עבור לתוכן

האם אפשר להתקין Windows XP על מחשב לפטופ או נטבוק שקונים בתקופה זו?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה נראה שאתה פשוט הפעלת את WIN7 על מערכת ישנה, לא ניסית לפתור בעיות או להבין איך הן עובדות והחלטת שזאת בעיה ושהיא לא נוחה.

בסוף אתה הוא זה שלא יכול להתקדם.

אתה גם טועה, וגם מאד יהיר.

מילא טועה, אבל למה להיות יהיר..

אבל לא משנה, לא נגיע להסכמה על 2,3,4.

אבל לגבי 1 זה שווה בדיקה.

איזה תוכנה מסדרת את זה?

• תגובות 108
  • צפיות 10.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רגע רגע... כל מה שיצא מ2007 יותר גרוע ממה שיצא לפני אבלXP SP3 מ2008 יותר טוב מXP המקורי מ2001?

פורסם
  • מחבר

רגע רגע... כל מה שיצא מ2007 יותר גרוע ממה שיצא לפני אבלXP SP3 מ2008 יותר טוב מXP המקורי מ2001?

:)

פורסם

עדיין לא הבאת יתרונות של xp על 7...

פורסם
  • מחבר

החסרונות של 7,

הם בדיוק היתרונות של XP.

1) ב-XP כשמכבים את ה-ClearType, הוא באמת כבוי.

2) ה-TaskBar עובד בצורה הגיונית - הסדר שבו פתחת את התוכנות, הוא הסדר שבו הן מופיעות על ה-TaskBar.

3) XP היא מערכת רזה וקלילה יותר. תוכנות רצות עליה טוב יותר, וזה לא אני אומר זה all over the net.

4) כל התוכנות שאני צריך עובדות טוב על XP.

זה לא ש-XP "מחדשת" משהו על 7,

זה פשוט ש-7 נהרסת.

(7 זה Vista, רק עם שינוי שם וכמה שיופים קטנים)

פורסם

1) יש לזה פיתרון כמו שאמרתי.

2) ניתן לשנות את זה בהגדרות.

3) ש-xp יצאה גם היא לא נחשה לקלילה ביותר... תיזכור שאתה מדבר על מערכת עתיקה ככה שמן הסתם היא מוותאמת למחשבים ישנים.

4) זה המניע האמיתי שלך... אתה משתמש בתוכנות ישנות.

פורסם

1, 2 ו4 הם דברים סובייקטיביים שמפריעים אישית לך בלבד. רבים האנשים שאוהבים cleartype ואוהבים את הtaskbar החדש. לא כי הם "כבשים", פשוט כי זה נוח להם יותר.

בן-אדם הגיוני היה אומר "לי הדבר האחר יותר נוח ולכן אשתמש בו ואתם תעשו מה שאתם רוצים" ומסיים פה. טרול מתחיל לקשקש עד כמה שהמערכת החדשה גרועה וכו' וכו'.

לגבי 3 - כן, זה all over the net. כמו עוד אלפי שטויות שפולטים אנשים מפגרים ואנשים מפגרים אחרים מפיצים all over the net.

פורסם

אתה יכול להתקין גם CP/M על המחשב. זה כבר עניין אישי שלך.

אם באמת ראית את ההרצאה אז אני לא מבין עדיין למה לא נפל לך האסימון...

פורסם
  • מחבר

4) זה המניע האמיתי שלך... אתה משתמש בתוכנות ישנות.

מצחיק אותי איך אתה אוהב להחליט בשביל אחרים מה הם חושבים,

גם כשהם אומרים לך שלא :)

בהחלט תכונה מיוחדת..

multicore ו-Qttp,

אז מה, נתווכח על זה?

אני חושב שאתם טועים בגדול,

אתם חושבים שאני טועה בגדול,

בגלל זה אתם עם Vista (אתם קוראים לה "7", כי מיקרוסופט שינתה לה את השם, והצליחה לעבוד עליכם),

ואני עם XP הטובה.

פורסם

טוב מכיוון שהנושא הזה קיבל פנים של השוואה של XP מול 7

אני רוצה לציין דבר אחד.

ברור מאוד שפותח האשכול לא טרח באמת להתעסק עם ווינדוס 7 כי כל הטענות שלו מולה היו נגוזות.

לכל אחת ואחת מהטענות שלך יש פתרון החל מסידור והתאמה אישית של שורת המשימות לנוחיותך (אפילו ברמת המערכת)

ועד ניצול משאבים חכם וטוב יותר.

הכל תלוי ברצון שלך להתאים את עצמך למשהו חדש.

כל דבר חדש מביא איתו שינויים ואנחנו כזן של יצורים שפשוט שונאים שינויים it's all over the history books

אתה כניראה נימצא בשול היותר קיצוני של הבריות שלא מסוגלים לראות שהזיזו להם את הגבינה ומגיבים בצורה קשה וחסרת פרופורציות לקידמה.

עד פה הנימה האישית.

עכשיו לקצת מידע טכני.

בכל בדיקה שבוצעה עלה כי ווינדוס 7 על סך יתרונותיה וחסרונותיה נותנת את המענה הטוב ביותר מבין שתי המערכות בהבדל ניכר.

וזאת דעה אובייקטיבית לחלוטין.

זאת כבר לא דעה של אדם אחד ווינדוס אקס פי עשתה את שלה ועשתה זאת בהצלחה אבל קיימת כרגע בשוק מערכת הפעלה טובה ממנה פי כמה שנותנת פתרון הרבה יותר טוב ממנה בכל הבחינות החשובות.

פורסם
  • מחבר

בכל בדיקה שבוצעה עלה כי ווינדוס 7 על סך יתרונותיה וחסרונותיה נותנת את המענה הטוב ביותר מבין שתי המערכות בהבדל ניכר.

מעניין איך ראית את זה,

כי דווקא ממה שאני ראיתי, וממה שאני דיברתי עם אנשים אחרים, ואפילו ממה שקראתי באתרים של reviews,

כל מה שאני ראיתי היה ש-Windows 7:

- מריצה תוכנות בצורה איטית יותר

- צורכת יותר זכרון

- צורכת יותר מקום על הדיסק בצורה מוגזמת (מעצבן מאד כשיוצרים Ghost)

- צריכה יותר זמן כדי לעלות - boot

ועוד ועוד

לכן מוזר מאד לשמוע אותך אומר משפט כמו

"בכל בדיקה שבוצעה עלה כי ווינדוס 7 על סך יתרונותיה וחסרונותיה נותנת את המענה הטוב ביותר מבין שתי המערכות בהבדל ניכר."

פורסם

אני מתנצל אבל זה לא עיניין ששקול לדעה.

אתה זכאי להזחיק בדעתך שאקס פי היא הטובה מבין השתיים אבל תיצמד לעובדות.

חוות דעת של בן אדם היא אינה מידע מדוייק אל חוות דעת ותו לא.

בדיקות רשמיות לעומת זאת הן רשמיות ויש להן משקל

והנה סתםבשביל הכיף תוצאה ראשונה מגוגל

http://blog.testfreaks.com/information/windows-xp-vs-vista-vs-7/

קריאה נעימה (ספויילר 7 מנצחת אומנם לא בהרבה אבל מנצחת ועל זה הויכוח ל 7 יש יותר גדול)

פורסם

קריאה נעימה (ספויילר 7 מנצחת אומנם לא בהרבה אבל מנצחת ועל זה הויכוח ל 7 יש יותר גדול)

עברתי ברפרוף על הגרפים, נראה כאילו זה דווקא מחזק את הטענות של הבחור...

פורסם
  • מחבר

באמת קראת את כל מה שהוא כתב עד הסוף?

הוא כתב בסוף:

To me, it looks as though Windows Xp is still the best choice for an operating system.

Sure the others look nicer, but in terms of performance I think Xp is the one to go with on average.

Yes Vista and 7 have DirectX 10, but how much of a difference does that really make? Vista and 7 have Aero, but again that just makes things look nice, they’re nice tweaks and little improvements to usability but in terms of performance it doesn’t do much except maybe hinder it.

ואפשר להוסיף עוד דברים שהוא לא בדק:

- Boot Time

- Size on Disk

- Memory Consumption

ועוד ועוד

(שאלה דברים שמשפיעים על המשתמש.. עוד יותר מאשר חישוב של Pi..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים