פורסם 2004 בינואר 1721 שנים כאשר אני לא מחובר לאינטרנט אני לא חושב ו/או רואה שהתוכנה עובדת. הבעיה מתחילה כאשר אני מתחבר לאינטרנט כל כמה דקות בערך קופצת לי תוכנה שמופיעה לחצי שניה בלבד ב - taskbarונעלמת. כאשר אני נמצא במשחק בזמן שאני מחובר (כמו שקורה כשמשחקים ב - Multiplayer) המשחק ממוזערואני חוזר ל Windows. הרצתי את כל התוכנות שאני מכיר להסרת ה - spyware/adware אבל לא נמצאה שום תוכנהוגם לאחר שהסרתי כמה cookies שלא היו במקום הדבר עדיין חוזר. בבדיקה של אנטי וירוס לא נמצא שום דבר.מה יש למחשב שלי?????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים מחבר ניסיתי את Ad-aware 6 וגם היא לא מוצאת שום דבר. אני לא מצליח לראות אותה מכוון שהיא עובדת לחצי שנייה בדיוק. בקושי אפשר לראות אותה, רק אם לא עושים כלום ומסתכלים על ה Taskbar לכמה דקות אפשר לתפוס את זה.
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים ב Windows Task Manager אתה יכול לראות את הכל התוכנות שרצות לך ברקע,תוריד את אחת התוכנות שאתה לא מזהה ותחכה אם התופעה חוזרת, תחזור על התהליך הזה עד שתמצא את התוכנה הבעייתית.אתה יכול להתקין גם את Netlimiter , ולראות איזה תוכנות מחוברות לאינטרנט.
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים תנסה את spybot search & destroy*שיעול* מישהו מושפע פה משירים של מטאליקה? *שיעול*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.