עבור לתוכן

איך אני מאריך את הסטליטים? (האחוריים)

Featured Replies

פורסם

הרמקולים הנ"ל, איך אני מאריך להם את הסטליטים??

אני רוצה לשים את האחוריים מאחור כדי לקבל פיזור סאונד אופטימלי אבל הכבלים שלהם קצרים מדי!

מה עושים?

תודה מראש לכל העוזרים! ;)

פורסם

קונים כבל מאריך

פורסם
  • מחבר

יש הרבה איזה אני צריך בדיוק? (RCA)?

פורסם

תלוי איזה חיבור יש להם עכשיו

אם יש להם RCA אתה צריך RCA

אם יש להם סתם חוטים גלויים אתה צריך חוטים גלויים

פורסם
  • מחבר

זה לא חוטים חשופים, אני לא יודע בדיוק איז הסוג כבל.

רגיל שמתחבר לכרטיס קול (חוטים לא גלויים).

פורסם

אתה רוצה להאריך את החיבור של הרמקולים מהסאב או מהכרטיס קול עצמו??

החיבור של הרמקולים לסאב נעשה על ידי חיבורי RCA. החיבור של הסאב לכרטיס קול נעשה על ידי חיבור בננה קטן ששכחתי את שמו (PL ?)

פורסם

אחי, יש לי את האינספייר 5200 5.1 שזה אותם חיבורים.... וגם אני הארכתי אותם...

אקיצר אין להשיג בכלל כבל מאריך מהסוג המדובר (rca) בגרסת זכר נקבה. אז זה מה שאתה צריך לקנות:

כבל RCA מוזהב (<-חשוב) זכר-זכר ומתאם נקבה-נקבה גם מוזהב.. יש את זה בכל חנות מחשבים או אודיו.. אם לא אז בהום סנטר בטוח יש...

אין דיליי בכלל אפילו שזה עם מתאם.. ואתה לא תמצא בכלל זכר-נקבה חיפשתי משהו כמו חודש.. צילצלתי ליבואנים והכל ולא היה בשום מקום...

חשוב שזה לא יהיה כבל דיגיטאלי כי זה לא יציאה דיגיטאלית וזה סתם פי כמה יותר יקר, וגם כדאי לך לקחת לפחות שני מטר יותר ממה שאתה צריך... (מנסיון.....)

תהנה...

פורסם
  • מחבר

בראשית, תודה רבה לכולם באמת על כל התגובות!

קודם כל בתגובה לערן מור, אני רוצה להעריך את הכבלים של הרמקולים שיוצאים מהסאב.

ולתגובה האחרונה:

לא הבנתי אז אני צריך לקנות כבל RCA מוזהב. אבל אני צריך שהוא יכיל חור כדי שאני יכול לחבר אליו ואז להעריך... אז איפה אני יכול לקנות ? אפשר להשיג פה בארץ? ואפ כן מה בערך הסכום ומקום קנייה...?

פורסם

ה"חור" הזה נקרא חיבור נקבה

ה"פין" נקרא חיבור זכר

אתה צריך לקבות כבל מזכר לנקבה RCA אבל רוב הסיכויים שלא תמצא כזה.

מה שעושה זה קונים כבל זכר-זכר RCA ובנוסף מתאם קטן מנקבה לנקבה שעולה עד 5 שקל, ככה אתה מחבר אותם יחד ומקבל כבל זכר-נקבה.

כבל זכר-זכר RCA בא בדרך כלל בזוגות (שניים מחוברים יחד לסטריאו) אתה יכול להפריד אותם די בקלות עם סכין.

פורסם
  • מחבר

ה"חור" הזה נקרא חיבור נקבה

ה"פין" נקרא חיבור זכר

אתה צריך לקבות כבל מזכר לנקבה RCA אבל רוב הסיכויים שלא תמצא כזה.

מה שעושה זה קונים כבל זכר-זכר RCA ובנוסף מתאם קטן מנקבה לנקבה שעולה עד 5 שקל, ככה אתה מחבר אותם יחד ומקבל כבל זכר-נקבה.

כבל זכר-זכר RCA בא בדרך כלל בזוגות (שניים מחוברים יחד לסטריאו) אתה יכול להפריד אותם די בקלות עם סכין.

מזה כבל זכר-זכר? ומזה מתאם מנקבה לנקבה?

מצטער על הבורות פשוט אין לי מושג בנושא הזה, תודה רבה. ;)

פורסם

כבל זכר-זכר הוא כבל שבשני הקצוות שלו יש פין. מתאמם נקבה-נקבה הוא מתאם קטן עם שני "חורים". אם מחברים בינהם מקבלים כאילו כבל זכר-נקבה .

אתה צריך את זה כי אי אפשר להשיג כבל זכר-נקבה מוכן מהסוג שאתה צריך.

אז תקנה כבל זכר-זכר מוזהב ומתאמם נקבה-נקבה מוזהב (מסוג rca) ... יש את זה בכל חנות מחשבים או בהום נסטר

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה ! ;)

פורסם
  • מחבר

מצטער מראש על ההקפצה.

http://www.cable.co.il/products.asp?Cat2Cat1id=10&Cat2ID=51

יש כאן מה שאני צריך בשביל להעריך אותם? אני פשוט רוצה להיות יותר ספציפי ויותר בטוח בקשר למה שאני הולך לשלם עליו.

תודה רבה. :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !

עכשיו אני יודע גם איך נראה מה שאני צריך וכמה בערך המחיר.

שוב תודה. ;)

עריכה:

בסופו של דבר צריכים להיות 4 פינים נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים