פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים אני מחפש עכשיו מסך חדש בסביבות ה1000 ש"ח להחליף את הLG23 הישן שלי וכבר מזמן רציתי לקנות את הDELLאבל ראיתי שהזמן תגובה שלו זה 8MS, זה לא המון ?אמנם המסך לא מיועד למשחקים אבל אם אני אשחק מדי פעם זה יהיה מורגש הזמן תגובה האיטי הזה?
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים כנראה שזמן התגובה של ה-DELL יהיה טוב ממה שיש לך עכשיו. בכל זאת פנל IPS. לכל יצרן יש דרך מדידה שונה יצרן שמצהיר 2MS יכול להיות הפוך והמסך שעליו מוצהר 5/8MS יהיה בעל זמן התגובה הקצר ביותר.אני יכול להמליץ לך על ה-DELL ב-100%. ניתן למצוא אותו גם ב-900-850 ש"ח.
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים מחבר תודה רבה על התגובה, אבל השאלה היא אם לא יהיו מריחות במשחקים כמו שראיתי בחלק מהתגובות של אנשים באינטרנט...היום יש לי W2243T שיש לו 5MS.. והוא נחשב די ישן אז לא רציתי להתחדש במסך חדש עם זמן תגובה איטי יותר..
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים אני יכול להבטיח (אלא אם הוא לא ישן כמו שאתה מתאר אותו) לך של-dell, זמן תגובה נמוך מה-lg הנוכחי שלך.
פורסם 2012 בספטמבר 2213 שנים לא נראה לי שיש הבדל שתרגיש בעין בין MS5 ל 8MS או MS2.תיבדוק נתונים נוסים של ניגודיות, ותחפש ביקורות על הדגם שאתה רוצה לקנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.