עבור לתוכן

איך הכרטיס Asylum Geforce fx 5700ULTRA?

Featured Replies

פורסם

למישהו יצא לראות את הכרטיס הזה?

http://www.bfgtech.com/5700u_redux.html

כמה BIT הכרטיס הזה ?

הוא שווה 1300 שקל? (יחסית הרבה)

פרטים:

>> GPU NVIDIA® GeForce FX 5700 Ultra

>> Bus Type AGP

>> Memory 128MB DDR

>> Core Clock 475MHz

>> Memory Clock 900MHz (effective)

>> RAMDAC Dual 400MHz

>> API Support Microsoft® DirectX® 9.0, OpenGL for Microsoft® Windows®

>> Connectors VGA, DVI, S-Video out

>> 356 million vertices/sec.

>> 14.4GB/sec. memory bandwidth

פורסם

כרטיס חרא כרטיסי ה 5700 מאוד לא מומלצים

כי יש את ה 5900xt\se

שהרבה יותר מהירים (גם מה 9600xt)

וגם המחיר שלהם לפעמים יותר נמוך מזה של ה 5700 הגרוע.

אם התיכנון שלך לקנות כרטיס מסך אז קח את ה 5900xt\se

פורסם

בוא נגיד ככה, אם 5900XT לא היה יוצא לאוויר העולם סביר להניח שהכרטיס שהיה הכי מומלץ הוא ה5700U מכוון שברוב הבנצ'ים הוא יותר טוב מה9600XT.

אבל מכוון שיצא 5900XT יש לך את האפשרות לקבל כרטיס HIGH END לכל דבר במחיר של כרטיס MID-END...

פורסם

תשמע ידידי,

קודם כל לקנות כרטיס מסך לא מספיק מה דגם המעבד אלה חשוב היצרן, ולא יעזור כמה בדיקות יעשו לכרטיס - חשוב איכות האלקטרוניקה שמימנו מיוצר הכרטיס!!!!

לרכיבים אלקטרונים יש גם בלי ו אחוז זליגה(במיוחד בחום ולאורך זמן)

לכן BFG נחשבת החברה הטובה ביותר (לאלה שבאמת מביני ענין בסוג רכיבים וברמת גימור מוצר אלקטרוני).

לא לשכוח שכרטיס זה אינו מיוצר בטאיוון אלה בארה"ב שם מקפידים על איכות מוצר.

אתה יכול לקנות כמעט כל כרטיס טאיווני ולאחר שנה הוא לא יתפקד כמו שתפקד בהתחלה, ומי ששולל את מה שכתבתי הוא פשוט חובבן שלא מבין בתעשית האלקטרוניקה.

הרעיון של חברת BFG היה ליצור כרטיסים ברמת גימור מושלמת בכדי שישארו בגרף ישר לאורך זמן - ולכן גם נתנו LIFE TIME לאחריות!!!

בקשר לבצועי הכרטיס וליכולות שלו

ה כרטיס 5700 של BFG הינו ULTRA ולא רגיל (זיכרונות מהירים ) DDR II ולכן כל השואה בין 5700 של חברות אחרות לא בר השואה לכרטיס זה.

אתר HWZONE עורך בזמן זה בדיקה לכרטיס מול כרטיסים שונים (הבדיקה נעשית ע"י בחור נחמד בשם רן) תמתין בסבלנות עם אתה רוצה לקבל תשובות יותר ברורות

בכל מקרה אני כבר עברתי על הכרטיס ולא ניתן להשוות בין 5900XT בגלל היותו מעבד מסורס שלא מגיע בכרטיסי ULTRA!!!

כל פעולה שדורש הכרטיס ULTRA מהזיכרון מתבצעת במהירות גבוהה יותר!!! ולכן המכלול של 5700 ULTRA יותר מהיר מהמכלול של 5900XT

אתה צריך להבין NVIDIA לא היתה מיצרת מעבד 5900XT שיהיה יותר זול מ5700 ומצפה שלא יקנו את הכרטיס :)

לכן אתה רואה ש ה 5700 מגיע רק בגרסאות ULTRA

מקווה שתשובתי תעזור לך להבין בקנית מוצרים בכלל :)

ביי

פורסם
  • מחבר

אחריות שלוש שנים...

ועדיין לא ברור כמה ביט הכרטיס.

פורסם

לכרטיס אחריות לכל החיים גם בארץ

רק למאוורר נותנים 3 שנים

פורסם

תשמע ידידי,

קודם כל לקנות כרטיס מסך לא מספיק מה דגם המעבד אלה חשוב היצרן, ולא יעזור כמה בדיקות יעשו לכרטיס - חשוב איכות האלקטרוניקה שמימנו מיוצר הכרטיס!!!!

לרכיבים אלקטרונים יש גם בלי ו אחוז זליגה(במיוחד בחום ולאורך זמן)

לכן BFG נחשבת החברה הטובה ביותר (לאלה שבאמת מביני ענין בסוג רכיבים וברמת גימור מוצר אלקטרוני).

לא לשכוח שכרטיס זה אינו מיוצר בטאיוון אלה בארה"ב שם מקפידים על איכות מוצר.

אתה יכול לקנות כמעט כל כרטיס טאיווני ולאחר שנה הוא לא יתפקד כמו שתפקד בהתחלה, ומי ששולל את מה שכתבתי הוא פשוט חובבן שלא מבין בתעשית האלקטרוניקה.

הרעיון של חברת BFG היה ליצור כרטיסים ברמת גימור מושלמת בכדי שישארו בגרף ישר לאורך זמן - ולכן גם נתנו LIFE TIME לאחריות!!!

בקשר לבצועי הכרטיס וליכולות שלו

ה כרטיס 5700 של BFG הינו ULTRA ולא רגיל (זיכרונות מהירים ) DDR II ולכן כל השואה בין 5700 של חברות אחרות לא בר השואה לכרטיס זה.

אתר HWZONE עורך בזמן זה בדיקה לכרטיס מול כרטיסים שונים (הבדיקה נעשית ע"י בחור נחמד בשם רן) תמתין בסבלנות עם אתה רוצה לקבל תשובות יותר ברורות

בכל מקרה אני כבר עברתי על הכרטיס ולא ניתן להשוות בין 5900XT בגלל היותו מעבד מסורס שלא מגיע בכרטיסי ULTRA!!!

כל פעולה שדורש הכרטיס ULTRA מהזיכרון מתבצעת במהירות גבוהה יותר!!! ולכן המכלול של 5700 ULTRA יותר מהיר מהמכלול של 5900XT

אתה צריך להבין NVIDIA לא היתה מיצרת מעבד 5900XT שיהיה יותר זול מ5700 ומצפה שלא יקנו את הכרטיס :)

לכן אתה רואה ש ה 5700 מגיע רק בגרסאות ULTRA

מקווה שתשובתי תעזור לך להבין בקנית מוצרים בכלל :)

ביי

אז מה אתה מנסה להגיד? שה5900XT יום אחד יחליט לאבד מביצועיו בזמן שה5700U רק יתחזק? איך זה בדיוק יכול לקרות? ה5900 הרבה יותר טוב טכנית מה5700U, שלא לדבר על זה שאם כבר רוצים משהו זול יחסית אני מעדיף 9600XT

פורסם

חשבתי יצא כרטיס דנדש

יש לך טעות בכותרת

פורסם

שוב - על תהיה עקשן אני מנסה לעזור - ותאמין לי שבידים שלי עוברים עשרות כרטיסים יותר מכל אחד באתר זה.

השואה נעשתה בין כרטיס זבל של חברת POWER COLOR -תת רמה של חברה!!!!!!!!!!!!!!!!!

תבין הרכיבים הם גורם קובע ובכרטיס טאיווני אין רכיבים איכותים בכדי להוזיל את המוצר.

בקיצור - רוצה כרטיס טוב שיעבוד ברזולוציות גבוהות במהירות ובאיכות!!!! כך BFG

כסף שלך החלטה שלך

אני כבר חרשתי על הכרטיס הזה והוא כרטיס ברמה

בנוסף אתה יכול להמתין שרן מ אHWZONE - (אתר זה) יבדוק את הכרטיס וישווה

ביי

פורסם

כדי שאני אבדוק אותו הוא קודם צריך להגיע אלי... ::)

בכל מקרה לפי ההשוואות ברשת כרטיסי ה-5900XT נותנים ביצועים עדיפים על פני ה-5700U בעלי הזיכרון המהיר יותר.

כרטיסי ה-R9600XT אינם רחוקים מאחור, ועולים משמעותית פחות, סביבות ה-1000-1085 ש"ח.

השאלה אם האיכות של כרטיס עם אחריות לכל החיים באמת חשובה לגיימרים שלרוב מחליפים את הכרטיס שלהם כל שנתיים-שלוש.

ובאמת מה הקטע עם למאוורר יש אחריות רק של שלוש שנים? הרי עם המאוורר נהיה תקול לאחר שלוש שנים וחודש, וכתוצאה מכך נפגעה האלקטרוניקה מחימום יתר וחוסר תשומת לב של המשתמש, מה תעזור לי כאן האחריות לכל החיים? :)

חוץ מזה שרוב המעבדים הגרפיים לא ממש מחזיקים קו ייצור מעבר לשלוש שנים, כך שבד"כ לא יהיה קיים כרטיס חלופי זהה במקרה של נזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים