עבור לתוכן

לאיזה מערכת מבין ה2 הללו יש סאב איכותי וחזק יותר?

Featured Replies

פורסם

אני צריך רק סאב וופר... לא מעניין אותי האיכות של 2 הרמקולים...

למי מבין 2 המערכות הללו יש סאב חזק יותר, איכותי יותר...? בכללית איזה מבין הסאבים הללו עדיף למחשב... אני צריך את זה לסרטים, משחקים ויש לי רמקולים דיי חזקים בחדר ככה שאני רוצה משהו שתהיה לו נוכחות חזקה ואיכותית...

אם אתם מכירים מערכת אחרת שיש לה סאב מעולה במחיר של עד 350 שקל שטובה יותר מהמערכות הללו אז תגידו איזה...

תודה לעוזרים מראש!

פורסם

לאלטק לאנסינג יש סאבים חזקים

פורסם

אם יש לך רמקולים טובים וחזקים, אתה לא תרגיש בכלל סאב של מחשב...

פורסם
  • מחבר

אני צריך סאב בגלל שיש לי כרטיס Hercules Fortissimo III... אין לו כיווני באסים ולפי מה שהבנתי הוא מיועד הרי ל7.1 והוא דיי דורש סאב ליצירת באסים...

לכן אני דיי צריך סאב איכותי במחיר שלא עולה על 350 שקל...

תתנו תגובות בבקשה על הסאבים שנתתי כאן או לחילופין אם יש לכם מערכות אחרות איכותיות אז תגידו איזה וגם אם אפשר אז מחיר ולינק...

תודה לכולם

פורסם

שטויות, עבדתי עם הדיגייפייר שהוא זהה בדיוק לפורטיסימו ואין שום חוסר בבאסים (ועבדתי בלי סאב ועם סאב)

פורסם
  • מחבר

לי היה לפניו את הCreative Live Value ולכרטיס הלייב היו הרבה אבל הרבה יותר באסים...

אני אחד שחולה על באסים ואני יודע מתי אין לי מספיק... ולדעתי בהחלט הבאסים של הפורט הרבה יותר חלשים...

הכרטיס בעל איכות קול טובה יותר זה ללא ספק אבל גם העוצמה שלו חלשה יותר והבאסים שלו נמוכים יותר... לכן אני רוצה סאב...

אז אתם מוכנים לעזור לי ולתת דעות על המערכות או על מערכות אחרות במחיר של עד 350 שקל...??

תודה שוב

פורסם

לקריאטיב היו יותר באסים כי קריאטיב ניפחו את הבאסים בכרטיס

גם בגלל זה הכרטיס הרבה יותר טוב , הוא הרבה יותר מאוזן מבחינת סאונד.

פורסם
  • מחבר

בסדר... כמו שאמרתי האיכות קול של ההרקולס מעולה (הרבה יותר מהקריאטיב לייב) אבל יש לו פחות באסים ולכן אני רוצה סאב...!!!!

אז אם אתם מוכנים בבקשה לעזור לי לבחור סאב ולא לתת תגובות על הכרטיסים אני אשמח....

פורסם

תקשיב קצת למה שאומרים לך, כי אנשים צודקים..

סאב לא יוסיף כלום

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין... איזה סיבה יש לסאב שלא יוסיף כלום...?

הרי המטרה של סאב וופר היא לייצר באסים... זה כל היעוד שלו...!?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים