עבור לתוכן

איך הופכים את הראוטר הזה לריפיטר?

Featured Replies

פורסם

אני מחובר בראוטר של Netgear VVG200 על חבילה של 20 מגה לבזק ויש לי ראוטר נוסף של Siemens sl2 141 בקומה מתחת, אני מעוניין שהוא יתפקד כריפיטר לאות האלחוטי בקומה התחתונה לטובת ההורים המשועממים שלי שמחקים בטאבלטים ובאייפונים שלהם פוקר.

קראתי פה קראתי שם אבל אני לא מצליח לעשות את הפעולה הפשוטה הזו. נכנסתי לממשק של הסימנס, תחת אופציות ה- wireless בחרתי בריפיטר, סרקתי לרשתות, הוא מצא את הרשת של Netgear וחשבתי שזהו אבל שום דבר לא קרה אני לא יכול לגלוש.

**תוכן לא הולם נמחק מההודעה ומהכותרת. - להבא השתמש בשפה נאותה יותר בעת כתיבה ע"ג הפורום. תודה.**

פורסם
  • מחבר

כן קראתי את זה.. אני מבין שהוא לא יכול לפרט על שילוב של כל זוג ראוטרים כיוון שיש כל כך הרבה אז הוא פשוט אומר תקראו את הוראות ההפעלה של כל ראוטר מה שלא תורם כל כך למי שאין לו ידע ברשתות. זה מבוא נחמד ואינפורמטיבי, יחד עם זאת מעט כללי מדי למי שחווה בעיות בראוטרים ספציפים, בכל מקרה לפי מה שכתוב שם :

"במקרה והנתב הקיים אינו תומך ב-WDS, אופן ההגדרה של הנתב החדש כ-repeater תלויה בדגם הנתב עצמו. באופן עקרוני, יש להיכנס למסך הגדרות הרשת האלחוטית בתפריטי הנתב החדש ולהגדיר אותו כ-repeater שאינו עושה שימוש ב-WDS ולהמשיך משם על פי האמור במדריך למשתמש של הנתב."

וזה מה שניסיתי לעשות עם הסימנס. הנה, מתוך הוראות ההפעלה של היצרן העמוד המתיחס לריפיטר הוא עמוד מספר 96

הוראות הפעלה

פורסם

נו, תגדיר אותו כרפיטר כמו שכתוב שם וזין באופן ידני את כתובת ה-MAC של הראוטר השני.

פורסם
  • מחבר

נו, תגדיר אותו כרפיטר כמו שכתוב שם וזין באופן ידני את כתובת ה-MAC של הראוטר השני.

זה מה שעשיתי.. גם ידנית כתבתי את כתובת המק וגם אוטומטית הוא סרק ומצא אותה כתובת בדיוק. שיניתי לסימנס את כתובת ה-IP ל- 10.0.0.150

(במקום 10.0.0.138 שגם ה- netgear משתמש בו), ניסיתי לגלוש וזה לא עובד.

פורסם

הקישור של כתובות ה MAC צריך להיות בשני הכיוונים, לא רק ב SIEMENS אלא גם בנתב השני צריך לשים את ה MAC של הנתב הראשון על מנת שיוכלו לתקשר אחד עם השני, וגם צריך להגדיר DNS סטטי בכל המחשבים בבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים