פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים מחבר קודם כל תודה לכולם עכשיו מהניסיון שלכם איזה דפדפן הכי יציב ומהיר שמתאים לכל האתריםאו לרוב האתרים?או ניסוח אחר .איזה דפדפן מעדיפים בוני האתרים
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים אין קשר ל"דפדפן שמעדיפים בוני האתרים". כל דפדפן מעודכן ופופולרי, בוני האתרים יבדקו אם האתר שהם בונים עובד עליו כראוי. תבחר דפדפן לפי תכונות שאתה מעוניין בהם (למשל תוספים) או ביצועים בפועל (מהירות פתיחה, צריכת זיכרון) וכיוצא בזה.
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים באופן אישי, התנסיתי ברוב הדפדפנים ולא מצאתי הבדלים בביצועים/מהירות וכו'. לפחות לא משהו שמורגש בשימוש רגיל.אני משתמש באקספלורר ומרוצה.
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים אקספלורר? באמת?אולי החדש בווינדוס 8 טוב,אבל אני דיי בטוח שלא מתקרב לפיירפוקס ובטח שלא לכרום.אני בכרום מכמה מחשבים ומהנייד והסנכרון עושה לי את החיים קלים.הוא אומנם קצת כבד (זכרון ראמ),אבל הוא עובד מעולה, נדיר שיש בעיות אמיתיות,ויש מלא תוספים מעולים!
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים מה שעושה לי את זה בכרום זה התוספים והמינימליות.אולי לא חסר לך כלום אבל באותה מידה לפני 100 שנה לאף אחד לא היה חסר מחשב.
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים מחבר שוב תודה הבנתי 1.האם כל הדפדפנים מופיעים גם בשפה העיברית?2. המעבר פה בין הדפים לא חלק כלומר לוקח זמן מהרגע שאני לוחץ למעבר עד שדף מופיע זה מעצבן האם זה רק אצלי או כך זה באתר הזה?בברכה מושיק
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים לפחות לשלושת הדפדפנים המובילים יש ממשק בעברית. איך משיגים אותו, זה תלוי בדפדפן:- בפיירפוקס צריך לבחור את השפה הרצויה כשמורידים את קובץ ההתקנה. כדי לשנות שפה אחרי ההתקנה יהיה צורך להוריד 'חבילת שפה'.- בכרום השפה מוגדרת אוטומטית לפי הגדרות הוינדוס שלך, אבל אפשר לשנות אחר כך בהגדרות.- באקספלורר השפה תלויה בשפת הממשק של הוינדוס שלך. אפשר להוריד אקספלורר בשפה אחרת, אבל לא יודע אם אפשר להתקין אותה על וינדוס בשפה לא מתאימה.ונכון שהאתר הזה לפעמים איטי באופן מעצבן. מה לעשות.
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים http://www.tomshardware.com/reviews/firefox-chrome-opera,2558-4.html עונה על כל השאלות מצטער על ההקפצה פשוט חיפשתי שעות וראיתי שאין תשובה פה אז סתם שיהיה למי שמחפש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.