עבור לתוכן

Memory Kits

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש לרכוש בתקופה הקרובה זיכרון בנפח 16 ג'יגה. החלטתי ללכת על זכרונות של Corasir בתצורה של 4x4 ובמהירות 1600 מסדרת Dominator Platinum. רק שיש משהו שלא ברור לי.

Corsair לא מוכרים בסדרה זו ערכות של 4x4 במהירות 1600, אך לעומת זאת הם כן מוכרים 2x4, כך שאם אני רוכש את זה פעמיים אני מגיע לנפח של 16GB. אני בטוח שאפשר לרכוש 2 ערכות של 2x4 והעניין יעבוד, אך האם אני מפספס פה משהו ותיהיה פה איכשהו פגיעה בביצועים ? כמה יתרון יש בכלל לערכול של 4x4 ? ואם אין, למה CORSAIR לא נותנים מראש את האפשרות של 4x4 במהירות הזאת אם ניתן לרכוש פעמיים 2x4 ?

פורסם

אתה יכול בהחלט לקנות שני סטים של 2X4 וככה "ליצור" סט של 4X4

לא תהיה ירידה בביצועים

למה הם לא נותנים אני לא יכול להגיד לך זה שיקול שלהם

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה. רק עוד שאלה קטנה...

במפרט הבא - http://www.bestbuy.com/site/Corsair+-+Dominator+Platinum+2-Pack+4GB+PC3-12800+DDR3+DIMM+Desktop+Memory+Kit/6000893.p?id=1218712330119&skuId=6000893 כתוב שהדרישות הן Intel® X79, Z77, Z68 and P67 platforms. יש סיבה שהזכרונות האלה לא ירוצו עם P55-USB3 + I5 760 CPU ?

פורסם

אין שום סיבה שלא,זכרונות שרצים על סוקט 1156 רצים גם על 1155 וגם על סוקט 2011.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם

:yelclap:

פורסם

מה השימושים שלך כי אני לא מבין למה צריך יותר מ8GB זיכרון :nixweiss:

פורסם

מתאים למחשב שנועד למשוך 6 שנים +, ולשדרג עכשיו חלקים זולים יחסית שיהיו נדירים ויקרים יותר בעתיד (ע"ע DDR2).

פורסם

אני לא חושב שמחשב יחזיק 6 שנים אם כן הוא יהיה ענתיק וכבר לא רלוונטי.

פורסם

ספר את זה לאתלון 64 שלי (בלי X2) :D

והוא גם מריץ פורטל בלי למצמץ בכלל :lol:

פורסם

אני לא מדבר רק על מעבד שזה אחד החלקים היותר חזקים במערכת,

במערכת שלך בטוח שהחלפת הרבה דברים לוח ספק, ובכל מקרה היא די כבר לא רלוונטית

כלומר זה גם די תלוי במטרה של המערכת ואם זה מספק אותך.

פורסם

השאלה היא למה לקחת זכרונות יקרים כאלה.

פורסם

^

^

היא נקנתה במטרה להחזיק הרבה זמן. לכל מה שאני עושה היא טובה, חוץ מהתקנה ופעולה איטית של ווינדוס (שהסתדרה באופן מפליא אחרי איזה עדכון).

בהמשך קניתי לוח אם במקום הישן שמת. כמו כן הרחבתי זיכרון ושדרגתי כ"מ מחלקים שקיבלתי חינם אין כסף :xyxthumbs:

כל השאר, בדיוק כמו ב-2005/2006.

פורסם

אני עם הנייח שלי כבר 6 שנים..השקעתי בו יותר ממה שפותח הדיון השקיע בקנייה שלו, והאמת? לא היה שווה את זה כלל.

פורסם

ולכן הוא קונה בזול, לא? גם המערכת שלי היתה זולה יחסית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים