פורסם 2004 בינואר 1721 שנים טוב , אני אמור להתגייס בסביבות 24 במרץ.שזה יוצא בדיוק לפני חופשת פסח.עכשיו בחופש פסח , אני רוצה לעשות משהו עם חברים , שכבר תכננו המון זמן , ואין מצב שאני מוותר על זה.זה לא משנה בדיוק מה , אבל זה 4-5 ימים בערך.אם אני יתגייס , רוב הסיכויים שאני לא יהיה 5 ימים בבית , שבוע אחרי הגיוס..חשבתי לנסות לדחות את הגיוס , ואני צריך את המידע הזהלמי לפנות? טלפון? פקס? משהו?הם יבקשו סיבה שאני רוצה לדחות... חשבתי להמציא איזה סיפור רציני.. למשל משהו שקרה במשפחה או משהו.. בעיקרון אני רוצה לדחות אותו בשבועיים , לא יותר..כי אם לא יאשרו לי את הדחיה , אז אני יהיה נפקד ויתגייס איך שאני חוזר .אם מישהו כבר עשה את זה , או יכול לתת עצות זה יעזור ..ואל תגידו לי שלא שווה לי להיות נפקד בשביל כמה ימים , אז כבר חשבתי על זה. ואין מצב שאני מוותר על זה.ככה שהאפשרויות היחידות שלי הם דחיה\נפקדות.אם זה משנה משהו , אני אמור להתגייס לקרבי , עם פרופיל 97...תודה.
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים בעיקרון אני רוצה לדחות אותו בשבועיים , לא יותר..אתה יכול להמשיך לרצות...לדחות אתה יכול, אם תמצא תירוץ לא רע, אבל זה יהיה רק לגיוס הבא אחרי מרץ - אוגוסט.כי אם לא יאשרו לי את הדחיה , אז אני יהיה נפקד ויתגייס איך שאני חוזר .Geez, רק אל תאיים... זה לא "הצבא" שיכנס לכלא...אני גם התגייסתי במרץ (רק לפני שנתיים...), ודווקא יצאנו מיום רביעי בבוקר לכבוד הליל סדר..אני להם שום סיבה הגיונית להשאיר בפסח טירון שנמצא שבוע בצבא ואפילו נשק עדיין אין לו.
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים תאריך הגיוס שלי הוא 21 בנובמברעקרונית,איזה מחזורי יחידות מתגייסות ביום זה?
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים כעיקרון לא נראה לי שתהיה בעיה לדחות את הגיוס וגיוסים יש בכל השנה ולא רק במרץ ואוגוסט (אני התגייסתי בדצמבר למשל) אבל אתה יכול לבדוק אם יש גיוס במאי ואם אני לא טועה יש (אתה לא היחיד שלא רוצה\יכול להתגייס במרץ).
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים תאריך הגיוס שלי הוא 21 בנובמברעקרונית,איזה מחזורי יחידות מתגייסות ביום זה??!!?
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים לצבא ממש לא אכפת שאתה לא רוצה להתגייס ושהתאריך הזה לא נוח לךממש לא יעזור לך כלום. אפשר לבקש דח"ש, אבל זה כמו שencoder אומר יהיה רק ביולי אוגוסטזה לא טובכי תחשוב על זה ככה, אם תתגייס יותר מאוחר גם תשתחרר יותר מאוחרוגם ככה הגיוס שלך מאוחר...בשבועיים אי אפשר לדחותוזה ממש לא נעים להתחיל את השירות/טירונות בכלא...
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים ל-22 במרץ אפשר לקרוא "קרבי כללי". זה תאריך כללי וכל מי שמיועד לזה הוא קרבי. סמוך לתאריך הזה ישנו את התאריך ליום אחר. בין ה-21.3 ל-2.4 יהיה כל יום, חוץ משישי-שבת, גיוס קרבי אחר: תותחנים, גולני, גבעתי, הנדסה וכו'. זה לפי מה שאומרים בפורום מתגייסים בתפוז.יכול להיות שתקבל בכלל גיוס ב-1.4 או 2.4 ואז לא תהיה לך בעיה. מה ביקשת במנילה?
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים מחבר אני לא ממש זוכר...ביקשתי בעיקרון צנחנים , אבל בשקים של החול דרכתי על אבל והתעקם לי הכרסול .ועשו לי בעיות עם גיבוש חוזר..אני חושב שגולני\גבעתי\סטילים סימנתי אחר כך.ולא אמרתי שאני מאיים או משהו כזה , פשוט אמרתי שאני לא יוכל להתגייס בתאריך הזה ושום דבר לא ישנה את זה.זה הכל.
פורסם 2004 בינואר 1721 שנים ולא אמרתי שאני מאיים או משהו כזה , פשוט אמרתי שאני לא יוכל להתגייס בתאריך הזה ושום דבר לא ישנה את זה.זה הכל.יהיו לך עוד מעט 3 שנים שבהם יהיו הרבה דברים שתרצה לעשות, אבל לא תוכל לעשות כי לא תהיה בבית, בגלל הצבא.להתחיל את השירות בכלא בשביל עוד דבר אחד כזה - זה קצת מטופש.
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים דבר ראשון סביר להניח שישנו לך את התאריך כשאני התגייסתי דחו לי ביום ולחבר שלי בעשרה ימים) .דבר שני אתה יכול להתגייס עם "בעיות בריאות"קלות (יענו גימלים ולחזור הביתה)ודבר שלישי הצנחנים ישר אחרי הגיוס מקבלים שבוע חופש הביתה .ועד כמה שאני יודע גםבגבעתי וגם בגולני יש משהו שנקרא טרום טירונות של שבועיים (שטויות בגדול אבל יש שם גיבוש יחט"יות)ויש חלק מהאנשים שהתגייסו ישר אחרי זה אז זה גם אופציה , אם אתה הולך להיות קרבי ..
פורסם 2004 בינואר 1821 שנים (...מרגש להיות נציג מנהל הגיוס כאן)תתקשר לל"ג שלך (ותתכונן להמתין, וכשיענו לך להתחיל שיחה ב"סוף סוף עונים לי" לא יקדם אותך לאנשהו ולא ישפר את המצב)ותגיד שאתה חייב לדחות את הגיוס בגלל בעיה אישית ותשאל לאן מפנים מכתבים. תעשה את זה כמה שיותר מהר (אגב, נסיעה לחו"ל טרום-צבא היא לפעמים "בעיה אישית" מספקת) כדי שיוכלו לענות לך כמה שיותר מהר.ולפני שאנשים פה מציפים בשאלות בגלל שאמרתי שאני ממנהל גיוס, לא, אין לי שום נגיעה לא לקורסים ולא למלש"בים, האדון מתעסק במילואימניקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.