עבור לתוכן

היום הוא היום הגדול - אפל מכריזה על האייפון 5

Featured Replies

פורסם

בדיון הזה רואים מי פאן בוי ומי לא, הגאלקסי 3 הרבה יותר טוב ואין פה מה להשוות...

ראיתי פה איזה טיפש שאמר שהיה הבדל דומה בין SGS2 ל 3... פשוט לא נגעת בהם... SGS3 הוא המכשיר הכי מדהים שיש כרגע... ובולשיטפון 5 יכול לנוח בצד..

• תגובות 512
  • צפיות 30.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם הסנסור של המצלמה הוקטן ב 25%, הביצועים אמורים להיות גרועים יותר מבחינת רעש, לפחות אם לפיזיקה יש מה לומר בנושא.

פורסם

על מי אנחנו עובדים? אייפון 5 ישבור את שיא המכירות של כל הזמנים.

אם הסנסור של המצלמה הוקטן ב 25%, הביצועים אמורים להיות גרועים יותר מבחינת רעש, לפחות אם לפיזיקה יש מה לומר בנושא.

אפל המציאו פיזיקה חדשה.

פורסם

[/quote

לאפל יש פטנט על הפיזיקה.

פורסם

פחחח.

פורסם

מה הקטע של האוזניות החדשות? נראות שטוחות איך זה נכנס לאוזן חח

פורסם

יש לו קורא טביעות אצבעות?

פורסם
  • מחבר

מה עם האייפד מיני שדיברו עליו כ"כ הרבה בזמן האחרון? ואיפה לכל הרוחות המק מיני? חיכיתי לו הכי הרבה בהשקה הזאת.

פורסם

נההה, לא שווה. תקראו לי בהשקה של המקים החדשים, בטוח יותר מעניין.

פורסם

עכשיו אני יכול לעבור בלב שלם לאנדרואיד..האייפון 5 לא עשה שום קפיצה משמעותית בשום תחום.

פורסם

עכשיו אני יכול לעבור בלב שלם לאנדרואיד..האייפון 5 לא עשה שום קפיצה משמעותית בשום תחום.

לגמרי...

ואני בלב שלם אומר תודה לתת מודה שלי שאמר לי לפני שבועיים לרכוש SGS3... ועכשיו אני יודע שבאמת יש לי מכשיר דגל,

החשש היחיד שלי היה שהבולשיטפון5 יצור משהו חדש ואז אני אתבאס, אבל נכון לעכשיו אני אדם מאושר...

פורסם

אנשים פה קצת חיים בסרט, אם זה אלו שקוראים למכשיר תקשורת בשמות גנאי ואם זה אלו שייגנו בגופם על מערכת הפעלה.

טוענים שאפל לא חידשו כלום, אבל תסתכלו על זה מנקודת המבט של אפל:

- כולם חשבו שאפל ימציאו משהו מדהים - יש הייפ.

- עשו את כל מה שצריך בשביל ליישר קו והאייפון ישבור שיא מכירות יותר מכל מכשיר אחר (תקראו לאנשים טיפשים או עיוורים אבל זו עובדה)

- בהכרזה של האייפון 6 (או 5S) כולם יחשבו "טוב, אפל לא עשו משהו מרהיב בהכרזות הקודמות אז עכשיו הם חייב להפתיע" - הייפ גם להכרזה הבאה.

אז איפה אפל מפסידים פה?

אפל די עשו את שלהם בזה שהמציאו את האייפון ושינו את השוק, אתם יכולים לומר שהיו מסכי מגע לפני והיו מכשירים דומים אבל ללא האייפון יכול להיות שהיום עדיין כולם היו תקועים עם מכשירי נוקיה למיניהם.

זה לא כל כך קל להמציא את הגלגל מחדש כל כמה שנים - אתם טוענים שהשוק תקוע, אך מאיזה בחינה?

גם שוק המחשבים הניידים תקוע הרי אין שום חידוש משמעותי כבר המון שנים, גם שוק הנייחים תקוע באותו מצב.

אני אישית מעדיף אנדרואיד אבל אין לי שום בעיה עם אפל, תחרות זה רק טוב לצרכן.

פורסם

אנשים פה קצת חיים בסרט, אם זה אלו שקוראים למכשיר תקשורת בשמות גנאי ואם זה אלו שייגנו בגופם על מערכת הפעלה.

טוענים שאפל לא חידשו כלום, אבל תסתכלו על זה מנקודת המבט של אפל:

- כולם חשבו שאפל ימציאו משהו מדהים - יש הייפ.

- עשו את כל מה שצריך בשביל ליישר קו והאייפון ישבור שיא מכירות יותר מכל מכשיר אחר (תקראו לאנשים טיפשים או עיוורים אבל זו עובדה)

- בהכרזה של האייפון 6 (או 5S) כולם יחשבו "טוב, אפל לא עשו משהו מרהיב בהכרזות הקודמות אז עכשיו הם חייב להפתיע" - הייפ גם להכרזה הבאה.

אז איפה אפל מפסידים פה?

אפל די עשו את שלהם בזה שהמציאו את האייפון ושינו את השוק, אתם יכולים לומר שהיו מסכי מגע לפני והיו מכשירים דומים אבל ללא האייפון יכול להיות שהיום עדיין כולם היו תקועים עם מכשירי נוקיה למיניהם.

זה לא כל כך קל להמציא את הגלגל מחדש כל כמה שנים - אתם טוענים שהשוק תקוע, אך מאיזה בחינה?

גם שוק המחשבים הניידים תקוע הרי אין שום חידוש משמעותי כבר המון שנים, גם שוק הנייחים תקוע באותו מצב.

אני אישית מעדיף אנדרואיד אבל אין לי שום בעיה עם אפל, תחרות זה רק טוב לצרכן.

מסכים איתך לגמרי, גם בעולם המכוניות זה ככה, כל שנה יוצאים דגמים חדשים, של שנה חדשה ללא שינוי כלל במכונית עצמה.

אני באמת שלא מבין את כולכם מה כבר צפיתם שיהיה באייפון 5?.

מעבד חזק ומהיר יותר -קיבלתם.

מסך 4 אינץ'- קיבלתם.

מצלמה טובה יותר- קיבלתם.

חיבור טעינה חדש, אוזניות חדשות גם.

גם הגלקסי 3 לא עשה קפיצה כל כך גדולה מהגלקסי -2, לדעתי שני הטלפונים הללו שווים לחלוטין מבחינת המפרט וזה המצב הקיים, אפל בשנה לא יכלה לעשות קסמים שייצרו טלפון יותר טוב ממה שהם הציגו היום.

לדעתי הבחירה היחידה של מי שרוצה לקנות כרגע טלפון זה או אנדרואיד או IOS.

פורסם

נטבוקים? אולטראבוקים? השינוי התפיסתי של הלפטופ- מחפיץ יקר, בלוק מסורבל לאנשי עסקים עשירים, למחשב האישי הראשי של אנשים רבים- אפילו מחזיקים יותר ממחשב אישי אחד (אנשים רבים מחזיקים באמתחתם נטבוק לגלישה קלה באינטרנט ומחשב נייד לעבודה, כשבבית יש להם נייח לגיימינג וכיו"ב). וכל זה במחירים בלתי נתפסים בזמן ההוא.

לא שכל שאר הדברים שכתבת לא היו נכונים, אבל הכללה בוטה זו חורה לי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים