עבור לתוכן

שאלה על שדרוג כרטיס מסך (5870).

Featured Replies

פורסם

זה המפרט שלי:

E8400 @ 3.6

4 Giga DDR2

Gigabyte Ep43 - DS3L

Sapphire Radeon HD 5870 1GB GDDR5

3 דיסקים קשיחים 1 טרה של סמסונג.

Seasonic Silver Power 500W

חשבתי למכור את כרטיס המסך ולשדרג אותו ל NVIDIA GTX580 או ל Radeon 7950.

השאלה שלי היא האם הספק מספיק כדי להחזיק את כרטיס המסך והאם אני באמת אראה שיפור במשחקים או שיהיה לי צוואר בקבוק גדול בגלל המעבד?

אני בעיקר משחק ב Battlefiled 3.

פורסם

במקומך אני ההיתי מחליף את המעבד לפני כ.המסך ,היה לי מפרט דומה לשלך רק עם לוח אם מתקדם יותר וכו' עם HD6850 קצת יותר חלש ,והגעתי למסקנה שעדיף קודם לשדרג את המעבד שכן הרבה משחקים אוהבים מעבדים חזקים יותר והE8400 כבר לא עושה את העבודה ברזולוציות גבוהות בהרבה משחקים.. וזה מה שעשיתי גם בסופו של דבר כמו שאתה יכול לראות ..

פורסם

BF3 לא דורש כוח עיבוד רב לכן גם מעבד כפול ליבה יספיק.

משחקים כמו סדרת TES וכ"ו ידרשו יותר כוח עיבוד.

בכ"מ,GTX580 דיי שקול ל7950 אבל צורך יותר חשמל,פולט יותר חם ולא קלוקר טוב כמו ה7950.

לעומת זאת,ה7950 צורך פחות חשמל(הרבה פחות),קריר יותר ואחרי עידכון הביוס שלו הוא חזק יותר ממנו(לפני העדכון הם היו דיי שקולים)

והוא אוברקלוקר הרבה יותר טוב.

הספק אמור להספיק לשניהם(לא כל כך בטוח לגבי ה580)

פורסם

כשאני משחק BF3, המעבד נמצא קבוע על 100% CPU USAGE. אז נראה לי שבאמת צריך להחליף מעבד.

האם כדאי להחליך למעבד 4 ליבות מהסוג הישן? Q9550 למשל, האם זה ישפר את הביצועים?

איך אפשר להיות בטוחים אם הספק יתאים ל580?

פורסם

580 הוא כרטיס שלא מומלץ לקנייה כלל. למה חשבת עליו?

כרטיס כמו 7950\660TI יהיו טובים. הספק יספיק בהחלט לשניהם.

פורסם

BF3 מחסל כל כפול ליבה שמחובר לו כרטיס גרפי ממוצא פלוס. אתה חייב לשדרג את המעבד לפחות ל-Q9450.

פורסם

כי אני יכול להביא את ה580 יד שנייה ב1000. החלפת המעבד ל4 ליבות באמת יתן שיפור ניכר בביצועים? מה לגבי הזיכרון? עדיף להוסיף עוד 4 או להישאר עם 4?

פורסם

BF3 מחסל כל כפול ליבה שמחובר לו כרטיס גרפי ממוצא פלוס. אתה חייב לשדרג את המעבד לפחות ל-Q9450.

כפי שניתן לראות כאן

http://www.tomshardware.com/reviews/battlefield-3-graphics-performance,3063-13.html

וכאן

http://www.techspot.com/review/458-battlefield-3-performance/page7.html

וכאן

http://hwzone.co.il/hardware/reviews/mb/amdfx_2012/10

מספיק כפול ליבה סולידי בתדר טוב בשביל להריץ את המשחק ללא בעיות גם עם כרטיס מסך רציני. אני אמשיך לחזור על הדברים בכל פעם שמישהו אומר שצריך Quad Core למשחק הזה עד שכזה יכנס לכם לראש.

E8400 ב3600MHZ בהחלט בהחלט עונה על ההגדרה הזאת

פורסם

אתה חושב שהמעבד שלו לא יגביל 580 או 7950? גם אם הוא יהיה על 3.6, עדיין הוא יגביל כרטיס כזה.

פורסם

המשחק ידאג ללעוס יפה את כרטיס המסך שלו, ההשוואות שלינקקי עליהן הן בדיוק בשימוש של כרטיסי המסך הללו. אפשר להשאיר שדרוג מעבד למקרים בהם ימאס לו מ-BF3 ויחליט שהוא רוצה לשחק סקיירים

פורסם

לפי דעתי אתה צודק, אבל באופן חלקי, זה מאוד תלויי ברזולוציה.

פורסם

לא קשור לרזולוצייה. רזולוצייה גבוהה יותר מכבידה יותר על כרטיס המסך, לא על המעבד.

פורסם

אם המעבד שלי לא מגביל אותי, איך שזה שבממהלך המשחק הCPU USAGE שלי נמצא על 100% כל הזמן?

פורסם

^ זה מוכיח את מה שאמרתי... באיזו רזולוציה אתה משחק?

אם המעבד שלי לא מגביל אותי, איך שזה שבממהלך המשחק הCPU USAGE שלי נמצא על 100% כל הזמן?

כן גיל זה ברור, בגלל זה אמרתי שהמעבד משחק במשווה הזאת רק ברזולוציות הנמוכות.

פורסם

אני משחק על 1920X1200.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים