עבור לתוכן

מפרט למחשב עריכות

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב ? עריכה גראפית+ וידאו. משחקים, פורנו לעיתים רחוקות (כרגע יש חברה)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

תוכנות בשימוש תדיר : פוטושופ, פרימייר, וגאס, אפטר אפקסט ומדיי פעם בעוד תוכנות מהמאסטר קולקשיין של אדוב. לרוב גם עובד עם כמה מהן במקביל.

המחשב מיועד לגיימינג לא כבד כמו שהייתי פעם, אבל חשוב לי FPS במשחקי רשת. אני משחק על מסך גדול. חשוב לציין שכבר יש לי כרטיס מסך 570 GTX וןאין צורך לכלול במפרט כרטיס מסך.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נראה לי שנדלג על השאלות האלה כי הכרטיס מסך במילא נשאר

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך ודיסק קשיח מכני (כן יש צורך בSSD)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק שירכיבו ואני אשים את הכרטיס מסך והדיסק הקשיח הישן שלי.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור הדרום אבל איפה שהכי זול.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). firewire

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? חשוב שיהיה אפשר לשדרג

תודה רבה לעוזרים

:)

פורסם

הנה מפרט מתאים לדוגמא.

* רוב לוחות האם של היום לא כוללות כרטיס FW ולא כללתי אחד שכזה במפרט הנ"ל. בקש בחנות שיוסיפו לך, בד"כ עולה כמה עשרות שקלים.

לך עם המפרט הזה לחנויות הרלוונטיות להצעת מחיר.

מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1

מאוורר למעבד: Scythe Katana 4 CPU Cooler 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600 1

כונני SSD: כונן Intel 120GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT120A3K5 Retail 1

צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA OEM 1

ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 Retail 1

מארזים: מארז Antec P280 Mid ATX Tower Black Case No PSU 1

מחיר החבילה: 4245 שקל

לרכישה

<div id=rtl

פורסם
  • מחבר

תודה רבה,

אני חייב לציין שברשותי ספק כוח אנרמקס 525 מודו.

אני לא בטוח לגבי כמה וואט צריך להחזיק ביחד עם הכרטיס מסך 570 GTX שברשותי.

במידה ו-520 וואט יספיק, אז נראה לי שמיותר לרכוש עוד ספק חדש.

פורסם

מיותר לרכוש ספק חדש,האנרמקס 525w יהיה מעולה =)

פורסם

יחזיק בצורה טובה. הנה חסכת לך איזה 350 ש"ח :) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים