עבור לתוכן

עזרה בחירת כרטיס מסך- למבינים.

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע מה איכות הספק (לפי זכור לי הוא לא גנרי, אבל אני לא בטוח).

אם הוא קנה באייבורי, אז יש לו SPIRE JEWELL (הם מכרו את הדגם הזה פעם). SEVENTEAM זה OEM של הספק הזה, לפי TOM'S HARDWARE. לא שמעתי עליה אף פעם אבל לפי חיפוש באינטרנט הם OEM לדגמים מסויימים של COOLER MASTER ו SILVERSTONE.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעה אך אני די מעדיף להישאר עם nvidia, יש משהו מקביל לכרטיס שהצעת?

פורסם

ה-550TI כנראה מניב הרבה רווחים, אייבורי אוהבים לדחוף אותו. ה-6850 חזק ממנו ב-20% בממוצע.

מקביל ל-6850 אין ל-NVIDIA. מצד אחד ה-GTX650 חלש ממנו בכמעט 20% ומצד שני ה-GTX560 חזק ממנו ב-15%

פורסם

האמת היא, הכרטיס הכי קרוב אליו נטו בפן הביצועים - הוא ה-GTX 460 1GB, אם כי הוא לא ניתן כמעט לרכישה כיום (וגם אם כן, במחיר לא סביר במיוחד לטעמי). ה-GTX 550 Ti הוא כרטיס מסך שלא הייתי קונה, במיוחד כשיש את HD 6850/HD 7770 באותו טווח המחירים.

פורסם

מה לגביי 650TI? ראיתי אותו ב-640 ש"ח. נראה לי יתאים...

פורסם

אם תוכל לרכוש את ה 560TI ב 600ש"ח זה יהיה הניצחון הגדול שלך (למרות שנראה לי שTMS טעו ובמקום 550TI התחלק להם והם רשמו 650TI), (נראה כאילו העתיקו את הטעות מאייבורי שמכרה כמות נכבדה של 550TI לאחר שטעתה ובמקום 550TI הציגה 650TI. ואז, כשלקוחות רצו להזמין מהר את הכרטיס, התברר להם שזו טעות, אבל אל דאגה, אייבורי דאגה לשכנע את הלקוחות שגם ה550TI אינו נופל בביצועים)

בקיצור, נראה כגון הטעייה מכוונת של TMS בקשר ל 650TI ב 700ש"ח

----------------------

אם תוכל להשיג את ה GTX460 1GB ב 400 ש"ח, אז יהיה לך כרטיס מנצח!

פורסם

הכרטיס לא נמצא במלאי לדבריה של החנות, זאת הזמנה מוקדמת של הכרטיס שעלותו ידועה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים