

014 באמת השתפרו מאד ביחס לחברות האחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים