עבור לתוכן

בקשר ל FIREWALL

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי נתב מבזק של DLINK 6740U G2

יש בהגדרות שלו אופציה ENABLE FIREWALL הסרתי את הסימן שלא יהיה לי פיירוול , עכשיו השאלה שלי אם הפיירוול לא פעיל אני אמור עדיין לפתוח פורטים לתוכנות משחקים וכו' או שלא צריך כבר ?

פורסם

היתי אומר שכן כי ביטלתה את הפיירוול לפי מה שאני הבנתי לפחות,

לא היתי ממליץ לבטל לגמרי את הפיירוול תאשר את התוכנית או התוכניות בראווטר תחת NAT.

פורסם
  • מחבר

היית אומר שכן שמה? לא הבנתי...

ולמה אתה לא ממליץ למה זה טוב בכלל ?

ומה זה NAT אני שומע את זה הרבה... אני רוצה שה UTORRENT תעבוד בצורה הכי טובה שלא יהיה לי דברים שחוסמים את הגלישה אני רוצה להוריד בפול פס רוחב שיש לי ... ושאני יכול לשחק משחקים באונליין בלי כאב ראש ופתיחת פורטים...

פורסם

ה-Firewall שביטלת הוא Firewall שמגן על הנתב, לא על הרשת שלך.

פתיחת פורטים (במנגנון ה-NAT) היא פעולה שנדרשת בלי שום קשר להגנה או אבטחה (ולכן לא קשורה לשום Firewall), אלא הכרחית ברשת מאחורי נתב.

http://www.netcheif.com/Articles/NAT/NAT.htm

פורסם
  • מחבר

אז בוא תנחה אותי מה אני צריך לעשות אם אתה אומר שזה לא קשור אז אני אחזיר את הפיירוול ... אבל איפה זה NAT שאתה מדבר עלין בנתב ? מה אני אמור לבדוק שיהיה מסומן שם ?

פורסם

בשביל יוטורנט אתה לא צריך להגדיר בראווטר תכנס לחומת האש של ווינדוס ותאשר שם.

אפשרות נוספת תמחק את התוכנה ותתקין מחדש היא תפתח לבד פורטים אם זה עדיין איטי

רוב הסיכויים שזה החיבור לאינטרנט.

פורסם

אכן. uTorrent והראוטר שלך אמורים לתמוך בהפניית פורטים אוטומטית, אז תאורטית זה אמור לעבוד בלי שתגדיר משהו ידנית.

בשביל לפתוח פורטים עבור תוכנות אחרות, תגיע בהגדרות הנתב שלך לעמוד של Port Forwarding, שום תוכל להוסיף הפנייה של כל פורט שתרצה, לכל מחשב שתרצה.

אם אתה רוצה להפנות את כל הפורטים דיפולטית למחשב שלך, אתה יכול לעשות את זה בעמוד ה-DMZ בנתב שלך. רק במקרה כזה, חשוב מאוד שכן יהיה לך Firewall כלשהו על המחשב שלך (בלי קשר לזה שעל הנתב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים