עבור לתוכן

לא מצליח לסיים התקנה של WINDOWS 7 , אשמח לעזרה

Featured Replies

פורסם

אני מנסה להתקין ווינדוס אך ההתקנה לא מסתיימת .

לא פעם ולא פעמיים שאני התקנתי כבר ווינדוס.

עכשיו אני מנסה להתקין שוב פעם ווינדוס אבל במחשב של חבר, עובר את כל השלבים הראשונים ,ההתקנה מתקדמת באחוזים כהרגלה ,לקראת הסוף המחשב עושה פעם אחת/פעמיים ריסטריט כרגיל ואז כשזה עולה ומגיע לחלון שחור עם לוגו הרגיל שרשום שם ,"ווינדוס נטען..." בידיוק רגע לפני שנכנס לחלונות , אז נהיי מסך שחור ופה לא קורה כלום נשאר קבוע מסך שחור :nixweiss:

ניסיתי כמה פעמים ולהתקין ואף עם דיסקים שונים ואותה בעיה ,

מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה ואיך איפשר לפתור את זה???

פורסם

מה מפרט המחשב שעליו מתבצעת ההתקנה?

האם בדקת את תקינות הכונן הקשיח? האם המסך עובר למצב סטנד-ביי?

פורסם
  • מחבר

אני לא זוכר כרגע בידיוק את המפרט אבל אני זוכר שזה מעבד E7500 וכרטיס כרפי של ATI אם אני לא טועה 4750 , 2G זכרון פנימי 500G כונן. לוח אם ג'יגה בייט.

לפני שהחלטתנו לעשות פורמט והתקנה של מערכת חדשה היה לו גם מותקן ווינדוס 7 64ביט כשנה היה תקין עד שלאחרונה היו לו בעיות שם התוכנות התחילו להגיב לאט ולעלות לאט ובגלל זה החלטנו לעשות פורמט והתקנה מחדש...

בסוף כהמסך נהיי שחור לאחר כ 10/20 דקות, המסך נכנס למצב שבו הנורה מתחילה להבהב אבל לא רשום שום דבר על המסך , אולי זה סימן לסטנד ביי אני ? ומה זה אומר - שאולי פתאום הבעיה בכרטיס הגרפי?

איך עכשיו אפשר לבדוק אם הכונן תקין מבלי להוציא אותו מהמחשב או להכניס כונן אחר?

פורסם

הבהוב נורת המסך מעיד על כניסה לסטנד-ביי.

הייתי מציע לך להוציא את כ.המסך ולנסות להתקין כשהמסך מחובר לכ.מסך המובנה בלוח (אם קיים) ובלי כל קשר, קודם כל לבדוק את הכונן בעזרת MHDD..

פורסם
  • מחבר

בסדר,

מחר אני אנסה את האפשרויות

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הכונן עם התוכנה והמדריך שהעלתה הנ"ל - אין בעיה עם הכונן !

עכשיו אין בלוח אם כרטיס גרפי מובנה , מה אפשר לעשות אם הנושא של הכרטיס ?

נ.ב :משהו שלא ציינתי קודם אולי יכול לעזור :

כשהיה מסך שחור ניסיתי לעלות מחדש את המחשב במצב SAFE MODE ושזה הגיע לשלב של מסך שחור זה רשם "שהווינדוס לא סיים את ההתקנה ושצריך לעשות ריסטרט ולעלות במצב רגיל ..." עשיתי את זה וזה חזר להיות מסך שחור (עם המתנה של שעות ..) ושום דבר.

פורסם

אם זה לא עבד - זה לא עבד, אין טעם להמתין שעות.

האם אתה מבצע פרמוט למחיצה שעליה אתה מתקין את המערכת? האם ביצעת התקנה מלאה (ולא התקנת שדרוג)?

פורסם

שלום לך,

קודם כל מנסיון הייתי מוציא את הזכרונות , מנקה ומחזיר.

לאחר מכן , תבדוק טמפרטורות מעבד.

תנסה ותחזור אם לא הצלחת

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

עכשיו הבעיה נפתרה חחח.. :yelclap: אתם לא תאמינו בגלל איזו שטות זה לא עבד :bash:

בחיפושים ברשת ראיתי שבגלל התקן חיצוני כמו טלוויזיה זה יכול לגרום לבעיה של המסך השחור ,בהתחלה לא שמתי לב שהמחשב שלו מאחורה היה מחובר עם כבל HDMI לטלוויזיה

התקשרתי אליו לשאול אם במקרה הוא מחובר בנוסף למסך מחשב גם עם כבל לטלוויזיה הסתבר שכן ,אמרתי לו להוציא את הכבל ולהתקין מחדש ואז ההתקנה הסתיימה עד הסוף רגיל ועכשיו הווינדוס תקין .

תודה לכל מי שניסה לעזור

אני לפחות למדתי משהו חדש

:hi:

פורסם

אויש איזה שטות :s07:

טוב לדעת :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים