פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים הלוח אם שלי הוא G31-ICH7-6A99OG0EC-00זה מה שהeverest נותן לי בתור השם שלו מפיע לא ידוע אני מחפש לו כ.מ רק בשביל עוד VGA שאני יוכל לחבר גם את המסך וגם את הטלווויזיה בלי לחבר ולנתק כל הזמן את הVGA
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים אין יותר מדי מה לחפור פה. זה לוח מבוסס על צ'פסט G31 של Intel.אתה פשוט מתכוון להתקין כרטיס מסך discrete במקום integarted?
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים מחבר אני מתכוון לחבר את המסך של המחשב לכ.מ ואת הטלוויזיה לVGA מהלוח אם השאלה אם זה אפשריואם כן אז איזה כ.מ יעבוד לי על הלוח הזה
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים כל כרטיס בחריץ PCI-e.אם זה רק לתצוגת דו מימד, אז משהו כזה יספיק.אגב, זה לא VGA אלא d-sub.
פורסם 2012 בספטמבר 1613 שנים אגב, זה לא VGA אלא d-sub. אולי די עם זה כבר? D-SUB זה שם כללי לכל חיבור מהצורה הזו (כולל LPT, COM ודומיהם). VGA (למרות שהסטורית המשמעות של המונח הייתה אחרת לחלוטין) מתאר הרבה יותר טוב את מהות החיבור.
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים מחבר עוד שאלה אחת קידוד של סרטי HD רוב העומס מופעל על המעבד או על הכ.מ?השאלה זה אם אני קונה את הכ.מ החדש אני סוף סוף יוכל לראות סרטים באיכות 720P+ כמו בן אדם או שעדיין הם לא יזוזו בגלל שהמעבד שלי עתיק?המעבד הוא P4 @ 3GHZ
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים כדי לחדד:כרטיס מסך חדשים יודעים לבצע offload לחלק רחב מהקודקים שנעשה בהם שימוש בסרטי HD. אם הסרט משתמש בקודק המתאים (לרוב זה המצב), ומשתמשים בנגן / פילטר שיודע לנצל את תמיכת כרטיס המסך - זה יוריד את רוב העומס מהמעבד ובמצב זה הוא לא יהווה מגבלה.ללא כרטיס מסך שיודע לפענח HD - כל העומס ייפול על המעבד. מנסיוני - P4 3GHZ HT יתמודד ללא קושי עם 720P אבל 1080P כבר יהיה לו קשה - חלק מהסרטים יעבדו די חלק עם מפענח מתאים (כמו CoreAVC או ffmpeg-mt שיודעים לעשות שימוש בmulti-threading), אבל בלי הרבה מרווח לנשימה (עומס של 70-80% על הCPU). הסרטים היותר כבדים יחנקו את המעבד לגמרי ויקרטעו.
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים כן, זה בדיוק מה שאמרת. באותה רמת פירוט ודיוק. אני רק תרגמתי את זה לשפה שבה אנשים פחות מוכשרים בקריאת מחשבות יבינו.
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים מחבר ניסיתי להריץ על המחשב 720P עם CCCP וKMPLAYER והסרט לא תואם לסאונד אחרי כמה דקותיש נגן וקודקים מומלצים להורדה?והכ.מ הזה http://ksp.co.il/?uin=12335 יריץ לי את הסרטים בכיף?
פורסם 2012 בספטמבר 1913 שנים אתה יכול להשתמש ב Media Player Classic , שאמור להיות מותקן עם cccp .יש גם את BSPlayer.אני אישית מעדיף את K-Lite Codec Pack בגלל שב CCCP אין את כל הקודקים שאני צריך , אבל לרוב האנשים זה מספיק.
פורסם 2012 בספטמבר 2013 שנים מחבר תודה רבה על כל העזרהרק יש לי עוד שאלה אחת האם הזכרון שמופיע בכרטיס מסך משפיע על הרזולוציה המקס' שלו האם שווה להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות עם 1G לעומת חצי http://www.tms.co.il/product/11424
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.