עבור לתוכן

שאלה על Kyro II SE

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע מתי הכרטיס הזה הולך להגיע לארץ? אני כבר מת לקנות אותו........... :jump:

פורסם

תאריך היציאה שלו בחו"ל (Retail) עדיין לא ידוע, יש המעריכים בסביבות אוגוסט.

תעשה את החשבון...

פורסם

אוגוסט?!

בתור כרטיס "חדש" (עלאק) הוא בטח יעלה יחסית די הרבה (יותר מ100 דולר), ועם עוד 25 מגהרץ מסכנים, הוא כבר לא שווה את הכסף.

עם ה420 שיהיה כבר סטנדרט במחשבי קבר, הוא יהיה כרטיס LOW END, לעומת לפני חודשים רבים, שאז הוא עוד נחשב כרטיס די חזק, במחיר הגיוני.

פורסם

קיירו 2 של הרקולס שוב נמכר בארץ.

פורסם
  • מחבר

אוגוסט?!?

חשבתי שהוא כבר יצא בחו"ל ושהוא אמור להיום בקרוב בארץ....

חבל.... בכל אופן, אם אני לא אקנה את הKyro II הרגיל אז על איזה כרטיס אחר הייתם ממליצים? ובבקשה, אל תגידו לי Geforce MX כי אלה כרטיסים גרועים.

אה כן, עוד דבר אחד, המחיר מאוד חשוב לי כרגע... אז אני רוצה כרטיס זול.. לא צריך להיות כרטיס תותח אבל טוב יחסית ושיחזיק מעמד בסביבות הזמן שיחזיק ה-Kyro II.

תודה. :nutty:

פורסם

ATi Radeon 32 DDR

380 שקל.

כרטיס רעיל.

הוא אצלי עכשיו באוברקלוק על 196/196(במקום 166), מקבל 3592 נקודות ב-3DMark(עובר קיירו 2 ו-GF2 GTS). ואני אוהב אותו!!!

זה כרטיס חבל על הזמן אחרי אוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

ובלי אוברקלוק איך הוא? יותר טוב מKyro II?

פורסם

בלי אוברקלוק הוא לא שווה הרבה..כמו רוב הכרטיסים הנמכרים של ATI(למשל Radeon8500LE)...

פורסם

מישה קצת נפל על הראש...

תוריד את מהירות השעון של הליבה ושל הזיכרונות ל- 166Mhz ותריץ 3Dmark2001 עוד פעם...

פורסם

בלי אוברקלוק הוא לא שווה הרבה..כמו רוב הכרטיסים הנמכרים של ATI(למשל Radeon8500LE)...

שום דבר רע ברידאון le........

הוא קצת יותר איטי מהרגיל וזה הכל

פורסם

שום דבר רע ברידאון le........

הוא קצת יותר איטי מהרגיל וזה הכל

אני אמרתי שהוא רע? הוא מעולה! אני מטורף עליו. באוברקלוק קטן הוא מגיע לביצועים של אחיו הגדול ובעוד קצת גם עוקף אותו

פורסם

מישה קצת נפל על הראש...

תוריד את מהירות השעון של הליבה ושל הזיכרונות ל- 166Mhz ותריץ 3Dmark2001 עוד פעם...

הורדתי, הרצתי, קיבלתי 3089.

פורסם

הוא אצלי עכשיו באוברקלוק על 196/196(במקום 166), מקבל 3592 נקודות ב-3DMark(עובר קיירו 2 ו-GF2 GTS). ואני אוהב אותו!!!

זה כרטיס חבל על הזמן אחרי אוברקלוק.

עובר ג'י טי אס ? אממ, לא נראה לי, בטח לא כשהג'י טי אס מקבל את מה שהוא צריך, רוחב פס לזכרון, ואז הוא טס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים