עבור לתוכן

מעבד ב-100% עם fire fox

Featured Replies

פורסם

הי

לא ברור לי למה, אך ברגע שאני גולש באתרים מסוימים, המעבד שלי נחנק, במנהל המשימות אני רואה את FlashPlayerPlugin 11_4_402_265.e

שצורך כמעט 100% מהמעבד, האם FlushPlayer אמור להיות כל כך כבד?

או שזה איזה וירוס או משהו?

תודה.

פורסם

כן, הוא כבד.

פורסם
  • מחבר

האם אין אפשרות לעשות משהו בנידון? לא זכור לי שאי פעם זה עבד בצורה כל כך כבדה, דף אינטרנט אחד וכבר המעבד חנוק ???

זה לא הגיוני, שמתי לב שבלפטופ של אשתי אין עומס כבד כל כך על המעבד כאשר נכנסתי לאותו דף.

פורסם

זה לא היה כך בעבר, כיון שאתרים מתפתחים וצורכים חומרה חזקה יותר ויותר.

אתה יכול פשוט לחסום את הפלאש דרך ההגדרות. אני לא משתמש בפיירפוקס אז אני לא יכול לעזור לך. תנסה את זה, או את זה.

פורסם
  • מחבר

כן אני מניח שאתה צודק, אומנם ללפטופ של אשתי יש מעבד בעל מהירות זהה כמו שלי (1800MH) אך הוא ליבה כפולה ושלי ליבה אחת, אני מניח שזה מה שעושה את ההבדל, אך אפילו שם כאשר פותחים את WALLA אז שתי הליבות עובדות על %70בערך,

בכל מקרה תודה על התוסף שהצעת לי, הוא ממש נחמד, ללא ה-flash player הכל עובד ממש חלק וללא כל מעמץ, אך מצד שני זה מאד פשוט להפעיל למשל את העדכונים ב-WALLA שהם אפליקצית flash , רק ללחוץ וזה מפעיל :xyxthumbs:

תודה על העזרה :hi:

פורסם

שלום, גם לי יש אותה בעיה שהפלאש צורך לי משאבים רבים... אבל מיבחינתיי זה לא אפשרי לבטל את פלאג הפלאש בפיירפוקס.. מפני שאני צריך את היוטיוב ... אז השאלה שלי היא האם יש Plugin אחר שאוכל להשתמש בו לניגון פלאש ולא Shockwave Flash 11.4 ?

פורסם

כפי ש-master af ציין, פשוט לוחצים על המקום בו אמור להיות הפלאש ואתה תראה את כל מה שהיית רואה אם לא היה מותקן הפלאג-אין המדובר. תאמין לי, אף אחד לא רוצה לוותר על היוטוב ;)

פשוט תתקין ותראה איך זה פועל. לא אהבת? תמחק.

פורסם

אהה אני חושב שלא הבנתי ...

יש לי כבר את התוסף של הפלאש-בלוק..

אבל במצב שאני הפעלתי את הסרטון ביוטיוב ותוך גדי גולש באתרים אחרים .. היוטיוב ניתקע לי כזה וחוזר ,שומעים במקוטע ...

(זה לא המהירות של האינטרנט כי יש לי מחשב אחד ובו 15 מגה)

פורסם
  • מחבר

דרך פשוטה לבדוק האם המעבד הוא צוור הבקבוק שלך היא להפעיל את מנהל המשימות, לגלוש בכמה אתרים תוך צפיה ב-youtube

וכך לעקוב אחר הגרף ולראות משאבים חנוקים, אצלי זה היה המעבד, ועדיין הוא מאיט לי קצת את השימוש בדפדפן, אך לפחות אחרי שהדף כבר עולה, אז המעבד נרגע, כי הוא לא צריך להמשיך להריץ פלאשים ברקע, די נחמד התוסף הזה, אני מניח שקח זה יעבוד אצלי עד השידרוג חומרה הבא :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים