עבור לתוכן

TP-Link USB Wireless Adapter Disconnected

Featured Replies

פורסם

היי :) ,

ביום חמישי החלטתי לשנות את שם הרשת שלי ואת הסיסמה, סתם כדי להרגיש טוב עם עצמי שאני מוגן.

לאחר שעשיתי זאת, הלכתי למחשב של אחותי, שאליו מחובר כרטיס רשת TP-Link TL-WN727N, ושיניתי ב-Profile (הרשת שאליה הוא מתחבר אוטומטית) את השם של הרשת ואת הסיסמה העדכניים. למרות זאת, הוא סירב להתחבר לרשת (ובכללי לכל רשת אחרת בסביבה), ולכן מחקתי את התוכנה ואת הדרייבר, והתקנתי אותם מחדש, אך אז הופיעה בעיה חדשה שלא נתקלתי בה עד כה.

על הסמל של התוכנה הופיע לי עיגול אדום עם קו, וכשאני "מרחף" עם העכבר מעל הסמל, רשום לי: "TP-Link USB Wireless Adapter Disconnected".

עכשיו, לפי מיטב ידיעתי, משמעות הדבר היא שהוא לא קולט שחיברתי את כרטיס הרשת, אבל מצד שני המנורה על כרטיס הרשת מהבהבת והוא כן קולט רשתות באזור וגם את הרשת שלי, אבל פשוט מסרב להתחבר (וכן, אני בטוח שהסיסמה נכונה).

בנוסף, עליי לציין שאמנם כרטיס הרשת של TP-Link, אך המודם הוא מודם משולב ראוטר של בזק (דגם DGN2200v2).

אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת, אני אודה לו מאוד.

אחותי כבר כמה ימים בלי אינטרנט וזה די באשמתי, אז... :-X

תודה. :D

פורסם
  • מחבר

*הקפצה*

פורסם

מחק את הדרייבר + התוכנה

נתק את הכרטיס מהמחשב, תפעיל מחדש את המחשב ותתקין רק את הדרייברים, לאחר מכן תחבר חזרה את הכרטיס.

אם יש לך וינדוס 7 כנס ל"התחל" ורשום בשורת החיפוש / הפעלה services.msc וחפש שרות בשם WLAN Autoconfig

וודא שמצב הפעלה מסומן על "אוטומט" ומצב שרות "הופעל"

* אם יש וינדוס XP השרות נקרא wireless zero configuration

* אם זה לא עוזר, בדוק את הכרטיס במחשב אחר

פורסם
  • מחבר

זה לא עזר. הוא אומר שאינו מצליח להתחבר לרשת.

איני יכול לבדוק את הכרטיס במחשב אחר, כי יש לי רק 2 מחשבים בבית: המחשב שלי (אליו מחובר הראוטר) והמחשב של אחותי (אליו מחובר כרטיס הרשת).

אם למישהו יש רעיונות נוספים, אשמח לשמוע. :)

נ.ב. יש לה XP.

פורסם

איזה סוג הצפנה יש בראוטר? WPA2?

נסה לבטל את ההצפנה בראוטר ולבדוק אם מצליח להתחבר.

האם באמצעות מכשיר אלחוטי אחר אתה מצליח להתחבר לראוטר? אייפד, מחשב נייד, סמארטפון...

פורסם
  • מחבר

איזה סוג הצפנה יש בראוטר? WPA2? - סוג ההצפנה הוא WEP.

נסה לבטל את ההצפנה בראוטר ולבדוק אם מצליח להתחבר. - לא מצליח.

האם באמצעות מכשיר אלחוטי אחר אתה מצליח להתחבר לראוטר? אייפד, מחשב נייד, סמארטפון... - ניסיתי להתחבר בעזרת הפלאפון שלי, של אבא שלי ושל אחותי, באף אחד מהם זה לא מצליח להתחבר (ובעבר זה כן התחבר). בפלאפון שלי, כשאני מנסה להתחבר, זה חושב כמה שניות ואז רושם לי שלא נמצאה רשת, למרות שכשהוא מחפש רשתות, אני רואה שהוא מוצא את הרשת שלי, וברמת הקליטה זה על הכי גבוה (כי הפלאפונים נמצאים ליד הראוטר), ואצל אבא שלי ואחותי זה רושם "מתחבר..." ואחרי כמה שניות "מנותק" וכך חוזר חלילה. אני אתקשר לבזק, יש לי הרגשה שזו תקלה שלהם.

פורסם

אין כאן שום קשר אל בזק בהנחה ובחיבור קווי הכל עובד תקין.

תנסה לפתוח הרשת האלחוטית ולהתחבר אליה.

במידה ותצליח הגדר את ההצפנה מחדש.

במידה ולא, נתק את הנתב מהחשמל למספר שניות וחבר אותו שוב.

פורסם
  • מחבר

אין כאן שום קשר אל בזק בהנחה ובחיבור קווי הכל עובד תקין. - אכן הכל עובד תקין בחיבור הקווי.

תנסה לפתוח הרשת האלחוטית ולהתחבר אליה. - ניסיתי, לא עבד.

במידה ותצליח הגדר את ההצפנה מחדש. -מהפה שלך למפלצת הספגטי המעופפת. :lol:

במידה ולא, נתק את הנתב מהחשמל למספר שניות וחבר אותו שוב. - ניסיתי, זה עדיין לא עובד.

פורסם

אתה מנסה להתחבר אל רשת שכבר שמורה בזיכרון של המכשירים?

תמחק את ההגדרות האלה ותנסה להתחבר שוב.

פורסם
  • מחבר

אתה מנסה להתחבר אל רשת שכבר שמורה בזיכרון של המכשירים?

תמחק את ההגדרות האלה ותנסה להתחבר שוב.

מחקתי את הרשת שלי מהרשתות אליהן המחשב של אחותי מתחבר אוטומטית, וזה עדיין לא מתחבר.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לבזק, הבעיה אכן הייתה קשורה אליהם.

אמרו לי שהנתב שידר על צ'אנל 0 (אין לי מושג מה זה). איפסו לי את הנתב והכל עובד מעולה עכשיו. (:

אפשר לנעול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים