עבור לתוכן

מישהו כאן מתמודד עם נזלת אלרגית/קדחת השחת?

Featured Replies

פורסם

אני עשיתי חיסון במאיר לאלרגיה מסוימת

וזה פעל ,מאוד צימצם את ההשפעה

אבל זה תהליך ארוך

• תגובות 35
  • צפיות 9.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קח כוס מים שים כפית מלח תערבב ותסניף בכל נחיר

האמן לי שאני כבר מכיר ויודע את כל השיטות האלה...

זה עובד בדיוק ל-5 דקות ואח"כ האף נשאר סתום וממשיך בשלו... מה שכן, לפני השינה זה יכול להיות נחמד.

גם לא ממש עובד...

אם תשיג לי כדור כזה, אני אהיה מוכן לבדוק את הנושא.

פורסם

הדבר היחידי שעוזר לי (וגם, רק חצי כוח) זה אנטי-היסטמינים (ממרשם רופא). יש ימים שזה פשוט נורא: אף שלא מפסיק לנזול, התעטשויות ועיניים אדומות ומגרדות לקינוח.

פורסם
  • מחבר

באיזה אנטי-היסטמין בדיוק מדובר? (אם לא אכפת לך להגיד)

אני ניסיתי רינולסט,פליקסונז (סטרואידים) ואלרגו. לצערי, אף אחד מהם לא עזר.

פורסם

באיזה אנטי-היסטמין בדיוק מדובר? (אם לא אכפת לך להגיד)

אני ניסיתי רינולסט,פליקסונז (סטרואידים) ואלרגו. לצערי, אף אחד מהם לא עזר.

קוראים לו Aerius. הוא מרשם של רופא אלרגיה.

פורסם

אלו טיפולים מקומיים. יש כדורים שאני לא זוכר מה שמם. זה עוזר יותר.

כך או כך - אין פתרון מוחלט. אני ניסיתי כמעט הכל. באופן מפתיע, דווקא בתל אביב (עברתי לדירה בת"א מרעננה) המצב שלי טוב.

פורסם

אלו טיפולים מקומיים. יש כדורים שאני לא זוכר מה שמם. זה עוזר יותר.

כך או כך - אין פתרון מוחלט. אני ניסיתי כמעט הכל. באופן מפתיע, דווקא בתל אביב (עברתי לדירה בת"א מרעננה) המצב שלי טוב.

זה ממש תלוי למה אתה אלרגי

פורסם

תנסה לורסטין (אני חושב שזה במרשם של רופא רגיל)

פורסם
  • מחבר

גם את זה ניסיתי מדובר בתרופות ללא מרשם עם אותו חומר פעיל.

trufot-ellergy-2.jpg

נראה מה לרופא יהיה להגיד. יש תקופות שאני כמעט ולא מרגיש את זה, בזמן האחרון זה בלתי-נסבל.

פורסם

אני עם אריוס ואני מרוצה. :) הכדור עוזר מאוד... לפני כמה שנים גם אני הייתי גומר גליל נייר ואפילו יותר (היה מקרה של גליל בחצי שעה), אבל מאז שאני עם אריוס אני כמעט ולא נוגע בנייר טואלט. כמה קינוחים ביום וזהו :cool2: . תבקש מהרופא מרשם לתרופה בשביל להתנסות.

פורסם

תנסה לורסטין (אני חושב שזה במרשם של רופא רגיל)

כן, על זה דיברתי. בימינו מקבלים לרוב גירסה שנקראת "לורטידין". רופא משפחה יכול להביא מרשם.

ballcall2, זה קשור, נכון. אבל אני חושב שהרוב אלרגיים פלוס-מינוס לאותם דברים: אבקני עצים, פריחה ואבק (הפרשות קרדית אבק הבית). בהחלט יתכן שדווקא בת"א אני חשוף לפחות אבקנים וכדומה.

פורסם

בתור אחד עם נסיון רב באנטיהיסטמינים אני מוכן לחלוק איתכם את הנסיון שלי:

ישנם 2 סוגים "רלוונטיים" של הנטיהיסטמינים עבורנו, הדור הראשון והדור החדש.

אהיסטון למשל (חיילים מכירים אותו טוב טוב) הוא מהדור הראשון, ההשפעה שלו חזקה ועם זאת יש לו תופעות לוואי של עייפות חזקה, בעיות עיכול ועליה במשקל. אני ממש לא ממליץ עליו, אבל אם אתם מאוד דלים ב"תקציב".... (הוא האנטיהיסטמין הכי זול שיש)

אאריוס וטלפסט הם אנטיהיסטמינים מהדור החדש, אופן הפעולה שלהם שונה ועם זאת ההשפעה שלהם מתונה יותר. הטלפסט מגיע באריזות של כמה מינונים. הם לא יגרמו לכם לעייפות, אך לטלפסט יש השפעות פסיכוטיות במקרים קיצוניים דוגמת הזיות וסיוטים (בפעם הראשונה שלקחתי אהיסטון, היה לי באותו לילה את הסיוט הכי נוראי בחיים), ותופעות לוואי של כאבי ראש, בעיות עיכול. (לשניהם) הם יקרים משמעותית מהאהיסטון אבל עדיפים.

לתרסיסים לאף מתמכרים בקלות רבה, עד כדי כך שגם ללא התקף אלרגיה יהיה צורך בשימוש בתרסיס כדי שהאף לא יהיה סתום...רצוי להשתמש בתמיסת מלח בריכוז פיזיולוגי, ולפעמים גם דיקור סיני בנק' לחץ עובד.

פורסם

לי יש אלרגיה לקרדית אבק הבית כולל נזלת אלרגית, אני לוקחת Telfast 180mg וזה מאוד עוזר לי.

פורסם
  • מחבר

^את לוקחת את התרופה באופן קבוע או רק במקרה הצורך?

אני רואה שחלק לא קטן ממשתתפי הפורום סובלים מאלרגיה כזו או אחרת. לא ציפיתי לכזו היענות.

צרת רבים חצי נחמה.

פורסם

צרת רבים נחמת מנוזלים :D

מדובר במחלה שכיחה מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים