עבור לתוכן

היום הוא היום הגדול - אפל מכריזה על האייפון 5

Featured Replies

פורסם

לב למקרה שפיספסת אתה היחיד שחושב שצריך ללמוד את המהירות המותרת מתוכנת GPS ועוד חושב שזה פיצ'ר בסיסי.

• תגובות 512
  • צפיות 30.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למקרה שפספסת

א. אני לא חושב שצריך ללמוד את המהירות המותרת מ-GPS.

ב. אני כן חושב שזה פיצ'ר בסיסי.

פורסם

אמנם אני בעד הפיצ'ר הזה ואני חושב שהוא מאוד יכול להועיל, אבל ממש לא בסיסי.

נוח? כן. עוזר? כן. כמו כל הפיצ'רים האחרים שהם לא בגדר חובה אבל מקנים חווית שימוש טובה יותר.

פורסם

פיצ'ר בסיסי ומועיל לדעתי.

במכשיר GPS שקניתי לפני 5-6 שנים היה אותו והוא אני זוכר כמה מקרים שבהם הוא עזר לי (לא תמיד אתה זוכר בדיוק מה המהירות במיוחד בהתחשב בזה שלפעמים יש תמרור, לא מדובר במקרים שבהם אתה בכביש בין עירוני עם מהירות מותרת לפי הספר).

פורסם

יש למישהו מושג מה קורה עם חברות הסלולר שלנו וכרטיסי הנאנו סים?.

פורסם

חלק כבר הביאו וחלק בדרך

תוך זמן קצר יהיה בכולן

פורסם

היום נכנסתי לסניף אפל באמסטרדם ושיחקתי קצת עם המכשיר החדש.

הוא קל לשם שינוי מהקודמים ומסך גדול יותר.

ו... זהו.

עדיין לא נוח להחזיק אותו כי הוא לא מעוגל (אבל נוח יותר מהקודמים)

פורסם

אפל מציגה - You're holding it wrong v3.0

לקוחות אפל מתלוננים על הילה סגולה בצילומים דרך המצלמה הראשית באייפון 5 החדש, אפל בתגובה - "זה נורמלי".

http://mashable.com/2012/09/26/iphone-5-purple-haze/

http://news.cnet.com/8301-13579_3-57523958-37/apple-says-iphone-5-purple-camera-halo-is-totally-normal/?ttag=fbwl

פורסם
  • מחבר

לפי תורת הקבלה הילה סגולה היא ההילה הנשגבת ביותר שאדם יכול לקבל. כנראה שהאייפונים והמשתמשים שלהם באמת קדושים.

פורסם

גרפיקאי גרוע עם אתר שיבייש מודם 56K.

איך בכלל הגעת לזבל הזה?

אגב, ההילה הסגולה זה עניין של חיישן רגיש מדי, לא? התקמצנו על איזה פילטר איכותי לאולטרה סגול או משהו.

פורסם

אור אולטרה סגול באופן כללי לא נראה ע"י העין האנושית, ולא נתפס בצילום.

פילטר UV לפיכך לא מפחית הילות סגולות באייפונים, אלא משחק קצת עם הניגודיות (קונטרסט) והצבעים. אם אני לא טועה, הוא גם משפיע עם השתקפויות במיום. ראה דוגמה:

uv594796_9.jpg

פורסם

אין ממש קשר בין פילטר אולטרא סגול לצבע הסגול. קוראים לזה אולטרא סגול כי זה מסנן את הקרינה שמעל הצבע הסגול (שהיא בין כה וכה לא נראית לעין האנושית).

פורסם

פילטר UV לפיכך לא מפחית הילות סגולות באייפונים, אלא משחק קצת עם הניגודיות (קונטרסט) והצבעים. אם אני לא טועה, הוא גם משפיע עם השתקפויות במיום.

אתה מתבלבל לדעתי עם פילטר מקטב.

לפילטר UV אין שום השפעה (חיובית) בחיישנים דגיטליים, כי בניגוד לפילם הם לא ממש רגישים לכל התופעות הנ"ל בכלל..

לא יודע איך זה בחיישנים של מצלמות-טלפון אבל נראה לי שזה אותו עיקרון.

פורסם

מאוד יכול להיות שאני אכן טועה. אני לא מומחה לצילום.

פורסם

אני אמרתי את זה פשוט כי כל התמונות היו של השמש, אז מה כבר יכול לגרום לצבע סגול להופיע מול מקור חזק כזה של אולטרה סגול? השערה מושכלת בלבד, לא יותר.

יש למישהו ספקולציה אחרת ממה זה נובע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים