פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים שלום,דבר ראשון אני כמובן לא גיימר לא שואף ומעולם לא שאפתי להיות,מדי פעם אני משחק Counter Strike 1.6 שזה משחק שרץ אפילו על פנטיום 3 עם כרטיס גיפורס 2 ו256 ראם!!! .אני סך הכל רוצה לשחק את המשחק הזה עם 99 FPS יציב (זה מאוד חשוב למשחק הזה, מי ששיחק יבין למה)מפרט:IBM ThinkCentre A50Intel Pentium 4 3.0 GHz Hyper-Threading RAM 3GBSapphire ATI Radeon HD3650 512MB DDR2 AGPWindows XP SP3אל תגידו לי שהמחשב ישן ולקנות חדש, אני יודע שהוא ישן אבל - לא למשחקים האלה.אני מצליח לשחק BioShock על 30-40 FPS שזה כמו שצריך למפרט שלי.......הבעיה היא במשחקים ישנים, CS 1.6 , סאן אנדרס , MOST WANTED אני מקבל בסביבות ה50 FPS גם בגרפיקה הנמוכה ביותר.Most Wanted למשל כשאני מעלה גרפיקה ה FPS יורד לסביבות ה20 ...עכשיו עשיתי בדיקה, שמתי כרטיס ישן פי מיליון 9200SE ובקונטר ה FPS שלי אפילו יותר טוב איתו.אני לא מבין מה הבעיה, אמור להיות לי 100 יציב וזה יורד גם ל40 .צילום מסך של הבעיה: http://desmond.imageshack.us/Himg99/scaled.php?server=99&filename=30ghzhd3650lowfpscounte.png&res=landingWTF??אני משתגע מהבעיה ולא מצליח לפתור אותה.... דברים שניסיתי:דרייברים מהדיסק של הכרטיס מסךכמה גרסאות ישנות של דרייבריםהגרסא העדכנית ביותר של הדרייבריםפרמוט מלא של המחשב, ללא התקנת תוכנותלעבור לוינדוס 7ועוד מלא לא זוכר..תודה לעוזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.