עבור לתוכן

איטיות מחרידה ב014

Featured Replies

פורסם

פתאום לאחר יום כיפור יש איטיות לא נסבלת..

אני בחבילה של 10MB, מגיעה לבדיקה בSPEEDTEST בקושי ל2.5MB, סרטונים ביוטיוב על 360p בקושי נטענים, שלא לדבר על HD.

פינגים גבוהים ועמודים זוחלים. בדקתי כבר בכמה מחשבים..

זה רק אני?

פורסם

לא רק לך.

פורסם

כאן תקין

פורסם

פתאום לאחר יום כיפור יש איטיות לא נסבלת..

אני בחבילה של 10MB, מגיעה לבדיקה בSPEEDTEST בקושי ל2.5MB, סרטונים ביוטיוב על 360p בקושי נטענים, שלא לדבר על HD.

פינגים גבוהים ועמודים זוחלים. בדקתי כבר בכמה מחשבים..

זה רק אני?

גם אצלי... חשבתי בעיה בנתב...

סרטןנים ביוטיוב נתקעו והבדיקה לא עברה את ה10 מגה ויש לי 30

פורסם
  • מחבר

הסתדר..

פורסם

הרשו לי להכיר לכם את "עומס על האינטרנט" , הוא לא הלך לשום מקום והוא בא לביקור כל כמה זמן.

"אינטרנט" או יותר נכון רוחב פס לחו"ל הוא משאב מוגבל שכולם מתחלקים בו. למרות כל הסיפורים על כבלים תת ימיים הרוחב פס לחו"ל לא גדל כלכך הרבה ובאותו הזמן הרוחב פס לבית (הדרישה) עלה בהרבה. עדיין אי אפשר להגיד שאין שיפור. לקבל 50 מגה לחו"ל זה עדיין סבבה. הבעיה היא עם דברים טובים שמתרגלים אליהם . כשלא מקבלים "רמת חיים" שרגילים אליהה מתחילים להתלונן.

מה שקרה אחרי שיום כיפור יצא שבערך כל עם ישראל, ילדים ,הורים ומי לא עלו על האינטרנט באותו הזמן. הספקיות שמספקות בערך 1mbps לכל 25 משתשים (כנראה שהיום זה השתפר ל 1 לכל 12 ) פשוט לא הצליחו להתמודד עם העומס ומה שקרה שכולם התחלקו ברוחב הפס כמו בכל יום רק שהדרישה היתה פי כמה מהרגיל.

לא היה לאנשים מה לעשות ביום כיפור אז הם ישבו וחשבו מה אנחנו צריכים להוריד אחרי הצום ואז במכה אחת סתמו את כל העורקים. זה קורה אין מה לעשות חוץ מלהוריד את הדרישה ולקוות שהtraffic shaping של הספקית יעבוד טוב. אחת הבעיות היום היא חוסר האיזון בין רווחי ספקיות התשתית שבשמיים יחסית לרווחי ספקיות האינטנרט שברצפה. הספקיות תשתית יכולות למכור לנו 1gbps הביתה אבל בגלל שספקיות האינטרנט מקבלות רק פירורים (20-30 שקל לכל מהירות) היכולת שלהם לספק מהצד השני רוחב פס לחו"ל מאוד מוגבל. חוץ מזה צריך לקחת בחשבון שאם 014 תתחיל לנגח ספקיות אחרות בעזרת הכבל שלהם הרשות להגבלים עסקיים יכנסו בהם. הם מעדיפים להיות רק קצת יותר טובים מהאחרים.

בכל מקרה להוטנט ו014 יש יתרון כי לשניהם יש ספק תשתית במשפחה שיכול לסבסד את הרווחים העלובים כספק אינטרנט. עדיין הם לא יבזבזו יותר כסף ממה שצריך.

פורסם

ל 014 אין עומס ולא יהיה עומס עם כבל של יותר מ 7TB, ועם חבילות 100MB שרק ל 200,000 לקוחות נגיד יש לא יהיה בעיה.

חוץ מזה אם יהיה הגבלה אז זה יהיה כי הם באופן מכוון מגבילים, אבל כבר עברנו את הגשר הזה והם הבינו את הצרכים של ה"גיימרים".

הצעד הבא זה UPLOAD גבוה שצריך להגיע מהתשתית ששם הכל נתקע. תאשים קודם כל את התשתיות ואחר כך את הספקים. ובכלל לא לדבר על HOTNET הם משתמשים בכלל בפס רוחב של MED, גם בניתוב, גם חרא בפינגים, לא יודע מה הנקודה בכסף שלהם, תמיד הם זולים אבל השירות חרא אם זה בסלולר או באינטרנט.

שנה שלמה לפתור תקלה איזורית, אבל בלי להגיד סיפורים, בנתיים עובד תקין שלא יראה לעיניים זרות וזועמות

פורסם

ל 014 אין עומס ולא יהיה עומס עם כבל של יותר מ 7TB, ועם חבילות 100MB שרק ל 200,000 לקוחות נגיד יש לא יהיה בעיה.

חוץ מזה אם יהיה הגבלה אז זה יהיה כי הם באופן מכוון מגבילים, אבל כבר עברנו את הגשר הזה והם הבינו את הצרכים של ה"גיימרים".

הצעד הבא זה UPLOAD גבוה שצריך להגיע מהתשתית ששם הכל נתקע. תאשים קודם כל את התשתיות ואחר כך את הספקים. ובכלל לא לדבר על HOTNET הם משתמשים בכלל בפס רוחב של MED, גם בניתוב, גם חרא בפינגים, לא יודע מה הנקודה בכסף שלהם, תמיד הם זולים אבל השירות חרא אם זה בסלולר או באינטרנט.

שנה שלמה לפתור תקלה איזורית, אבל בלי להגיד סיפורים, בנתיים עובד תקין שלא יראה לעיניים זרות וזועמות

סי סי יש עומס :P

בוא למסנג'ר למה אתה לא מתחבר יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים