עבור לתוכן

"הוצאת חומרה באופן בטוח" בWIN7 לא מראה כונן חיצוני

Featured Replies

פורסם

אני עובד עם כמה מחשבים, לכולם יש DOCK STATION שיושב על השולחן, ובו אני שם דיסקים 3.5 שהם בעצם נשלפים ועובדים ממחשב למחשב. כולם אותו דגם, מחוברים ב E-SATA.

תמיד אני מנתק אותם לפני ב"הוצא באופן בטוח" כי כבר נדפקו לי 2 הארדיסקים בגלל זה.

עכשיו שדרגתי 2 מחשבים ל WIN7 , האייקון לא מאפשר לי להוציא את אותם דיסקים מה E-SATA.

גם כשאני משנה בביוס ל AHCI , אני רואה שניתן להוציא דיסקים אחרים ברשימה, ביניהם אפילו C, וגם USB, אבל לא את הדיסקים עם ה DOCK החיצוני (שעד עכשיו זה עבד טוב).

מה הפיתרון ?

פורסם

התקנת את כל העדכונים ל-WIN?

פורסם
  • מחבר

ה WIN 7 הזה שיש לי חדש, כבר בא מוכן עם כל העדכונים.

(המחשבים לא מחוברים לאינטרנט)

פורסם

הדרייברים העדכניים ביותר מותקנים?

פורסם
  • מחבר

כן מהאתר של אסוס, מותאים ל7.

נכון לעכשיו רק מחשב אחד חדיש יותר עושה את זה עם WIN7 (יש שם 6 פנימיים, ואחד חיצוני עם דוק, את כולם אני רואה ב"הוצאה באופן בטוח")

פורסם

רק בחיבור ה-ESATA יש בעיה?

פורסם
  • מחבר

ככה אני מעביר פרוייקטים בין מחשבים, כן.

את ה SATA הפנימיים אני רואה ברשימה הזו.

אבל בלי קשר- ב XP זה עבד עד עכשיו.

פורסם

זה נשמע כמו WIN לא מעודכן, הייתה לי את אותה הבעיה, נפתרה על ידי עדכון (זה גם היה במחשב בעבודה שלי).

פורסם
  • מחבר

המחשבים לא מחוברים לרשת ואסור לי לחבר אותם לאינטרנט.

מה הפיתרון?

פורסם

קליק ימני על הכונן -> הוצא\eject

קיים?

פורסם
  • מחבר

לא קיים ב2 המחשבים. (זה קיים רק ב DVD)

פורסם

מחשב חדש יחסית מבוסס לוח אינטל ? תוריד ותתקין את Intel Rapid Storage Technology האחרון.

לעידכוני וינדוס OFFLINE (לא יודע עם תיקונים אלו כוללים את מה שדרוש לפי מה שצוין למעלה): http://support.microsoft.com/kb/913086

ויש גם את זה: http://support.microsoft.com/kb/323166

פורסם

נטו בעיה בדרייבר של ה Chipset.

יש לך אפשרות לחבר התקן חיצוני אחר כגון DOK למערכות האלו?

במידה וכן אתר את הדרייביר העדכני ביותר עבור הציפסט הורד אותו במחשב שמחובר לרשת והעבר אותו למחשים האלו באמצעות DOK

פורסם
  • מחבר

במחשב אחד הלוח הוא P5Q TURBO ASUS, לא תומך בדיסק המקורי ב7, אבל הורדתי מהאתר שלהם דרייברים ללוח להתקנתי כמובן גם את הדרייבר לציפסט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים