עבור לתוכן

סיוע בשידרוג כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

מבקש עצתכם לשדרוג כרטיס מסך לפי המפרט שלי.

תקציב 1200-1300

שיריץ משחקים בצורה טובה וחלקה

תודה

פורסם

יש לך לדוגמא את GTX660 שכבר הגיע לחלק מהחנויות ועלותו היא סביב ה-1200 ש"ח.

כמובן שאם אין לך מסך עם רזולוציה גבוהה יחסית (לדוגמא יותר מ-1050*1650), אני בספק אם כדאי להחליף את הכרטיס שיש לך.

פורסם
  • מחבר

המסך שלי HD ובהתאם רזולוציית המשחקים

השאלה אם אקבל ביצועים טובים יותר ממה שכבר יש לי-שזה לא משהוא במשחקים כבדים BF3 לדוגמא.

תודה

פורסם

על הרזולוציה הזאת אתה אכן תקבל ביצועים יותר עם כרטיס כגון GTX 660 או HD 7850, שגם יעילים יותר מכל בחינה אחרת אפשרית (יכולת אוברקלוק, טמפ', צריכת חשמל ותמיכה ב-DX11 באופן כללי).

פורסם
  • מחבר

האם הכרטיס הזה נוטה להתחמם במיוחד?

הכרטיס שלי במצב idle מגיע ל65c

על מה הייתם הולכים? ati או nvidia?

תודה

פורסם

עקרונית, GTX 660 ו-HD 7850 אמורים להיות קרירים יותר, אבל טמפרטורה הוא עניין אינדיבידואלי - במחשב X הטמפרטורה יכולה להיות נמוכה יותר ובמחשב Y הטמפרטורה עלולה להיות גבוהה יותר. הדבר מותנה בין היתר בזרימת האוויר במארז שנובעת מכמות המאווררים הכלולים בו וסידור הכבלים, אני לא ארד לפרטי פרטים בעניין אבל זה גם תלוי בגרסה עצמה של הכרטיסים (חלק מהגרסאות מגיעות עם קירור משופר, שכן העלות שלהן לרוב גבוהה יותר).

אם תדאג לקירור אופטימלי ככל הניתן במארז, אני לא רואה סיבה קונקרטית שבגינה הכרטיסים יתחממו יתר על המידה, או לפחות לא ברמה של ה-HD 4890.

GTX 660 מהיר יותר מ-HD 7850 2GB, אני הייתי הולך עליו במידה שהם במחיר דומה בחנות שממנה אתה מעוניין לרכוש את כרטיס המסך.

פורסם

HD4890 ידוע ככרטיס חם, אך הטמפ' שרשמת מעט גבוהה מהרגיל. קבעת פרופיל משלך למאוורר שלו?

בכל מקרה, כרטיסים חדשים יהיו קרירים הרבה יותר וזאת בגלל טכנולוגיית יצור חדישה יותר. מה גם הדגמים המדוברים כאן מיועדים לשוק הביניים, להבדיל מ4890 בזמנו.

פורסם
  • מחבר

כן הכרטיס מעט חם, לדעתי בגלל גילו המתקדם. לא קבעתי לו פרופיל מסויים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים