פורסם 2004 בינואר 1721 שנים המשחק מעולה, גרפיקה טובה.המשחק הרבה יותר טוב מהגרסה של הפלייסטישן 2, אבל השליטה לא משהו.
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים מחבר אני יודע שזה ביפניתמה הדרישות של המשחק?מה זאת אומרת השליטה לא משהו? היא כמו בנסיך הפרסי?
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים מחבר סליחה על ההקפצה יש לי עכשיו את המשחק ואני לא יודע איך לשנות רזולוציה אפשר בכלל לשנות רזולוציה במשחק הזה?? ד''א זה נראה כמו משחק טוב אני יבדוק אותו יותר לעומק ואז אגיד לכם
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים אני אשחק בזה השבוע,למה כל משחק תופס בימינו יותר מ 2 גיגה?!בזבזניות של המפתחים וניסיון של החברות הגדולות לגרום לך לרכוש עוד ועוד שידרוגים למחשב
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים מחבר יש לי בעיה רצינית מאוד במשחק הזה:המשחק פועל בהילוך איטי מדי ואחרי כמה שניות של משחק המשחק מקרטע בטרוף מה אפשר לעשות?אולי הכרטיס מתחמם מדי?איך אפשר לסדר את ההילוך איטי?
פורסם 2004 בינואר 2521 שנים היי,הבעיה כזאת-המשחק פועל בטיל (מהר מידי!) בקטעי דיבורים אבל במשחק עצמו הוא פועל נורעמשהו בסגנון איטי יותר מההילוך האיטי במקס פייןראיתי שיש לעוד אחד בפורם את הבעיה אז הבנתי שזה קורה לא רק אצלי...תודה לכולם.
פורסם 2004 בינואר 2621 שנים המשחק מאוד יפהאבל דווקא עם הראדון שלי זה בקושי זז בקטעי לחימה ובדיבור זה יותר מדיי מהר
פורסם 2004 בינואר 2921 שנים יש לי את המשחק....והמשחק זז לי לאט.....ויש לי כרטיס מסך רידאון 9800 ....ומחשב ממש חדש...פנטיום 2.8 וזיכון 512.....מה יכולה ליהיות הבעייה....??אולי הדרייברים של הכרטיס מסך לא טובים????
פורסם 2004 בינואר 3021 שנים יש לי patch בשבילו שקצת גורם למשחק לפעול מהר יותר אבל אם יש כמה מפלצות יש שוב בעית מהירות,אם מישהו רוצה אותו אז שיצור איתי קשר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.