פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים היי,ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שלי (radeon hd 5770)המפרט שלי כרגע:AMD phenom 2 x4 955 3.3ghzלא זוכר את הלוח אם שלי אבל זה של gigabyte זה כל מה שאני זוכר4 gb זיכרון kingston1.5 t הארד דיסקradeon hd 5770 1gb PCIeהמחשב בן שנתיים וחודש.השדרוג הוא למשחקים סרטים וכו'.עד לפני כחודש וחצי כל המשחקים החדשים היו רצים לי בצורה יחסית חלקה על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה של 1920x1080עכשיו עם המשחקים החדשים מרגיש לי כאילו המחשב לא סוחב כל כך טוב וברצוני לשדרג את הכרטיס מסך, יש המלצות?כסף לשדרוג: 1500 ש"ח, יש אפשרות לחריגה של מאתיים שקל.תודה.
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים http://www.tms.co.il/product/11393במידה וספק הכוח אכן מספיק, זה יהיה שדרוג די קיצוני.
פורסם 2012 בספטמבר 1313 שנים מחבר כמה חזק הספק צריך להיות?במקרה ומה שיש לי לא מספיק (איך אני בודק איזה יש לי?)אני אקנה חדש.בנוסף, יש לי כרגע 4GB זיכרון, אני רוצה לשדרג ל-8GB, יש המלצות לזכרונות טובים? ומחירים?יש עדיפות ל KSP כי הם קרובים אלי יותרדבר אחד אחרון, בטוח שעם הכרטיס מסך שהצעתם והמפרט שיש לי כרגע המשחקים החדשים ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות?אני לא רוצה כרגע מצב שאני אצטרך לשדרג גם מעבד וכו', אשמח לקבל קצת הבהרות.תודה רבה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.