פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים המסגרת אף פעם לא היתה מזכוכית...עכשיו כל האחורה הוא מאלומניוםבדיוק כמו שהראו בהדלפות ובדיוק כמו שאפשר לראות בתמונותזתלוי בצבע לא? בצבע אחד זה אלומיניום ובצבע השני זה משהו אחר אם אני לא טועה.
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים תלוי בצבע לא? בצבע אחד זה אלומיניום ובצבע השני זה משהו אחר אם אני לא טועה.לא נשמע הגיוני.
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים מחבר הדבר שאני הכי מחכה לו בסמארטפונים הוא מסך מגע שלא מתלכלך בטביעות אצבע. יש לי מצלמת וידאו ישנה של סוני עם מסך מגע שלא מתלכלך אף פעם - לא משנה כמה ממזמזים אותו עם אצבעות שמנוניות. ניסיתי ללכלך אותו בכוח אבל הוא תמיד נשאר נקי. למה אין כאלה לטלפונים?
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים לא נשמע הגיוני.נחכה ונראה, אני עוקב אחרי הבלוג של אנגדג'ט וכתבו 2 צבעים ו2 סוגים שונים של החלק האחורי.
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים מה ציפיתם שייצא? הגלקסי 3 הוא גלקסי 2 יותר מהיר נקודה!אפל הגדילו את המסך,העלו מערכת חדשה ושיפרו את הביצועים יותר מזה?
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים נחכה ונראה, אני עוקב אחרי הבלוג של אנגדג'ט וכתבו 2 צבעים ו2 סוגים שונים של החלק האחורי.זה אותו חומרThe white version has a raw aluminum back. The black one has the black anodized backingגימור שונה
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים מה ציפיתם שייצא? הגלקסי 3 הוא גלקסי 2 יותר מהיר נקודה!אפל הגדילו את המסך,העלו מערכת חדשה ושיפרו את הביצועים יותר מזה?הם שכחו לתבוע את סמסונג על עוד שטות...
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים מה ציפיתם שייצא? הגלקסי 3 הוא גלקסי 2 יותר מהיר נקודה!אפל הגדילו את המסך,העלו מערכת חדשה ושיפרו את הביצועים יותר מזה?ממשק חדש, פיצ'ר מהפכני כלשהו, חווית שימוש חדשה. אפל בפעם השנייה רק מיישרת קו עם המתחרים. אין מאמץ לשנות או לחדש.
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים ממשק חדש, פיצ'ר מהפכני כלשהו, חווית שימוש חדשה. אפל בפעם השנייה רק מיישרת קו עם המתחרים. אין מאמץ לשנות או לחדש. יש משהו בדבריך,אבל אנדרואיד גם לא מחדשת כלום רק מעלה ביצועים(ע"ע הרייזרים החדשים) אם כבר WIN 8 למרות שהעיצוב של המערכת דל מידי לדעתי.אני משתמש באנדרואיד ואני יודע שחווית השימוש ב4S היא תענוג שלא נתקע אפילו לשנייה,לכן אני מאמין שבעלי ה5 החדש יהנו ממנו אפילו יותר.
פורסם 2012 בספטמבר 1213 שנים באמת חבל שאין NFCהאייפון יכול היה להפוך את הטכנולוגיה הזאת לשימושיתגוגל לא ממש מצליחים להרים אותה (מלבד סטארבאקס פחות או יותר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.