פורסם 2012 בספטמבר 913 שנים שלום לכולם, רציתי לדעת האם יש דרך להפוך מחשב ביתי לשרת כך שאוכל לגשת אליו ממחשבים אחרים כל גבי רשת האינטרנט.קצת רקע : יש לי אפליקציה שמתקשרת עם וובסרביס שכתוב ב#C ובוובסרביס יש גישה למס"ד נתונים שכתוב בSQL. אני רוצה לדעת האם אני יכול להפוך מחשב ביתי שישמש אותי להפעלת הוובסרביס מכל מחשב שהוא.האם יש למישהו מדריך בעניין?
פורסם 2012 בספטמבר 1013 שנים מה יש לפרט פה? שרת זה מודול עבודה מסויים בתחום של מחשוב ולא איזה מכשיר או תוכנה מיוחדים.אם המחשב שלך יכול לתת שירותים בHTTP ואתה רוצה שהם יהיו נגישים מחוץ לסגמנט הרשת שלך, תחשוף אותם החוצה דרך NAT (במידה ואתה יושב מאחורי NAT דינאמי).
פורסם 2012 בספטמבר 1013 שנים במילים יותר פשוטות: פתח את הפורטים הנחוצים בראוטר/פיירוול ותנסה לגשת דרך האייפי החיצוני. אם אתה מסתבך נסה להגדיר את המחשב כDMZ בתור התחלה רק כדי להבין איך הדברים עובדים (לא מומלץ. דבר זה חושף את כל המחשב לאינטרנט ולא רק חור אחד/פורט)
פורסם 2012 בספטמבר 1013 שנים מחבר תראו אני מבין את הרצון הטוב שלכם לעזור אבל אני ממש clueless בעניין הזה, האם מישהו יכול להסביר לי בבקשה צעד צעד בעניין?או אפילו מדריך שאני אוכל להיעזר בו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.