עבור לתוכן

טלוויזיה חדשה עד 7000 ש"ח - גמיש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

חיפשתי איזשהו פוסט פה שיכוון אותי לא כל כך מצאתי עד העמוד ה5 :) אז החלטתי לשים פוסט חדש

בכל מקרה טלוויזית HAIER בגודל 32 אינץ' מתה לי לאחרונה(מדליקה את עצמה סתם ככה מעבירה מHDMI לTV או למשהו אחר) הטלוויזיה הזאת הייתה אצלי 5 וחצי שנים (זה טוב לטלוויזית LCD ? :))

ועכשיו אני מחפש טלוויזיה שהעלות שלה עד 7000 - ראיתי שהמחיר הזה מכסה הרבה מאוד סוגים של טלוויזיות , ואני גם גמיש אם יש סיבה לחרוג מהתקציב , סיבה ממש טובה אז נחרוג , זה למען טלוויזיה שתחזיק הרבה זמן בסטייל.

להלן הנתונים שאני חושב שצריך :

א. 3-5 מטר (3 מטר הספה 5 מטר השולחן מחשב) מרחק מהטלוויזיה - צריך משהו גדול יותר מ32 אינצ' כי זה היה קטן לתצורה של הסלון

ב.אני אוהב כמה שיותר יציאות(חובה USB), גם אם לא צריך תמיד טוב שיהיה , יש לי יס/XBOX/DVD ורסיבר עם 4 יציאות של HDMI .

ג. אשמח לדעת על אופציות התלת מימד - מה זה אומר פאסיבי מה זה אקטיבי, לא מבחינת המשקפיים אלא מבחינת האיכות ומה יותר ישים תאכלס שאתה נמצא בבית , כמו כן בתוך התלת מימד יש לי את השאלות הבאות :

1. סרטי תלת מימד שמורידים באינטרנט איך אני יכול לדעת שהשיטת תלת מימד תעבוד לי עם הטלוויזיה האם יש איזה סממן לפאסיבי ואקטיבי שאוכל לזהות בהורדת הסרטים ? כי יש לי חברים שמורידים סרטים תלת מימד וזה לא עובד להם .

2. האם המשקפיים האקטיבים זה סיפור ? הבנתי שיש להם סוללות ויותר כבדות על האוזן ?

3. האם מרחק מהטלוויזיה מוריד את איכות התלת מימד ? נניח אני מחמש מטר יוכל להנות מהתלת מימד או שצריך להיות קרוב למסך ?

ד. הסבר על האפליקציות של הטלוויזיות הבנתי שלכל חברה יש אפליקציה שונה עם מלא פיצ'רים נחמדים - מה מומלץ מה מוכר ?

ה. כתוביות בעברית , אני אומנם לא משתמש בזה , אבל הבנתי שבכמה מהחברות אין פונטים בעברית , רציתי לדעת אם זה סודר או לחילופין אם הבעיה של הכתוביות זה משהו שניתן לסדר באמצעות עדכון תוכנה או משהו דומה .

עליי לציין שקניתי את הרסיבר אז ראיתי טלוויזית סוני והם הרשימו שהם עדיין הכי חזקים בשוק שהטלוויזיה שלהם הייתה עם מעבד תמונה מאוד חזק ותמונה חדה .

עכשיו במידה שיש בסקאלה טלוויזיה שהיא טלוויזיה נהדרת אך בלי תלת מימד , התלת מימד הוא לא חובה ועדיין לא החלטתי אם לרכוש תלת מימד .

תודה לכל העוזרים מראש .

פורסם
  • מחבר

או שזה החגים או שלא בא לכם לעזור :]

מה קרה לפורום הזה אף פעם לא עבר יום שלם שלא הגיבו על משהו שכתבת גם לשלילה וגם לחיוב , אשמח לעזרה בנושא.

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

טוב כיוון שאין מענה בדקתי ובינתיים יש לי לבטים בין 3 דגמים , אשמח לעזרכתם

דגם ראשון 47LM671Y

דגם שני 46D6510

דגם שלישי 46es6200

אשמח לדעתכם מה הכי כדאי לפי מה שכתבתי קודם

פורסם
  • מחבר

קניתי את הדגם 47LM860Y

פורסם

תודה שעדכנת.. אחלה של שרשור בנית פה עם עצמך.. :):silly:

סך הכל הפורום פה פחות יודע להתמודד עם שאלות כמו שלך.. כנס לאתר httv.co.il שם יש יותר נושאים שרלוונטים אלייך. (גם להמשך אם תרצה לראות איך כדאי לכייל או לבחור הגדרות אופטימליות לצפייה).

פורסם
  • מחבר

תודה שעדכנת.. אחלה של שרשור בנית פה עם עצמך.. :):silly:

סך הכל הפורום פה פחות יודע להתמודד עם שאלות כמו שלך.. כנס לאתר httv.co.il שם יש יותר נושאים שרלוונטים אלייך. (גם להמשך אם תרצה לראות איך כדאי לכייל או לבחור הגדרות אופטימליות לצפייה).

חחח כבר פניתי שם , גם שם לא ענו לי , אבל לא בא בתלונות , לא יודעים לעזור אז לומדים לבד במקרה הזה הדיל בא לי יפה אומנם חרגתי מתקציב , אבל לפי ההשוואה עם הטלויוזיות האחרות , זה היה שווה את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים