עבור לתוכן

בעיית MS.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, הבעייה שלי היא קצת מסובכת וארוכה, אבל אני מקווה שמישהו יוכל ליפתור אותה.

אז ככה, יש לי בעייה של MS. אני שולח PING לשרת ה DNS הראשי של ה ISP שלי, או כל אתר אחר בארץ והמינימום שאני מקבל זה 50-60MS , זה עם אינטרנט 750K ADSL. לפני כמה ימים עברתי ל 1.5MBIT, ציפיתי לשינוי קל... אך לא, 60MS עדיין.

עכשיו, היתקשרתי לבזק אמרו לי הקו שלך מצויין, אין לך בעיות בלה בלה בלה, היתקשרתי לספק שלי אמרו לי אין לך בעיות עם ה ACCOUNT, אתה מוריד על מהירות מלאה, אנחנו לא רואים פה שום בעייה.

ניסיתי להחליף OS, מ XP ל 2000 ואז שוב ל XP כמה פעמיים, כרגע אני על XP.

יש לי מודם ALCATEL השחור, עם ה 5 נורות. הוא היה במצב של פרו, אותה בעייה אז החזרתי אותו ל DEFAULT כדי שאוכל לקבל תמיכה מבזק והספק שלי - מה שלא קיבלתי בינתיים.

ניסיתי כמה ספקים, נטויזין ברק ואינטרנט זהב שאני כרגע מחובר.. בכולם קיבלתי לפחות את ה 60MS .. והרדתי על מהירות מלאה.

ניסיתי להעביר את הכרטיס רשת שלי סלוט אחד, התקנתי אותו והכל - ועדיין אותה בעייה.

עכשיו יש מצבים, לדוגמא היום בבוקר היה לי 15MS ... כל הבוקר עד שעה 11 בערך שבדקתי שוב, ושוב 60-70MS ..

בדקתי גם אם יש איזה שהוא וירוס, או משהו שרץ ולוקח לי את ה BW, אין כלום. אפילו FIREWALL אין כבר.

יש לי 3 חברים שגרים 200 מטר מימני , באותה שכונה, ל 2 מהם יש בעייה כמו שלי ולשלישי יש MS בסדר, כלומר 15-25MS בערך..

מה שכניראה אומר שזה לא בעייה במרכזיה של בזק. ולי ולזה שיש לו MS נמוך, יש אותו ספק.

ניסיתי כימעט הכל, אני מוכן לנסות כימעט כל דבר אפשרי .. תודה מראש, לכל אלה שינסו לעזור לפחות,

Smiter.

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין מושג מה יכולה להיות הבעייה ?? .... ???

פורסם

כנראה שלא

פורסם

דבר ראשון: קרא את חוקי הפורום. אסור להקפיץ פה דיונים. אל תעשה זאת שוב.

בקשר לבעייה: אני לא רואה פה ממש בעייה. אתה לא יכול לצפות לפינגים טובים בכל שעות היום, מהסיבה הפשוטה שהמצב לא כך בארץ. בשעות העומס על ספקיות האינטרנט, הפינגים יעלו (נ.ב.- רק לידע כללי, אין קשר בין פינגים לחבילה שאתה נמצא בה ומהירות ההורדה).

ואתה לא יכול להשוות את החיבור שלך לחיבור של חברים, מפני שכל הדברים האלו כמו מהירויות הורדה, פינג וכו' קשורים במיליון ואחת גורמים שאין למשתמש מושג עליהם.

פורסם
  • מחבר

יש לך מושג איך באפשרותי לטפל בזה ?

והמרחק ביני לבין המרכזיה לא רחוק, ככה בזק אמרו לי... אמרו לי שיש לי קו מצויין.

פורסם

תשובה אחת: תשתית.

בזק לא יבדקו לך את התשתית ולא יעשו כלום כי אתה מבחינתם מקבל את השירות.

הפתרון: לעבור לכבלים.

כשהתחברתי לכבלים הייתה לי בעית פינגים קטנה - ממש קטנה.

החליפו את כל התשתית: מהחדר שלי לסלון - מהסלון עד לקומת קרקע לקופסא א' - מקופסא א' לקופסא ב' - מקופסא ב' לארון שממנו אנחנו מקבלים בבנין ליד - מהבניין ליד בדקו עד לעמוד של בזק (כן משתמשים בבזק) ואז אמרו שיש גם תקלה קטנה אצלם וגם הם החליפו איזה חלק. (ושאני אומר החליפו - זה החליפו מפצלים / כבלים / מגבר / לחצו חיבורים חדשים - פשוט הכל (שני טכנאים עבדו פה שעות)

עכשיו אני מרוצה:

C:\Documents and Settings\Lior Cohen\Desktop>ping 212.117.129.3

Pinging 212.117.129.3 with 32 bytes of data:

Reply from 212.117.129.3: bytes=32 time=6ms TTL=250

Reply from 212.117.129.3: bytes=32 time=7ms TTL=250

Reply from 212.117.129.3: bytes=32 time=7ms TTL=250

Reply from 212.117.129.3: bytes=32 time=8ms TTL=250

Ping statistics for 212.117.129.3:

Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 6ms, Maximum = 8ms, Average = 7ms

פורסם
  • מחבר

הרבה המליצו לי לעבור לכבלים, אין באפשרותי לעשות זאות עכשיו... כי עשיתי איזה עסקה עם בזק (היתחייבות)

C:\Documents and Settings\Chen>ping 212.117.129.3

Pinging 212.117.129.3 with 32 bytes of data:

Reply from 212.117.129.3: bytes=32 time=55ms TTL=245

Reply from 212.117.129.3: bytes=32 time=60ms TTL=245

Request timed out.

Reply from 212.117.129.3: bytes=32 time=61ms TTL=245

Ping statistics for 212.117.129.3:

Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

Minimum = 55ms, Maximum = 61ms, Average = 58ms

מבינים עד כמה גדולה הבעייה שלי ? :\

בימיוחד שאני עוד משחק משחקי רשת, ביכלל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים