עבור לתוכן

הגדלת טווח של ראוטר

Featured Replies

פורסם

קיבלנו ראוטר של HOT ה-Hotbox הזה שהוא גם טלפון וכל זה.

בקיצור הראוטר נמצא בסלון עכשיו יש לנו 3 מחשבים בבית

למחשב שלי ושל אחי מגיע קליטה סבבה אין תקלות ואין כלום.

המחשב של אחי הקטן נמצא בערך במרחק של 10-12 מטר מהראוטר והקליטה שם ממש חלשה כאילו האינטרנט עובד הכל טוב אבל במשחקים לדוגמא יש קפיצות מטורפות של פינגים והמהירות גם לא משהו.

איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת?

פורסם

ה-HOTBOX הוא מודם מצויין וראוטר עלוב. או שתקנה ראוטר נורמאלי ותדאג שה-HOTBOX ישמש כמודם בלבד, או שתבדוק מה מפריע לקליטה.

נסה לשנות ערוץ למשל.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה מודם מצויין וראוטר עלוב ?

שאלתי נציג של הוט הם אמרו לי שרק אם אני יקנה מכשיר כזה שמגדיל את הטווח של הקליטה של הראוטר זה יפתור לי את הבעיה זה נכון?

פורסם

בגדול לא מומלץ לשחק משחקים על רשת אלחוטית אבל אם זה מה שיש כדאי למקם את הנתב האל חוטי במקום טוב שימנע בעיות.

אני גם ניסיתי להשתמש בנתב של בזק כרשת אל חוטית ראשית והביצועים לא היו משהו הוא גם לא כלכך עמד בעומס אז הפכתי אותו למודם וקניתי TL 1043 ששיפר את הכיסוי בבית . למרות הכל הסביבה העירונית היום מאוד רועשת בתדר 2.4mhz ובגלל זה התוצאות היום הם לא מה שהיו פעם. פעם יכלתי לקלוט את הנתב שלי בחוץ והיום זה ממש לא ככה.

המבנה של הבית גם יכול להשפיע על הקליטה. הקליטה בתוך ממ"ד או חדר ממוגן יורדת דרסטית יש לפעמים בבתים ללא ממד חדר אחד עם רשתות ברזל וקירות בטון בדומה לממד ואז הקליטה צונחת וזה יכול לגרום לאיבודים וlag וירידה גדולה בקצב.

פורסם
  • מחבר

בקיצור מה אתם ממליצים לי לעשות ? ..

פורסם

לנסות קודם את מה שהצעתי.

לקנות ראוטר איכותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים