פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים מחשב חדש אחרי התקנת מערכת הפעלה התקנתי את כל הדרייברים שלו אין במנהל ההתקנים משהו בסימן שאלה צהוב הכל טוב!!!אני לא מבין רק איך אני מגיע לאשף של הבלוטוס של המחשב?? חיפשתי שעה ואני לא מוצא (יש לי עוד מחשב של hp ושמה יש לי סמל של בלוטוס ב-asus אין לי שום סמל...)ועוד דבר..אני אני מפעיל את הקיצורים שעל האפים? נגיד לכבות את הרמקולים? ניסתי ללחוץ על fn אבל זה לא עובד
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים בלוטוס-כמו בכל ווינדוס 7 : התחל , עזרים , העברת קבצים באמצעות Bluetoothכנראה שהכפתור של הFN מבוטל אצלך.עדכון:התקנת את זה?ATKACPI driver and hotkey-related utilitiesהנה קישור:http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/X54C/#download
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים מחבר האפים עובדים סבבהאבל אני לא מסתדר עם הבלוטוס האשף של הווינדוס לא מוצא לי כלום
פורסם 2012 באוקטובר 113 שנים מחבר הבלוטוס עובד ואני לא מצליח לראות אף אחד ואף אחד לא מצליח לראות אותי
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים תסתכל באייקונים בצב שמאל , אם אתה רואה את האייקון של הבלוטוס אז הבלוטוס דלוק.אם האייקון לא שם אז הבלוטוס מכובה.
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים תלחץ עליו פעמיים ותפעיל דרכו את הבלוטוס.תכנס ללוח הבקרה , מרכז הרשת והשיתוף , שנה הגדרות מתאם.מקש ימני בעכבר על Bluetooth Network Connection , ראה התקני בלוטוס.תלחץ על הוסף מכשיר.תודיע לי אם הצלחת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.