עבור לתוכן

שאלה בקשר למעבד core i7

Featured Replies

פורסם

שלום! ברשותי מעבד core i7 975 extreme עוד כמה זמן אני יכול למשוך עם המעבד הזה עד השדרוג הבא? ???

פורסם

ראשית- כותרת אינפורמטיבית :) אני בטוח שאתה מכיר את חוקי הפורום.

שנית- מה הם השימושים שלך? זה מאוד משתנה. אם אתה גיימר זה גם תלוי בכרטיס מסך ובעוד דברים, למשל. אם אתה רק גולש באינטרנט, להבדיל, תוכל אולי למשוך איתו גם 8 שנים...

פרט בבקשה ותשנה את הכותרת. יום טוב!

פורסם
  • מחבר

אני בעיקר משחק במחשב וגם גולש באינטרנט נ.ב. ברשותי כרטיס מסך gigabyte oc 680 gtx. ???

פורסם

כרגע אין טעם לשדרג.מה יהיו דרישות בעתיד, אלוהים יודע.

פורסם

להערכתי הבלתי-ניתנת-לאימות ומעוטת-הביסוס, תוכל למשוך איתו עוד שנתיים עם המשחקים הכבדים ביותר (כ"מ יהיה אולי צורך לשדרג).

פורסם

אם אתה לא חולה בשדרגת ואין לך אובססיה למדידת אורך פין, אפשר למשוך עם מערכת כזו גם 10 שנים בלי לשדרג (כל עוד היא עובדת כמובן).

פורסם

^

תלוי לגמרי בדרישות שלו ובמשחקים אותם ירצה לשחק.

כמו כן, אפשר רק לשער את ההתקדמות הטכנולוגית בשנים הקרובות. על "640K זיכרון" בטוח שמעת (למרות שגילו שזו סתם אגדה :) )

פורסם

כמו כן, אפשר רק לשער את ההתקדמות הטכנולוגית בשנים הקרובות. על "640K זיכרון" בטוח שמעת (למרות שגילו שזו סתם אגדה :) )

אתה צודק, למרות שתצטרך להיות מהפכה אמיתית כדי שזה יקרה. כי בשנים האחרונות השוק מגיע יותר ויותר לרוויה מבחינת עוצמת החומרה. המעבד כבר מזמן לאפקטור מגביל, והסיבה היחידה שכרטיס מסך עדיין כן במובן מסוים זה שחברות המשחקים יחד עם חברות הכרטיסים דואגות לקדם את המצב הזה על גבם של גיימרים שטופי מוח. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים