עבור לתוכן

צריך הצעות למצלמה....

Featured Replies

פורסם

אני צריך לדעת פרטים עליה... כי אמרו לי שהיא יכולה להכיל זיכרון בנפח עד ג'יגה 1 ובמקום אחר אמרו לי עד 128 מגהביט..?

למי יש אותה ואיך היא?

פורסם

לא כתבת איזה דגם היא ומה אתה רוצה לדעת אליה?

למה "נידבקת" דווקא למצלמה הזו? אולי במחיר שלה יש מצלמות טובות יותר...?

בנוסף תן כותרת עניינית או שהדיון יינעל..

פורסם
  • מחבר

אני רוצה המלצות למצלמה דיגיטלית טובה במחיר סביר עד 1500 שקל! ;)

פורסם

Canon A70 - 3MP

ניתן למצוא אותה ב-1450 ש"ח.

אחרת,

אולי ללכת על ה-Canon A60 שהיא 2MP, בשילוב עם כרטיס זיכרון 128 מגה וגם סוללות נטענות.

המצלמה -1050 ש"ח ב- camera4less

כ.זיכרון 128 -SANDISK 128MB COMPACTFLASH CARD - עולה 195 ש"ח ב-Lamir

וחבילת 4 סוללות נטענות + מטען - כ150 ש"ח עד 200 ש"ח, ניתן לרכוש.

= 1445 ש"ח סה"כ.

כאשר אתה מקבל כאן חבילה מושלמת לצילום.

אכן חבילה מאד טובה מתאימה לצלם, וכן - אם תרצה גם לקנות איזה נרתיק ב-20 ש"ח :)

אם תחליט ללכת על ה-A70, תחשוב כי תצטרך להוסיף עוד כ-400 ש"ח על כ.זיכרון וסוללות בעתיד. אך בכל זאת - 3MP.... החלטה שלך הרי.

8)

פורסם
  • מחבר

הסוני שרציתי בהתחלה.... היא 3.2 מגה פיקסל היא גם באה עם כ.זכרון סביר של 16 מגה וגם היא במחיר טוב של 1500 ש"ח לכל היותר!!

פורסם

היא אוטו' מידי.

אם ברצונך לברר מידע נוסף לגבי הקנון - תריץ search.gif ל - " A70 " ותמצא מ-ל-א מידע, או אפילו תדפדף לך עמוד-שניים אחורה ותמצא נושאים :)

פורסם

Dont go after the sony if you can get the canon for the same price. sony make good stuff but the problm with their cameras are very expansive memory card , canon use the cheapest and its important , i boght memory cards for almost 800 nis the same in sony's memory could have cost 1500 nis (its 512 mb). anyway i am using this canon A70 and its rally woirth the money / with cheap memory cards and battery price and also long using time / very very long with amazing quality , look for nothing else.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים