פורסם 2004 בינואר 1721 שנים האם שווה להשקיע עוד 400 שקל ולהגיע ך7000 שקל מחשבולקחת את המארז השחור הזה של טרמלטייק?מדגם ?Thermaltake Xaser III VM-3000A midi?
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים מחבר ERAN MORאתה יכול לתת לי שמות של המארזים האלה שאתה מדבר עליהם?גם הם מגיעים עם כל האפשרויות של המארז?ואגב אלמנט המארז ממש יפה לפי דעתי אבל זה עניין של טעםעריכה_________________המארזים של ליאן לי הם המארזים היותר מכוערים שראיתי עד היום
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים לחבר שלי יש Thermaltake וזה ממש בזבוז כסף אלא אם כן,יש לך יותר מ2 דיסקים קשיחים,יותר מ2 סידירומים,הולך לעשות OC חבל"ז....פשוט מארז גדול מדי לאנשים שלא צריכים.
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים המארז של TT גרוע לOC ולקירור בכלל, אמנם יש לו 7 מאווררים אבל הם חלשים, ואין להם חורים נורמלים, או שיש פילטר שלא נותן לאוויר לעבור, או שיש סתם חורים כאלה עם רוויחים גדולים יחסית במקום חור אחד גדול... :-\
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים אתה יכול לראות בתארד של satan יש לו חומרה מצויינת ואת המארז של TT והטמפרטורות שלו מגיעות ל-55 מעלות ומעלה אם אני לא טועה ועוד יש לו איוורר מצויין אם אני זוכר נכון יש לו סמארטים גם אם לאעדיין יש לו איווררור טוב.. אם בא לך על מארזים גדולים אולי תשקול את הדגמים האלו..http://pch.co.il/docs/pi1688074037.htm הרבה יותר משתלמיםמה-TT וגם זרימת האוויר בתוכם מצויינת !
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים תודה שאתה יורד על המחשב שלי ואגב המערכת שלי לא עולה את ה32 מעלות זה תמיד בין 30-32 רק המעבד היה גבוה בגלל שהחיישן קרוב של אביט מדי אז אני די שמח למרות שמניסיון אישי באמת המאוררים פה חלשים ולעומת הרעש שהם עושים (שומעים מהחדר השני) חשבתי שיהיו ממש חזקים ולא יודע הספארק 7 לא עושה כזה רעש לא שומעים אותו רק תמארז הוא עושה בערך כמוהם רעש והחורים שם ממש קטנים אין כמעט אוויר שנכנס יש שניים מקדימה שנראה לי כל התפקיד שלהם זה רק לקרר תהארד דיסק שהוא על 25 מעלות והוא לא בשביל להכניס אוויר כי יש עוד רווח של 30 ס"מ בערך בין הלוח לבין רק המאוררים ואני שם תיד במאצע לא מרגיש בכלל רוח ואלה מהצד שמכניסים מכניסים חביב אבל לא משהו ברמה, אלה שמוציאים מאחורה עוד חביבים לפחות אותם שום דבר לא חוסם וזה למעלה מוציא אוויר אבל יש לו תדבר הזה שחוסם שיש בו רק חורים קטנים שזה ממש חרא נראה לי בקושי מוציא אוויר שמים יד למעלה לא מרגישים שיוצא אוויר לעומת המואררים מאחורה. מה אגיד לך אם היה שווה? לא יודע עלה הרבה יחסית אבל אני מדבר בכלל על הסופר טאוור לא מה שאתה דיברת עליו שהוא מידי אין לי סמארט פאן אגב למרות שאשקול בעתיד להחליף מי יודע אולי גם לשבור תפלסטיק של החלון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.