פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים היה לי בעייה במקלדת האלחוטית אז הורדתי תוכנה שמוצאת דרייברים אבל זה היה בגרמנית ובקיצור אני חושב שעשיתי נזק ומחקתי איתה כמה דריברים (חחח איזה מפגר זה נשמע)טוב אז ככה, יש לי את אותם הרמקולים כבר שנתיים והם בסדר גמור אבל מאז אותו מקרה המחשב פשוט לא מזהה את הרמקולים הורדתי דרייבר לכרטיס קול מהאתר של ASUS וגם לא עזרמה אפשר לעשות?
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים תרשום את המפרט המלא של המחשב שלך. ניסית לחבר רמקולים\אוזניות אחרים למחשב? בנוסף לעידכון דרייבר של כרטיס קול (מובנה או חיצוני?) תעדכן גם את הדרייבר של הצ'יפסט עצמו. מלבד בעיה עם הרמקולים יש עוד דברים שהפסיקו לעבוד? נ.ב - תפסיק להשתמש בתוכנות בשפה הגרמנית, ואל תמחק דברים שאתה לא בקיא בהם
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים מחבר תרשום את המפרט המלא של המחשב שלך. ניסית לחבר רמקולים\אוזניות אחרים למחשב? בנוסף לעידכון דרייבר של כרטיס קול (מובנה או חיצוני?) תעדכן גם את הדרייבר של הצ'יפסט עצמו. מלבד בעיה עם הרמקולים יש עוד דברים שהפסיקו לעבוד? נ.ב - תפסיק להשתמש בתוכנות בשפה הגרמנית, ואל תמחק דברים שאתה לא בקיא בהם מעבד - E7500 INTEL RAM - 2GB כרטיס מסך - NVIDIA 8400GS לוח אם - ASUS p5qpl-am המקלדת האלחוטית הפסיקה לעבוד (המקלט מדליק אור אבל המקלדת לא כותבת כלום) הכונן הדיסקים מדליק אור ויוצא ונכנס אבל במחשב הוא מראה לי שהוא לא קיים כשאני מחבר תטלפון שלי הוא מראה שהוא נטען אבל המחשב לא מראה לי את הכרטיס זיכרון שלו הכרטיס קול מובנה. איך אני מעדכן צ'יפסט? חחחח תאמין לי שהשתמשתי בתוכנה רק כי הייתי נואש.
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים מחבר באיזו מערכת הפעלה מדובר? את כל הדרייברים אתה יכול למצוא באתר של אסוס.WIN7 32BITהתקנתי אבל שום דבר לא השתנה
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים בדוק אם יש באפשרותך לבצע שיחזור מערכת http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2010/01/28/System-Restore.aspx
פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים נ.ב - תפסיק להשתמש בתוכנות בשפה הגרמנית, ואל תמחק דברים שאתה לא בקיא בהם או להתקין דברים שאתה לא יודע מה הם עושים, באותה מידה זה יכל להיות גם וירוס.
פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים מחבר בדוק אם יש באפשרותך לבצע שיחזור מערכתhttp://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2010/01/28/System-Restore.aspxניסיתי כבר אבל אין לי מושג למה אין לי נקודות שחזוראו להתקין דברים שאתה לא יודע מה הם עושים, באותה מידה זה יכל להיות גם וירוס.איך זה בדיוק עוזר לי עכשיו?
פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים בפעם הריאשונה שנתקלתי בתופעה כזו ניסיתי לפטור אותה איזה שעה וכל מה שניסיתי לא עזר הורדתי דריוור חדש + עשיתי שחזור מערכת + עוד הרבה דברים בסופו של דבר פשות התקנתי את המערכת הפעלה מחדש אז אם שחזור מערכת לא עוזר לך אני הייתי ממליץ פשות להתקין מחדש או אם יש לך כרטיס קול PCI בבית לנסות להתקין אותו ולא להשתמש בזה שעל הלוח עד לפירמוט הבא
פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים מחבר בפעם הריאשונה שנתקלתי בתופעה כזו ניסיתי לפטור אותה איזה שעה וכל מה שניסיתי לא עזר הורדתי דריוור חדש + עשיתי שחזור מערכת + עוד הרבה דברים בסופו של דבר פשות התקנתי את המערכת הפעלה מחדש אז אם שחזור מערכת לא עוזר לך אני הייתי ממליץ פשות להתקין מחדש או אם יש לך כרטיס קול PCI בבית לנסות להתקין אותו ולא להשתמש בזה שעל הלוח עד לפירמוט הבאזה הפתרון היחיד?אם אני יפרמט אני צריך לגבות מלא קבצים ואין לי איפה לאחסן אותם
פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים תראה יכול להיות שיש פיטרון אחר אבל גם אם יש זה יקח הרבה זמן לתקן וגם אז זה לא יהיה מושלם כנראה שקל לי להציע פרמוט כי יש לי דיסק רק למערכת הפעלה וכל מה שאני צריך לגבות זה את הסימניות בפיירפוקס חוץ מזה הכל מגובה אצלי תמיד על דיסקים חיצוניים חוץ מזה בכללית אני מפרמט לפחות פעם בחצי שנה כי אני אוהב שהמערכת המצב מושלם
פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים מחבר תראה יכול להיות שיש פיטרון אחר אבל גם אם יש זה יקח הרבה זמן לתקן וגם אז זה לא יהיה מושלם כנראה שקל לי להציע פרמוט כי יש לי דיסק רק למערכת הפעלה וכל מה שאני צריך לגבות זה את הסימניות בפיירפוקס חוץ מזה הכל מגובה אצלי תמיד על דיסקים חיצוניים חוץ מזה בכללית אני מפרמט לפחות פעם בחצי שנה כי אני אוהב שהמערכת המצב מושלםהבנתי אחיטוב אני אחכה לעוד תגובות עד שאני יחליט לפרמט
פורסם 2012 באוקטובר 313 שנים איך זה בדיוק עוזר לי עכשיו? עכשיו זה לא כל כך יעזור אבל בעתיד כן קודם כל לפני הכל תכנס למנהל התקנים ותראה מה חסר במידה והתוכנה רק מחקה דריברים ולא עשתה דברים אחרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.