עבור לתוכן

האם שווה להשקיע עוד 400 שקל ולקנות מארז של טרמלטייק?

Featured Replies

פורסם

האם שווה להשקיע עוד 400 שקל ולהגיע ך7000 שקל מחשב

ולקחת את המארז השחור הזה של טרמלטייק?

מדגם ?Thermaltake Xaser III VM-3000A midi?

פורסם

בחצי מהמחיר של המארז הזה אפשר למצוא מארזים הרבה יותר משתלמים

פורסם

מארז מגעיל לדעתי קנה מארז של ליאן לי :)

פורסם
  • מחבר

ERAN MOR

אתה יכול לתת לי שמות של המארזים האלה שאתה מדבר עליהם?

גם הם מגיעים עם כל האפשרויות של המארז?

ואגב אלמנט המארז ממש יפה לפי דעתי אבל זה עניין של טעם

עריכה

המארזים של ליאן לי הם המארזים היותר מכוערים שראיתי עד היום

פורסם

לחבר שלי יש Thermaltake וזה ממש בזבוז כסף אלא אם כן,יש לך יותר מ2 דיסקים קשיחים,יותר מ2 סידירומים,הולך לעשות OC חבל"ז....פשוט מארז גדול מדי לאנשים שלא צריכים.

פורסם

המארז של TT גרוע לOC ולקירור בכלל, אמנם יש לו 7 מאווררים אבל הם חלשים, ואין להם חורים נורמלים, או שיש פילטר שלא נותן לאוויר לעבור, או שיש סתם חורים כאלה עם רוויחים גדולים יחסית במקום חור אחד גדול... :-\

פורסם

אתה יכול לראות בתארד של satan יש לו חומרה מצויינת ואת המארז של TT והטמפרטורות שלו מגיעות

ל-55 מעלות ומעלה אם אני לא טועה ועוד יש לו איוורר מצויין אם אני זוכר נכון יש לו סמארטים גם אם לא

עדיין יש לו איווררור טוב.. אם בא לך על מארזים גדולים אולי תשקול את הדגמים האלו..

http://pch.co.il/docs/pi1688074037.htm

הרבה יותר משתלמים

מה-TT וגם זרימת האוויר בתוכם מצויינת !

פורסם

תודה שאתה יורד על המחשב שלי ;)

ואגב המערכת שלי לא עולה את ה32 מעלות זה תמיד בין 30-32 רק המעבד היה גבוה בגלל שהחיישן קרוב של אביט מדי אז אני די שמח למרות שמניסיון אישי באמת המאוררים פה חלשים ולעומת הרעש שהם עושים (שומעים מהחדר השני) חשבתי שיהיו ממש חזקים ולא יודע הספארק 7 לא עושה כזה רעש לא שומעים אותו רק תמארז הוא עושה בערך כמוהם רעש והחורים שם ממש קטנים אין כמעט אוויר שנכנס יש שניים מקדימה שנראה לי כל התפקיד שלהם זה רק לקרר תהארד דיסק שהוא על 25 מעלות והוא לא בשביל להכניס אוויר כי יש עוד רווח של 30 ס"מ בערך בין הלוח לבין רק המאוררים ואני שם תיד במאצע לא מרגיש בכלל רוח ואלה מהצד שמכניסים מכניסים חביב אבל לא משהו ברמה, אלה שמוציאים מאחורה עוד חביבים לפחות אותם שום דבר לא חוסם וזה למעלה מוציא אוויר אבל יש לו תדבר הזה שחוסם שיש בו רק חורים קטנים שזה ממש חרא נראה לי בקושי מוציא אוויר שמים יד למעלה לא מרגישים שיוצא אוויר לעומת המואררים מאחורה.

מה אגיד לך אם היה שווה? לא יודע עלה הרבה יחסית אבל אני מדבר בכלל על הסופר טאוור לא מה שאתה דיברת עליו שהוא מידי

אין לי סמארט פאן אגב למרות שאשקול בעתיד להחליף מי יודע אולי גם לשבור תפלסטיק של החלון :)

פורסם

מה דעתך לבנות מארז משלך (הפרוייקט שלי אגב נימצא בגלרייה תסתכל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים