עבור לתוכן

geforce 3 ti 200 VS geforce fx 5200

Featured Replies

פורסם

שלום חברה, לפני שנה קניתי כרטיס מסך asus geforce 3 ti 200

מאקסלנט ולכן היה לי עליו רק שנה אחריות(רמאים)

לאחרונה המחשב התחיל לעשות בעיות ושלחתי אותו לאקסלנט שיתקנו לי(בתשלום)

הם אמרו לי שהכרטיס שהיה לי נהרס והם מציעים לי במקומו כרטיס

asus geforce fx 5200 בתופסת מחיר של 30 דולר.

לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה הוא הכי זול מסידרת הfx

האם ההצעה שמציעים לי הוגנת או שדופקים אותי?

האם הכרטיס הזה חזק יותר ממה שהיה לי?

פורסם

הכרטיס שהיה לך לדעתי טיפה יותר חזק... טיפונת , אבל הFX תומך בDX9.... אבל אני הייתי מוריד אותם ל20דולר...

למרות שמשהו כאן נראה לי מאוד חשוד... הרי FX חדש עולה בסביבות ה390-500 , והם מוכרים לך כאילו עם תוספת מחיר אותו ב140שקל... זה מעניין מכוון שאם הם נותנים לך כרטיס חדש ולוקחים את שלך , אז אולי משהו לא בסדר בשלך אבל אפשר לתקן אותו?

משהו כאן מסריח.

תגיד להם שאתה מוכן לשלם עוד 20-30דולר אבל בתנאי אחד , שגם הTI200 נשאר אצלך... אם הם יגידו לך שהם יתנו לך את הTI אז בסדר... אבל אם הם לא מוכנים לתת לך אותו ורוצים רק שתוסיף כדי לקבל FX אז משהו כאן מאוד מסריח ותגיד להם להחזיר את הכרטיס ומישהו אחר כבר יתקן לך את הבעיה.

פורסם

fx5200 worth 320NIS

its a suckky card when it comes to performance in 3d applications

if u r not a serious gamer ur not searching for some decent performance in games so take it

if u want us to give u our opinion about it just write ur MIFRAT (damn.., english :\) and ur budget 4 a new video card.

פורסם
הכרטיס שהיה לך לדעתי טיפה יותר חזק... טיפונת , אבל הFX תומך בDX9.... אבל אני הייתי מוריד אותם ל20דולר...

למרות שמשהו כאן נראה לי מאוד חשוד... הרי FX חדש עולה בסביבות ה390-500 , והם מוכרים לך כאילו עם תוספת מחיר אותו ב140שקל... זה מעניין מכוון שאם הם נותנים לך כרטיס חדש ולוקחים את שלך , אז אולי משהו לא בסדר בשלך אבל אפשר לתקן אותו?

משהו כאן מסריח.

תגיד להם שאתה מוכן לשלם עוד 20-30דולר אבל בתנאי אחד , שגם הTI200 נשאר אצלך... אם הם יגידו לך שהם יתנו לך את הTI אז בסדר... אבל אם הם לא מוכנים לתת לך אותו ורוצים רק שתוסיף כדי לקבל FX אז משהו כאן מאוד מסריח ותגיד להם להחזיר את הכרטיס ומישהו אחר כבר יתקן לך את הבעיה.

משהו בהחלט מסריח

אני הייתי דורש את ה FX 5200

ללא שום תוספת תשלום

וגם הייתי דורש לקחת את הTI באותו רגע שאתה בחנות

שלא יהיה להם זמן לחשוב\להתנקם בך.

ואם הם לא מוכנים

תגיד שיש לך אחריות וזה לא מענין אותך

ואתה רוצה אותו כרטיס בדיוק

פורסם

בהתאם לחוק הם חייבים להחליף לך את הכרטיס לאותו כרטיס כמו שהיה לך,אם אין באפשרותם אז הם יכולים להחליף לכרטיס דומה או יותר טוב ללא תוספת כסף....אל תיתן להם לרמות אותך...אקסלנט גנבים.

כל זה כמובן אם האחריות עדיין תקפה.

פורסם

עוד דבר ה ti 200 יותר חזק מ ה 5200

ה 5200 זה כרטיס חרא בטרוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים