עבור לתוכן

אין סאונד בחיבור מחשב נייד לטלויזיה

Featured Replies

פורסם

טוב אני יודע שזה הבעיה הכי שטותית שיש אבל לא הצלחתי לפתור אותה עדיין . חיברתי את הנייד לטלויזיה ה. ד. של טושיבה.

בנוסף יש מגבר שמחובר של אונקיו. שממנ יוצא הסאונד. לאחר החיבור אני רואה את התמונה אבל לא שומע את הסאונד . ניסיתי לחבר בננות ביציאות שונות אבל זה לא עזר. מה לעשות?

פורסם

קליק ימיני על אייקון של הרמקול שליד השעון>playback devices>קליק ימיני על יציאת הHDMI שלך>set as default.

כשתרצה להחזיר את הקול חזרה למחשב תעשה את אותה הפעולה רק תגדיר את speakers כברירת מחדל.

בהצלחה.

פורסם

נצל"ש

כדי לא לפתוח שרשור חדש נשאל פה.

האם יש אופצייה להשאיר את שני ההתקנים כברירת מחדל במקום להעביר כל פעם?

שאני לא משתמש בטלוויזיה היא כבויה אז אין לי בעיה שהסאונד ילך גם אליה ומצד שני לא רוצה כל פעם שאני מדליק להעביר את הסאונד בין המחשב לטלוויזיה. אז האם יש אפשרות להשאיר את שני המכשירים מחוברים ופעילים?

פורסם
  • מחבר

קליק ימיני על אייקון של הרמקול שליד השעון>playback devices>קליק ימיני על יציאת הHDMI שלך>set as default.

כשתרצה להחזיר את הקול חזרה למחשב תעשה את אותה הפעולה רק תגדיר את speakers כברירת מחדל.

בהצלחה.

טוב אני נמצא בבית של משפחה ולי בבית אין מגבר שמחובר למחשב אין בעיה שההגדרות שאני ישנה פה ישפיעו על החיבור שיש לי בבית? ושוב סליחה שאני שואל שאלת תם מאחר שאין לי מגבר בבית שמחובר לטלויזיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים