עבור לתוכן

עזרה בבחירת מקלדת למטרות גיימינג בעיקר, נוחות חשובה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לפי מיטב הבנתי לגיימינג הסוויצ'ים המועדפים הם שחורים או אדומים.

חומים וכחולים הם להקלדה והם רועשים יותר. אני לא בטוח שהקליקיות תתאים למשחקים בהם צריך ללחוץ על מקשים מהר או באופן קבוע.

אני יודע שאדומים הם "פריכים" ורכים והשחורים הם ההפך, כבדים יותר אבל שניהם ליניארים ללא כל משוב או צליל שונה.

אני מפחד לגבי ה-K60 בגלל הנוחות, בביקורת של האת הם אמרו שהמשענת מרגישה זולה, פלסטיקית ולא נוחה והמקלדת דורשת הסתגלות.

אני צריך מקום להניח את הידיים בזמן הקלדה ומשחק ככה שמשענת ליד אחת לא ממש מתאימה לי.

האם עדיף לחכות יותר זמן אבל לקנות בקנדה K90 שהיא בעצם K60 רק עם משענת איכותית יותר, מקשי מאקרו ותאורה?

האם מישהו הסתכל על המקלדות האחרות שהצעתי?

תודה רבה אני מעריך מאוד את עזרתכם :)

פורסם

אתה לוקח מקלדת במחיר כזה לא רק לגיימינג. אני מניח שאתה רוצה להקליד עליה מעט לעט. אנשים באינטרנט אומרים ששחורים לא מתאימים להקלדה. יש איתם יותר מדי שגיאות הקלדה. כחולים רועשים יותר, לכן חומים זה איזון הכי טוב בין רעש, משחק ונוחות בהקלדה.

פורסם
  • מחבר

טוב.. למישהו יש ניסיון בגיימינג עם סוויצ'ים חומים?

כמה הם רועשים?

איזה מקלדות יש בהיצע עם סווצ'ים חומים?

פורסם

אם אני לא טועה, בארץ אין מקלדות עם סוויצ'ים חומים. אם כחול זה רועש מדי בשבילך והקלדה פחות חשובה, אז קח עם אדומים. שחורים, נדמה לי הכי גרוע להקלדה.

פורסם

לדעתי נסחפתם לדיון של מקלדות מכניות ללא הצדקה של ממש.

יש המון מקלדות "רגילות" שיעשו את העבודה בקלות.

יש למשל ה-X4/X6 של מיקרוסופט, כמה של RAZER ועוד.

שימוש לגיימינג לא דומה לשימוש של מי שמקליד המון/עיוור אז יש טעם לדבר על כאלה מקלדות.

פורסם
  • מחבר

אבל האם הן עמידות \ נוחות כמו מכניות? אני שמעתי רבות וטובות על מקלדות מכניות ורציתי פעם לנסות.

נראה שהן מתאימות לצרכי, יש להן עמידות גבוהה ואיכות.

אני לא ממש אוהד של מוצרי מייקרוסופט, במיוחד החומרה. היה לי עכבר שלהם (עלה לי 300 ש"ח) שעבד ששבוע, מקלדות אחרות שלהם פשוט לא נוחות.

האם לדעתכם, K60 תספק את צרכי? הקלדה מעטה, גיימינג אינטנסיבי ושרידות לזמן ממושך?+

פורסם

לדעתי נסחפתם לדיון של מקלדות מכניות ללא הצדקה של ממש.

יש המון מקלדות "רגילות" שיעשו את העבודה בקלות.

אכן.

שימוש לגיימינג לא דומה לשימוש של מי שמקליד המון/עיוור אז יש טעם לדבר על כאלה מקלדות.

גם אז לדעתי לא. אני לא מוצא שום הצדקה דווקא למקלדת מכאנית בשביל הקלדה. למעשה אני בכלל חושב שזה 90% גימיק. זה נכון שמקלדות מכאניות איכותיות ממקלדות ממברנה ממוצעות, אך יש מספיק מקלדות ממברנה טובות.

דווקא לגיימינג יכולה להיות סיבה להשקיע במכאנית - בגלל הKRO שלהן שבממוצע יותר טוב מאשר במקלדות ממברנה.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני מקפיץ את הנושא, אבל הפעם שינית דעתי ואני רוצה מקלדת לא מכנית, אבל התקציב השתנה, עד 250 ש"ח.

אני מתלבט בין ה-Microsoft Sidewinder X4 ל-Razer Arctosa אבל אני ראיתי שאותה יש עם עברית רק באייבורי וב-260 ש"ח.

אם ישנן עוד המלצות אשמח לשמוע. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים