עבור לתוכן

היום הוא היום הגדול - אפל מכריזה על האייפון 5

Featured Replies

פורסם

חוץ מהתלהבות של 5 דקות אחרי שמורידים את זה, איך 3D VIEW יכולה להיות שימושית? לניווט עדיף GPS רגיל ולא תמונת לווין בין כה וכה.

• תגובות 512
  • צפיות 30.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אכזבה... אם אני צריך לחפש את ההבדלים, במקום ישר לראות אותם, זאת אכזבה. :facepalm:

השינויים לא מורגשים בעבודה הכוללת וזה לא יותר נוח מרגיש אותו הדבר..., אבל עם תפריטים מעט שונים (גם זה רק במקומות מסוימים).

פורסם
  • מחבר

חוץ מהתלהבות של 5 דקות אחרי שמורידים את זה, איך 3D VIEW יכולה להיות שימושית? לניווט עדיף GPS רגיל ולא תמונת לווין בין כה וכה.

סתם לדעת איך נראים מקומות שונים בעולם... זה די כיף לבחור מקום אקראי איפשהו בעולם ולראות איך נראים הרחובות ב-street view. פשוט קודם זה היה ועכשיו זה חסר - וזה חבל.

פורסם

שימושי מאוד. אני משתמש ב-street view המון.

פורסם

שימושי בעיקר לפני טיסות לחו"ל. רק לפני שבועיים וחצי הייתי באיטליה וחיפשתי חנות מאוד מסוימת שתקועה באיזה חור, הודות ל street view ראינו בדיוק איך זה אמור להיראות וליד מה זה, מצאנו את זה בשניה ככה.

פורסם

גם אני השתמשתי בזה רק בחו"ל

ההימור שלי - תוך חודשיים גוגל מעלים את המפות שלהם לחנות של אפל.

הם לא יוותרו על כל כך הרבה משתמשים.

פורסם

גם אני השתמשתי בזה רק בחו"ל

ההימור שלי - תוך חודשיים גוגל מעלים את המפות שלהם לחנות של אפל.

הם לא יוותרו על כל כך הרבה משתמשים.

ההימור שלי- אפל יעכבו את עלייתן של אפליקציות המפה של גוגל בחצי שנה לפחות עד שאנשים יתרגלו למפות החדשות (והנטישה מהן תקטן).

גם אפל לא תוותר על המשתמשים :)

פורסם

לא מאמין שהם ירצו פרסום שלילי שכזה

אם גוגל תעלה תוכנה שתעמוד בקריטריונים של הappstore, קשה לי לראות את אפל מעכבים אותה.

פורסם

לך תדע, הם לא פראיירים- ומשם רע הם לא פוחדים כבר שנים, תעיד התביעה נגד סמסונג.

פורסם

שם רע זה נטו איך שאתה מתמרן את העובדות.

עקב התביעות והסיפורים, הדעה הרווחת ברחוב היא שאפל צודקים ושהגלקסי, לא רק שהוא נחות, "פלסטיק זול" (מאיפה הבולשיט הזה הגיע בכלל?!), הוא גם מועתק, גנוב. רק אולי בקרב הגיקים (קרי אנחנו) הדעה הרווחת היא שהם עושים לעצמם שם רע.

אין להם בעיה לתעל את החססימה לטובתם- הם יכולים להגיד שהאפליקצייה מכבידה על המכשיר, ואוספת פרטים אישיים על המשתמשים (צרף כתבות עבר על גוגל כאן), ושהם לחלוטין נגד כל דבר כזה (הם חלילה לא עושים את זה..). ככה- דעת הקהל לטובתם, והאפליקצייה בחוץ.

זה כמובן אם גוגל לא יצאו בהצהרות קודם.

במשחק הזה, יש חשיבות למי מצהיר ראשון. אם גוגל יגידו קודם שאפל מונעים תחרות, זה יכול לעבוד. אם זה ילך ההפך, אין להם סיכוי. אנשים יתייחסו לתגובה שלהם ככסת"ח נטו.

לעובדות יש חשיבות מאוד קטנה בדברים כאלו.

;)

פורסם

זה לא מדוייק, כיוון שאת רוב הציבור בכלל לא מעניין התחום. הם קונים אייפון כי הוא אייפון או גלקסי כי הוא גלקסי, או משהו אחר שאפ"ס דחפו להם במחיר גבוה "שמתקזז ממחיר המנוי".

מי שזה כן מעניין אותו-הוא כבר יודע יותר, ויכול לשפוט. אלו אינם הרוב, ולכן העניין לא ממש משפיע על השוק.

חוץ מזה, יש מלא של "לאייפון אין מתחרים" או "אני רק גלקסי" שבכלל לא מזיז להם. ולאפל יש הרבה כאלה. בגלל זה הם לא מפחדים מפרסום שלילי.

פורסם

Optimus G - מפלצת ביצועים. חומרה מדהימה. עיצוב מרשים. אבל מה LG. מערכת הפעלה מיושנת מהקופסא, תמיכה עתידית מוטלת בספק, קהילה XDA קטנה מאוד. ל-LG אין שם בשוק הסמארטפונים. הם מנסים, ללא ספק, אבל הם עדיין לא באיכות של סמסונג ו-HTC.

http://www.androidguys.com/2012/09/19/could-lg-optimus-g-become-the-optimus-nexus-probably/

הטלפון הבא שלי אם זה נכון

למרות שהייתי מעדיף wp8 עם מפרט כזה :P

פורסם

מפרט מפלצתי + אנדרואיד נקי + עדכונים ישירות מגוגל = המכשיר הבא שלי.

עכשיו שאני חושב על זה, המכשיר המסתורי של HTC (זה עם מסך 5 אינץ') יכול להיות הנקסוס של HTC!

פורסם

אמרו שייתכן שמכשיר הנקסוס הבא יהיה למעשה כמה מכשירים של חברות שונות- בסבירות גבוהה סמסונג, htc, ועוד 2 נוספות, שעכשיו גילינו שהיא LG. ומי האחרונה? אני מנחש שמוטורולה.

כל זה במידה והספקולציות כאן נכונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים