עבור לתוכן

מישהו כאן מתמודד עם נזלת אלרגית/קדחת השחת?

Featured Replies

פורסם

^את לוקחת את התרופה באופן קבוע או רק במקרה הצורך?

אני לוקחת את התרופה באופן קבוע. פעם ניסיתי להפסיק לכמה ימים והאלרגיה חזרה והרגשתי פחות טוב ומאז אני פשוט לוקחת קבוע.

• תגובות 35
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לגודש באף עוזר לי רק נוסידקס. הוא מכיל פסבדואפדרין, שמייבש את הרירית, ועוד איזה אנטיהיסטמין. הבעייה

היא שהאנטיהיסטמין שיש שם מרדים.....יש תרופה שמכילה רק פסבדואפדרין (סינופד) אבל צריך מרשם בשבילה,

ואסור להשתמש בה לזמן ממושך.

פורסם

לפני שאתה מנסה תרופות, נסה פתרון פשוט יותר - הצב בחדרך סופח לחות. לי זה העלים לחלוטין את הנזלת.

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת איזה דגם קנית וכמה עלה לך התענוג?

אני מעדיף שיהיו לי תרופות בכל מקרה - לפעמים אני "חוטף" את זה שאני מסתובב בחוץ וזה יכול להיות מאוד לא נעים.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

התחשק לי לעדכן.

ניסיתי את הטלפסט ואחרי שעה-שעתיים אני כמו בנאדם חדש!

אני משלב אותו עם סינופד ושניהם ביחד נותנים שילוב לא רע.

פורסם

גם אני סובל מנזל אלרגית, כל השנה.

לפני שנה פחות או יותר פתחתי על זה אפילו דיון פה ובהמלצת מישהו כאן (אולי benor?) ניסיתי להפסיק לצרוך מוצרי חלב. זה שיפר לי את המצב פלאים! אמנם עדיין יש לי מדי פעם קצת התעטשויות ונזלת, אבל רוב הזמן המצב טוב בהרבה משהיה פעם.

לפני שבוע חזרתי מחודשיים בחו"ל - שם לא היה לי זכר לאלרגיה - ומאז האלרגיה חזרה חזק, כנראה שהגוף צריך להתרגל חזרה לאוויר האביך של תל אביב...

אני משתדל כמה שפחות לקחת כדורים, כי אני לא אוהב להיות תלוי בתרופות האלה - במיוחד כשהן מטפלות בסימפטום ולא בשורש הבעיה. אני לא בטוח שאני צודק, אבל בתחושה שלי בטווח הארוך זה גורם יותר נזק מתועלת.

עריכה:

לא שמתי לב שbenor הוא זה שפתח את הדיון. העצה שלי לגבי מוצרי החלב כבר לא רלוונטית... אבל אם אתה זה שהציע לי את זה לפני שנה, אז תודה רבה לך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים